A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Solt #101341 Jelenleg én is 4231-t játszok a Fradival, az elképzelésem a következő volt. Mivel az MB1-hez nagyon jó a játékos állomány, ezért dominálni akartam, tehát Contol, és teljesen feltolt védelem, letámadással. 2 WB-A, 2 CD-D, 2 CM-D, 2 IF-S, 1 AMC-S, 1 CF-S.
A két szélső hátvéd felfut a vonal mellett, a két belső támadó támogató szerepkörben befelé mozog, nyitva a szélső hátvédeknek, a komplett támadó támogató szerepkörben elmozog a helyéről helyet nyitva a két belső támadónak, plusz ott van még középen a támadó középpályás, aki igyekszik mindig úgy játszani, hogy mindenki részére elérhető legyen.
Ha labdát vesztek, a két középső középpályás védekező szerepkörben először letámad, ha nem sikerül szerelni, akkor visszazár. Azzal, hogy mindketten védekező szerepkörben vannak, minimális az esélye annak, hogy labdavesztés után az ellenfél támogató csatárja visszalép és labdát kap, így a kontráik csak úgy működnek, ha megpróbálják átlőni felettem a labdát teljesen üresbe, viszont a 4 támogató játékos legelöl egyből letámad, így a pontos passzok esélye igen kicsi. Ha az optimális kezdőt tudom játszatni, akkor nem is jutnak még helyzetig sem az ellenfelek, rendre távoli lövésekkel próbálkoznak.
A Fradi kerete ehhez az elgondoláshoz azért nem teljesen illik, mert a középső középpálya védekező szekciója elég halovány. Leigazoltam a Vadócz-t, de a 8-s marking értékével ő sem az a tipikus védekező játékos, és akkor még ott van a Kukurozovic, aki a középpálya bal oldali védekezésért felel, ő sem az a tipikus védekező játékos a 10-s marking értékével. Plusz a Dilaver nem egy támadó szélső hátvéd, a Böde meg a lassúsága miatt nem egészen jó komplett támadónak, de mindezek ellenére 18 meccsből 15-t megnyertem, van mellette 3 döntetlen, 41 gólt rúgtam, 10-t kaptam, és 90%-ban jóval 60% felett van nálam a labda.
Optimális esetben valahogy így néz ki a hőtérkép: LINK