A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Szívesen.

Hát engem az a veszély nem fenyeget, hogy mit csináljak a sok pénzzel. Most fejeztem be a 3. szezont, és az új büdzsé (átcsoportosítás után) 200k igazolásra, és 93k a bérkeret. És már szidom magam, mi a f@szért nem töröltem mégis ezt a hülye Ligakupát? Pedig februárban kiestem az EL-ből, de májusban így is kétnaponta jöttek a meccsek. Mi lesz itt, ha messzire jutok majd a BL-ben?
    Nincs hangulatom részletes beszámolóhoz, csak a lényeg. Megnyertük mindkét kupát, és persze a bajnokságot is. Tabella. A BL-ből kivert a play-off-ban az Anderlecht, idegenben rúgott góllal. Mentünk az EL csoportba, de viszlát nagy pénz. A csoportból simán továbbléptünk, aztán jött az Arsenal, és a búcsú. EL csoport, és a nemzetközi meccseink. A klub értéke most 8,5M, de pénzünk alig, a három év alatt még egy fejlesztést sem engedtek. De legalább a szezont profittal zártuk(660k). Magyar már csak Filkor maradt, de jó eséllyel repül ő is. A BL nevezést majd megoldja a gép, mert én tavaly sem tudtam. De idén már óvatosabb voltam, és nem zavartam el azonnal az összes megjelent ifit. Focista egyikből sem lesz, de kell néhány a nevezéshez.
    Szeptemberben új tulaj lett (korábban is itt volt igazgató) rögtön kaptam tőle új szerződést. De ő sem volt hajlandó fejleszteni, így a sajtó kérdésére kissé morcosan reagáltam.
    Dióhéjban ennyi.