A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Kicsit szórakoztam az editorral, köszi korbin a tutorialt :)

Szóval maradt az NBI-ben a 16 csapat, max. 8 külföldi lehet a keretben, 5 a meccskeretben. 94 a youth rating, Szerbia és Csehország szintje. Beállítottam a tarcsi és ificsapatokat is, MK van, Libakupa nincs. Ami elrugaszkodott, hogy komoly pénzdíjak vannak. Itt mondjuk EURban állítottam be kerek összegeket, valamiért ezek elcsúsztak. Ja és minden csapat kap évi 3 millió EUR TV-s zsetont.

6 szezon ment le, a Puskás a legjobb hazai csapat. Nemzetközi szinten összesen 1 EL kör, a válogatott viszont megnyerte a 2020-as EB selejtező csoportját, viszont az EB-n 3 ponttal búcsúzott. A legjobb generált játékosok: Oláh, Szalai, Tóth. Az NBI-ben is van pár értelmes játékos: Moreno, Jaziri. Az egyes csapattok keretei szerintem elfogadhatóan néznek ki a magyarokat tekintve, mert ugyan max 8 lehet, de 4 év után állampolgárok lehetnek.
    DVSC
    FTC
    VIDI
    PUSKÁS

A pénzügyek érdekes dolgot mutatnak, tippem sincs, miért a Nyíregyháza a legértékesebb, gondolom pénzember érkezett. Annyi hibát vettem észre, ha az NBIII-ra kattintok, akkor lassan tölt be és egyszer ki is dobott crash dump-pal.

Lehet lepörgetek még pár szezont. Ha valakit érdekel az editor file, feltöltöm szívesen.