A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    Arsenal 2013-14

A szezon elején volt egy kisebb bizniszelés, jött Mandzukic és Godin a kezdőbe, illetve féltávnál Luke Shaw, szintén féltávnál eladtam Artetat a ManU-nak. (poén - Park Chu-Young, akiről gőzöm sincs kicsoda szintén el lett adva 4 milláért a Cardiffnak, ahol 20 gólt összekaparva gólkirály lett, míg az én 25 millás Mandzukicom az első 5 góllövő közé se fért be)

A szezon elején a taktika begyakorlása kicsit döcögősen ment, volt több kínos döntetlen is, a Bl csoportból lazán továbbmentünk első helyen. Utána jött a Real Madrid (2-1, 4-0), OM (1-1, 4-2), Man City (0-1, 0-lesemeremírni). A City ellen a 33. másodpercben már 0-2 volt összesítésben, utána mindent egy lapra tettem fel, brutális nagy zakó lett a vége, a szokásos nekik minden bejön, nekem semmi. A legrosszabb tényleg az volt, hogy minden egyes mutatóban ugyanazt hoztuk, kivéve hogy ami nekem kifele ment az nekik befele.

A bajnokságban a kezdeti beragadás miatt elég nagy hátrányból indultam, a City nem akart kikapni sehogy sem, végül szép lassan kezdtem felzárkózni, a 30. forduló környékén be is előztem, utána jött egy érthetetlen és hihetetlenül brutális mélypont.
    Előbb FA kupából kiesés 11-esekkel, utána a tökutolsó norwich, west brom és a mögöttem loholó ManU vert el és be is előztek, 2 fordulóval a vége előtt tehát már nem a saját kezemben volt a sorsom.
    A City elleni idegenbeli BL meccs előtt egy csapatmeetinget tartottam, nem sült el túl jól és mindenki a béka s.gge alatt volt hangulatilag, ráadásul a kulcsemberek folyamatosan fáradtak voltak, de nem engedhettem meg hogy a másodvonal fusson neki a legfontosabb meccseknek (talán emiatt is volt több nagyobb sérülés) A ManU elleni vereség után irtó nagy mákkal, de végül elkaptuk a Fulhamet, a ManU ikszelt liverpoolban, utolsó fordulóra újra a saját kezünkben volt a sorsunk, a city, chelsea matematikailag sem érhetett utol, de nyerni kellett otthon az Everton ellen - és sikerült :D

Első évben tehát egy kellemetlen kupabúcsú, egy csúfos BL kiesés, és egy fordulatos bajnoki cím :)

Tanulságok - habár maga a taktika jónak tűnt és szépen járattuk a labdát folyamatosan a gólok mennyisége kevés volt. A Giroud, Mandzukic duó le lesz váltva és egy fürgébb, mozgényobb csatárt hozok.
    Mázli faktor - ezzel nem tudom mit csinálhatnék. Rengeteg olyan szitu volt, amikor lehetetlen helyről gólt kaptam, illetve amikor 3 méterről mellé, fölé lőtte a támadóm.
    Tervek - már jön 3 fiatal, meg Iago Falqué aki elég nagy világutazónak tűnik, de nálam kap egy esélyt a bal szélen. Hozni akarok egy kapust Szczeny helyére, mert nem bírom a srácot, illetve egy igazi romboló vkp-t, de ezen kívül max az ifi csapatot töltöm fel, a szkótok találtak pár elég jónak tűnő srácot (sőt már magyar ifik is vannak :D)

egy kis pihi, és transzferszezonnak neki kéne esni :D