A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #101344
2. szezon.
A bajnokság egész simán megvan. Akkor kezdtük végleg lehagyni a mezőnyt, miután kiestünk a kupákból márciusban. A LK kiesés éppen be volt tervezve, de az MK már nem igazán. Annyi baj legyen, majd jövőre. A két téli szerzemény jól játszott, de idén is Guilherme volt messze a legjobb. Most 13 játékos van az első keretben, mert a listásokat, és a 3 távozót átpakoltam a tartalékba. Tavasszal egyébként is alig játszottak, mert a heti 1 meccs miatt nem kellett rotálnom. Pozitívum, hogy egyik mellőzött ember sem sírt. A listások mire fel, akik meg közben aláírtak máshová, azért voltak csendben.
Az új szezonra van 49k bérkeretem, és 157k igazolásra. Mínusszal zártuk a szezont, ahhoz képest ez is korrekt. (A finances képen egyébként jól látni, hol kaptuk a 4 darab 120-220k tőkeinjekciót.) Több emberem után már érdeklődnek, még nem tudom mi lesz velük. Nem akar menni egyik sem, gondolom akkor már óbégatnának. Kell a bővebb keret is, mert egy-két kört szeretnék menni a BL-ben. És éppen a BL indulás miatt már jobb játékosokat is hozhatok, csak megfizetni nem nagyon tudom őket. Kezdődik megint az idegbaj. A tavaly nyári átig. szezont reggel 3/4 6-kor kezdtem, és ebédre értem a végére. Szerencsére van kiből válogatnom. Inkább az lenne a probléma, ha nem lenne elég ember betöltve. De amikor az 50. próbálkozásom fuccsol be különböző okok miatt, az elég frusztráló tud lenni. Mindenesetre a célom az, hogy a mostani kezdőből 5-6 már csak rotációs legyen a rajtra. Hogy az mire lesz elég a BL-ben, majd kiderül. Itthon meg nem hinném, hogy gond lesz. De még messze nem vagyok olyan erős, hogy ne kelljen odafigyelnem a fontos meccsekre. Főleg az MK-ra, mert azt is szeretném behúzni.
Most megint szünet, majd vasárnap-hétfőn folytatom. Ez az öreguras tempó éppen jó most nekem. 1-2 naponta is lezavarhatnék egy szezont, de akkor hamar megunnám.