104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
egy frissen feljutó almeriához lazán aláírt llorente? :D azigen.
taktikról nyomsz egy fotót? -
jaj már...
20 éves gyerek kölcsön volt adva brazilokhoz, lejárt a kölcsön, visszajött pont a téli szünet közepére és elkezd sirni mert kevés lehetőséget kap...anyád picsáját, még 1 hónap van a bajnokság folytatásáig, hát hogy játszassalak? :D -
Kezdtem egy újat, munkanélküliként. Felvett az Augsburg, onnan december közepén leléceltem. 1 hónap után a másodosztályú Almeria szerződtetett. Különösebb megerőltetés nélkül fél év alatt feljuttattam őket a bajnokság 2. helyén végezve.
Velük erősítettem.
Őt ne igazoljátok le.
De tényleg ne. :D
Játékos statok
És az utolsó fordulóban eldőlt bajnokság.
utolsó fordulóban a Real ellen játszottunk, kikaptunk, nem lettünk bajnokok. -
hehe látom h ma/holnap/holnapután jön a 13hoz a új db. és külföldi fórumon mindenki velük kezd majd, és jön mikor rájönnek h ez még se olyan könnyű (bajnokság idegenlégios szabály) h ez csokiiiiiii :D -
játékos - maradjon köztünk, de új klubba szeretnék menni
én *lö menedzser - majd én eldöntöm hogy hova mész és hova nem...
játékos - azt akarod, hogy egy boldogtalan játékos legyen a keretben
én - na hagyjál békén, majd folytatjuk máskor
játékos - oké :(
9 milláért vettem, a Lyon 12-ért vinné 1 év után. Csak pár órát töltöttem azzal hogy megtaláljam és nagy nehezen a Fradiba csábitsam. Majd biztos elengedem úgy hogy 16 meccsen volt 11 gólja, 6 gólpassza. -
mert te később jöttél valszeg Makszikám az esgére. :D
ja efem 2005 -
Nem is tudtam, hogy ő az... :)
Jó régen volt ez már. :S
FM2005? -
gszp #86899 Ne bassz, én emlékszem erre a formára, pedig én nem vagyok aktív, max olvasásban. -
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1080222186
régen nagyon aktív volt itt az esgén -
gszp #86897 Nézz bele a honlapjukon a blogjába, én egyszer egy fifás online eszmefuttatást olvastam tőle, az is jópofa volt. -
Melyik a legfrisebb patch, database a 12-höz? -
ááá agyfszt kapok már. PSV-vel játszok a BL csoport harmadik helyéért otthon, nyernem kell, erre szünetben 2-0 oda. Megint nyomom a szentbeszédet, motiválom őket meg minden, erre 58. másodperc múlva megint beszpnak egy gólt. Jó fejek, de tényleg.
Ráadásul 2 emberre voltak különösen ráállitva mert h veszélyesek, naná hogy mindkettő gólt rúgott.
Poénos csoportkör volt, egyedül a Barcát tudtam megverni, a PSV, Liverpool oda-vissza oboáztatott.
Tavaly EL 8 közé kerültem, most kizúgtam tök utolsóként. Nem baj, legalább neki tudok feküdni a hazai frontnak. Fene tudja hány meccs után egy szros Szolnok vette el a tétmeccses veretlenségemet, kupában 1-0 lett idegenben. Otthon ezért rongyosra verem őket. Bajnokságban elég jól állok szokás szerint, 15 gy, 2 d, 1 vereség még a legelső fordulóban, jó lenne a tavalyi 77 pontot (amivel 22 pontot vertem a másodikra) megdönteni.
Sok-sok szezon után feltörtem a malacperselyt és nagy átalakitásokat csináltam a keretben.
Érkezett egy jobb és egy balszélső, 9-9 millióért, jött egy csatár, nevetséges 400 ezer euróért, valamint jönni fog még 2 fiatal csatár, ők egyelőre majd a második csapatban fognak vitézkedni, kellene már egy nb2-es bajnoki cim is.
12 játékosnak megmutattam merre van a kijárat, 2 meg kölcsönben van. Az eladott játékosokból egy olyan 9 milla azért visszajött, meg mindet opcióval adtam el, a következő átigazolás fele az enyém lesz. Kár hogy csomószor beszptam már ezzel, mert mindig ingyen mentek tovább, vagy még mindig ott vannak ahova eladtam őket -
emberek,hatalmas forma ez a Szaniszló Csaba,gondolom aki nézi a Sport tv-t ismeri az ürgét,én eddig is bírtam,nba közvetitések alatt zseniális poénjai vannak,rátaláltam a twitter oldalára,és kiderült,hogy FM-ezik meg régebbi CM verziókkal játszik :DD hajnali 2kor rak ki képeket,hogy ő hogy áll az FM-ben vagy CM-ben,nemsemmi :D respekt! -
úgy bírom az ilyen bugokat,Andrea Dossena-nak sír a szája,hogy ő nagyobb klubba akar menni,meg szerinte ő túl értékes a csapatomhoz,de szerencsétlen nem fogja fel,hogy maximum egy Catania-nak kellesz majd,mivel nálam egy percet nem játszik :DD De azért ő úgy gondolja helye van egy nagyobb csapatban :DDD csóri butafasz -
Borzaskutya #86892 FC. Barcelona/Manchester United/BVB Dortmund (2015 - 2016) (4. Szezon)
Mozgalmas szezonon vagyok túl. Telt múlt a nyár Barcelonában, aztán Június végén megkeresett a Man United, hogy az öreg skót managerük beadta a kulcsot (no nem úgy hanem csak a csapatnál), így felkérnek a helyére öröm, boldogság szedtem a cókmokomat és irány Anglia. A csapat az előző szezonban haramadik lett, egyből bajnoki címet ígértem kaptam is jópár milliót igazolni, ami őszintén rá is fért a csapatra.
Első körben visszahoztam a Barcától Howatson-t, egy fiatal holland jött még jobb tkp posztra, elhoztam Isco-t a Malagából és Cavanit a Napoliból. A BL csoportból (Gladbach, Celtic, Twente) simán tovább mentünk és az egyesenes kiesés első körében a Dortmund várt ránk.
A sok hulye hazai kupa: FA és Liga kupákból sima továbbjutások.
Bajnokság Januárig a csapat a 3-5 helyeken ingáztak, de nem élveztem az itt létet így a vezetőkkel együtt úgy döntöttünk felbontjuk a kontraktust :) magyarul felmondtam.
Februárban aztán megkeresett a Dortmund, akik 2 zsinorban megnyert bajnokság után a 13 helyen álltak az átvételkor. Igazolni ugye már nem tudtam sajnos, de így is ütős volt a keret: Götze, Marko Raus, Lukaku, Lewandowski, Rakitic stb. végül (a balszerencsés döntetleneknek hála) a 8. helyre jöttünk fel (Europa Ligát azért el akartam érni, de mostmár mind1), zajlik a nyári időszak.
Eddig jöttek: Maxym Koval (Weidenfeller már 35 éves), Tello ingyenesen, Smalling ingyenesen, és opciója volt a csapatnak a Samp. kapusára Romerora (csak ezt nem vettem észre) a középpálya jónak tűnik de nem értana vki középre + előre valaki ha kidölne Lukaku és Lewandowski... -
meg még Cavani mögé padra leigazoltam a Vitesse-ből Wilfriedet,egyik kedvenc csatárom az fm12-ben,az elején még a szerződésében van egy 2.9 milliós kivásárlási ár,annyiért bármelyik csapatnak megéri,nem egy Barca-Real szint a csávó,de kisebb csapatokba simán jó,akár kezdőnek,akár padra,Cavani neadjisten lesérülne hosszabb időre,minőségi pótlást jelent a srác -
Gaitán érkezett végülis 8.5 millióért,Griezmann 4.6 milliós fizut kért,én még elküldtem a faszba,Cavani,Hamsik,Lavezzi,Inler ezek mind 4 millió alatt keresnek nálam,és ők már letettek valamit az asztalra...Gaitán meg 2.2 milliót fog keresni,és a vételára is nagyon korrekt volt,sokat várok tőle! -
Gaitan, ha 12s fm, 20+ assist meg 10gól simán benne van, nálam griezman kb haldoklot annyit volt sérült. -
emberek,Goran Pandev-re volt opcióm,de nem akar velem tárgyalni,így visszamegy az Interhez :S AML-be kéne egy klasszis játékos,három játékos van képbe:
-Antoine Griezmann,24 millióért kivásárolhatom
-Nicolas Gaitán,a Benfica 8-10 millióért ideadná
-Adem Ljajic, fiatal nagyon,de óriási potenciál van benne,14-16 millióért adná a Fiorentina
Melyiküket válasszam?? -
Napoli 1. szezon 2011/2012 (fm12)
Bajnokság végeredmény
Serie A játékos statisztikák
Serie A csapat statisztikák
Bajnokok Ligája menetelés
Olasz kupa menetelés
Nyárra nem tervezek nagyobb keretátalakitást,akik idén keveset játszottak azok közül pár játékost eladok,helyükre olcsón hozok pár "kőccsönpluszopciós" emberkét,a nyár legnagyobb feladata,hogy megtartsam a Cavani-Hamsik-Lavezzi hármast,ha sikerül,jövőre is dobogó a cél a bajnokságban,a többit majd meglátjuk! -
Sziasztok! Februárban államvizsgázom, és végre ismét belevethetem magam az FM világába. Már csak az a kérdés, hogy maradjak a 12-nél, ahol egy hosszú Fradi karrier maradt félbe, vagy vegyem meg a 13-at. Biztosan van pro-és kontra. Valaki összetudná írni? Match engine mennyire javult? Grafikai megvalósítás? Átláthatóság a játékban? Esetleg +funkcióval kiegészült a játékélmény? -
juj ez olyan poén...
a Kozármisleny(!) megvett 110 ezer juróért egy afrikai kölyköt, 2 év után ingyen ment a Metzbe, aztán 3 szezon után ő lett az év fiatal afrikai labdarúgója :D
egyrészt nem tom honna volt ennyi lóvéjuk, másrészt megnéztem volna a mislenyi vezetők arcát :D -
Na, vágjunk bele.
Nyári átigazolásokkal frissített détbész, Franciaország, Lille, és akkor haladjunk kronológiai sorrendben.
2011/12
Tőlem megszokott, elég aktív átigazolási szezon, kiemelendő Nené (PSG - 6 millió), Paloschi (Chievo - 2,5 millió), Bernardo (8 millió - Cruzeiro) megszerzése, valamint Lovren (Lyon) és Kryvtsov (Shakhtar) kölcsönvétele. Ugyanakkor valószínűleg FM-es pályafutásom legidiótább üzletét is nyélbe ütöttem, Vercoutre érkezett a Lyontól 13 millióért, miután kivédte a szemünket az egymás elleni meccsen. Epic fail volt, nagyon beégtem vele.
3. helyet értük el a bajnokságban, 81 pontot gyűjtve, 5 ponttal a győztes OM és 4 egységgel a PSG mögött. Nolan Roux 24 góllal gólkirály lett és Európai Aranycipős. A BL-ben selejteztünk egy kört, majd a CSZKA, Udinese, Valencia trió mellé kerültünk és 4 pontot gyűjtve a 3. helyen végeztünk és az EL-ben folytattuk. Tavasszal a Leverkusen, Anzsi, Sporting hármason átverekedve magunkat a döntőben az Arsenaltól kaptunk ki.
A hazai kupákban nem értünk el jelentős sikereket.
2012/13
Kryvtsov és Lovren végleges megszerzésével kezdődött a nyár, de ami ennél "kicsit" fontosabb, hogy jött Mbaye Niang ingyen a Milantól. Kara (Bursaspor - 5 millió), Kameni (Malaga - 15,5 millió), Vukcevic (Blackburn - 6,5 millió), M'Vila (Rennes - 24,5 millió) voltak a fontosabb érkezők.
Megnyertük a bajnokságot 80 ponttal, mögöttünk a PSG és az OM végzett 2 illetve 5 egységgel lemaradva. Roux ismét gólkirály, ismét Aranycipős lett.
BL-ért megint selejteztünk, a Bayernt gyűrtük le épphogy, majd kerültünk a Chelsea, PSV, Malmö hármas mellé, ahonnan csoportelsőként jutottunk tovább. A döntőig a Leverkusen, a Zenit, és a PSG próbálta utunkat állni, sikertelenül. Sőt, a döntőben a MU-t meg is vertük 2-0-ra. Öröm é bódottá.
Nyertünk egy Ligakupát is, mert miért ne.
2013/14
Keisuke Honda jött, mert kellett egy irányító, valamint 25 millióért ez a tápos kölök. 15 éves volt akkor, és nem sokkal gyengébb, mint ezen a képen.
Megnyertük a Francia Szuperkupát a St. Etienne ellen, majd kikaptunk a Bayerntől az Európai Szuperkupa meccsen.
73 pontot gyűjtve ismét csak a 3. hely jutott a hazai pontvadászatban, ezúttal is az OM és a PSG mögött futottunk be, ám jókora hátránnyal (16 illetve 15 pont).
A BL-ben már nem kellett selejteznünk, kaptunk egy könnyed Kijev, Hapoel Tel-Aviv, Sporting csoportot, és ismét első helyen jutottunk tovább.
Karácsonyi ajándék gyanánt egy Klub VB trófeát hoztunk haza, viszont később kiderült, hogy jövőre biztosan nem nálunk köt ki ez a kupa, mert a BL-ből a Real kiverése után a negyeddöntőben a Chelsea búcsúztatott.
A kupákban ezúttal sem villogtunk, felemás szezon volt ez.
2014/15
Az előző szezonban mutatott teljesítmény hatására 2014 nyarán egy kicsit erősítettem a csapaton. M'Vila nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így lecseréltem Moussa Sissokora (19,5 millióba fájt, de M'Vilát 30,5-ért vitte az OM), kölcsönvettem José Enriquét a Pooltól, és Hamsik is érkezett majd' 30 millióért.
A bajnokság sima volt ebben az évben, ugyanis a PSG 94 pontot gyűjtött, ami egész pontosan 8-cal több, mint amennyit az OM, és 9-cel mint amennyit mi. Megint csak a dobogó legalsó foka jutott, de legalább lőttünk 107 gólt, ami azt is jelentette, hogy a Paloschit kiszorító Niang gólkirály és Aranycipős lett 30 góllal.
A BL-ben visszatértünk a hagyományokhoz, és ismét selejteztünk, a Juhásszal a csatársorban felálló Anderlechtet vertük. Rolika amúgy két gólt is lőtt. Kaptunk a nyakunkba egy Shakhar, Chelsea, Standard Liege csoportot, amit a második helyen abszolváltunk.
Tavasszal ütöttük a Valenciát, majd a Barcelonát, de a sors egy régi, ám nem túl kedves ismerőssel hozott össze, az elődöntőben a Chelsea vert ki minket, akárcsak tavaly. Meg is nyerték a BL-t, akárcsak tavaly.
Ezen kívül egy Ligakupa döntőre futotta, amit elvesztettünk a PSG ellen, szóval újabb "remek" évet zártunk.
2015/16
Jött Nicolas Nkoulou az OM-től 24 millióért -megjegyzem, baráti az ár, mert előtte hónapokig tárgyaltam és már azon voltam, hogy 55-ért megveszem, mert nem akarták olcsóbban adni-, és a másik nagy riválist is gyengítve Marco Verratti tette át a székhelyét Párizsból, potom 53 millió euróért cserébe. Aprópénz.
Honda 19-ért távozott a Bayernbe (9,5-ért vettem amúgy), Vukcevic meg már a padról is leszorult, úgyhogy Monacoba igazolt.
A bajnokság ezúttal sem volt egyszerű történet, a 88 gyűjtött pont arra volt elegendő, hogy a jobb gólkülönbség döntsön a bajnoki címről, így hiába az OM igyekezete, elhappoltuk előlük a serleget. Harmadik lett a PSG -gondolom a fentiek elolvasása után nagyon meglepő eme három csapat neve az első három helyen :D-, ám ami ennél pikánsabb az az, hogy a minden évben vergődő Lyon a csodálatos 18. helyen végzett, ezzel kiesett az élvonalból. Ehhez annyi közünk volt, hogy az utolsó fordulóban épp mi vertük meg őket, egy döntetlennel meglett volna a bennmaradás, de az nekünk a bajnoki címbe került volna.
Niang gólkirály és Aranycipős, 35 góllal, de csak azért, mert Loic Remy egy meccsel többet játszott és úgy szerzett szintén 35-öt. Egyébként egy istenverte bug az a gyerek, komolyan.
Bl-ben megint selejteztünk, de a HSV nem volt ellenfél. Jöhetett az Inter, a Vitesse és a Metalist, decemberben meg a 15 pontért járó első helyen való továbbjutás a hollandok előtt. Kibirkóztuk a továbbjutást az Atletico Madrid majd az OM ellen is, és akkor az elődöntőben már-már természetes módon megkaptuk a Chelseat. A hagyományokat őrizve...bullshit. Megaláztuk őket és döntőbe jutottunk. Ebből csak a második fele igaz, de ez részletkérdés. Glasgowban aztán 2-0-ra vertük a PSG-t, úgyhogy ismét révbe értünk.
A Ligakupát elveszítettük a PSG-vel szemben, a Francia Kupában való szereplés ebben az évben sem lett maradandó emlék.
Egyébként Verratti is megérte a pénzét, Nkoulou is. Akit melegen tudok ajánlani az Nené, Bernardo, Hamsik, Lovren, Kara, Sissoko, Paloschi, Niang (31, 36, 43, 45 gól), és Zyndarnak dedikálva Roux (30, 39, 30, 31, 39 gól). Bazdki, gyakorlatilag a kezdő 90%-a :D
És akkor ezek után átvettem a Schalkét. Próbáltam hozzáadni más ligákat, mivel csak a holland, francia és a német első osztály volt betöltve, de crash dumpsot dobál ez a drágaság :( -
Nem játszok -illetve múlt héten már volt időm rá, de csak a 12-vel-, de azért figyelek.
Nejad: még egy faszfejezés, és többször nem fogsz ide írni. És ha már nálad vagyok, akkor megkérlek, hogy mondandódat normálisan fogalmazd meg, és használd az írásjeleket, hiszen nem véletlenül vannak. Köszönöm. -
ohh meg a kis f.szomat...
megyek a barkához bl meccsre, erre 2 csatárom, a balhátvédem meg az irányitóm afrikában bulizik. Szuper, pont a legjobbkor. Kellett nekem ilyenekkel feltölteni a keretet. Ráadásul nem is ANK, mert még csak csoportmeccsek vannak, csak a hülye válogatott meccsről 1 nappal a BL meccs után érnek vissza mindannyian.
Ki is sz.ptam úgy ahogy kell, pedig otthon 1-0-ra győzni tudtam, de a Camp Nouban már örültem ha 1 számjegyű a rúgott góljaik száma.
Poén volt hogy sikerült egy 55%-os labdabirtoklást csinálnom a katalánok pályáján, meg volt egy kapufám is. Ám mig az én 9 lövésemből csak ennyire futotta, az ő 18 próbálkozásukból 6 gól is lett. Mindegy, nem őket kell nekem megverni, csak jó lenne az EL helyet érő harmadik helyre befutni, amihez utolsó meccsen a PSV-vel játszok egy ki-ki csatát itthon. Ha megverem őket akkor megyek tovább, ha nem akkor övék a harmadik hely. -
ehhhh, mocsok ETO keresztbe tesz mindig :D
nagyon komoly veretlenségi szériámnak a szezon első meccsén ők vetettek véget. Aztán jött 14 győzelem zsinórban, jött megint az ETO (illetve én mentem hozzájuk) és egy 2-2-re voltam csak jó. Csődöt mondott ellenük a csapat -
bugos-nak bugos, de azért így is lehet eredményeket elérni, főleg h általában a kis csapat szívat (bl vagy el csoportban is, ath madrid-al tudok x-elni idegenbe is de a dinamo zagrab meg 1szer megver egyszer meg X), nem a nagy csapat. pl engem ilyen twente,psv még soha nem vert meg, de a zwolle-t meg én nem bírtam még soha, se itthon se idegenbe. de tényleg kegyetlen sokat számít h mennyire tanulja be a csapat a taktikát,ezért szoktam első nap megcsinálni h felkészülés során már csak min. változtatások kelljenek (ráviszed egeret látszik h mit mennyire szoktak meg, és utána azt gyakoroltatni a meccs előtti edzésen) -
2005 óta rongyosra játszom mindegyik részt,a nehezebbeket is,a könnyebbeket is,de ez az idei ez annyira hihetetlen,és felfoghatatlan dolgokat produkál,hogy nem kihívás elé rakja az embert,hanem megfosztja a játékélménytől. Más a nehéz,izgalmas játék,meg más kategória a bugos,előre leszkriptelt,irreális játék. -
na és akkor hol az élvezet??? pont ez az h fm12 jó volt, de messze a legkönnyebb fm volt szerintem az összes közül. pont ez a jó h hiába csinálsz egy taktikát a 13.ba azt meg kell szoknia a csapatnak, ha nem jön az eredmény váltasz akkor azt megint meg kell szoknia stb.. szerintem sokkal élvezhetőbb a 13. igazolni sokkal nehezebb de a valóságba is elszabadultak az árak ezt a játék is követi, de aki benne az fm világba, fórumokról találhat olyan játékosokat (meg magától), hogy az elején olcsón ellehet őket hozni,és egy két év múlva 10m+ érnek és eladásukkal megoldja a későbbi igazolásokat. -
nesze,fm12,napoli,full alap 3-5-2-t belövök,rigid-control beállítással,leigazoltam Bengue-t,Mbiwat,meg kölcsönbe Machedat,7 bajnoki meg 2 BL meccs után 6 győzelem,2 döntetlen,1 vereség, 21 lőtt gól 4 kapott. Taktika megalkotásával körülbelül 5 percet töltöttem,fm13-ban akármelyik csapattal kezdtem,komolyan vettem a dolgot,papír-cerka elő,elemzések,player instructions satöbbi,eredmény? na az nem volt. -
mentem a Fradival Liverpoolba BL csoportmeccsre. Szünetben 1-0 ide, mondom az okosságokat nekik, erre 17 másodperccel a második félidő kezdete után már 1-1, végül 2-1 oda. Hát kapják be... -
Hát 10millió alatt még a közepes játékosokat se lehet elhozni!
-
Hát lehet én vagyok a béna ,de kurvanehéz az idei és nem most kezdtem a managerezést! :D
Minden meccsen 30kapuralövés ellenfélnek 3-4 de abbol tuti lőnek 2gólt,minden 2.meccsen szöglet gól, akármilyen védekezéstpróbálok.
-
fm13 juventus-napoli olasz szuperkupadöntő első félidő végi statisztika: 24-3 kapuralövés mutató,52-48 labdabirtoklás,ziccerek 1-1,eredmény 2-0 a zebráknak. Ilyen NINCSEN a való életben,nem lehet,serie A-ban ilyen félidei statisztika egy Juventus-Leccen se lehet,és nem is szokott. Full alap 3-5-2-es taktikával mentem ki,semmi megpiszkálás,semmi nagy flancolás,alap balanced beállítások,és íme,ez az eredménye,KÉT AZONOS erősségű csapat letud hozni egy ilyen félidőt...mentem vissza a 12-höz. -
én kapásból only commentary-vel játszom a meccseket,eredménytől függetlenül AGYFASZT okoz a játékosok mozgása,a labda fizikája,meg úgy kompletten a meccs motor. -
ne is mondd, kb én is így vagyok ezzel.
olyan gondjaim vannak, hogy inkább kilépek a játékból, nehogy összetörjek magam körül valamit.
csak egy pár ilyen dolog, és az a vicces, egy pár peccs óta lettek ezek:
1. a játékosaim 90% (!!!)-ban nem ugranak fel fejelni! akárki ellen játszunk! legszembeötlőbb ez kapuskirúgásnál. Kirúgás...várom, hogy legyen majd fejpárbaj, de semmi ugyanis (A) az én játékosom ugyanúgy a földön marad, nem hajlandó felugrani (B) a játékosom meg sem közelíti az ellenfelet, hanem 2-3 méteres körzetében áll egyhelyben...arckaparó
2. szintén az utóbbi peccsek óta nagyon sokszor előfordul, hogy pár méteres passz esetén, a fogadó játékosom rendszeresen háttal áll a labdának (mintha kb nem figyelné a játékot)...ez természetesen azt eredményezi, hogy a sarkáról lepattan a labda, legtöbbször ellenfélhez persze..próbáltam funolni a PSG-vel, majd a Feyenoorddal, most a Sevillával próbálkozom, és mind3 esetben rendszeresen előjött ez a probléma!
3. a kiscsapatok olyan rövidpasszos, kurva gyors játékot mutatnak be, hogy totál mind1 gyakorlatilag, mit állítok be, lefociznak
Most éppen a Granada lőtt 32x a kapumra. Ez még akkor is szürreális, ha csak randomra feldobom a 11 kezdőt, és kb nem állítok semmit a taktikán.
Most nem akarok hülyeséget beszélni, de körülbelül jobb volt a játék az első peccsek után, mint most, kb a 20. kisebb foltozgatás után. Az elején talán tudtam még valamit manipulálni a taktikával, most úgy érzem, teljesen felesleges, mit hogyan állítok be.
-
hát én nagyon nem éreztem rá,a 12-vel játszogatok,de mindig előveszem a 13-at,hogy na most hátha,de mindig koppanok...egész egyszerűen semmi nem jön be abban a játékban,netes taktikával,vagy saját taktikával,nem számít,elpicsáznak -
csasaet #86864 Sziasztok! akkor már én is írnék egy beszámolót :D
12-ben angol 6. osztályú Eastleigh csapatát választottam, cél a premier league és esetleges nemzetközi szereplés 2020ig.
elsőként kitaláltam egy taktikát 4-1-2-2-1, majd megnéztem a keretet és láttam, hogy egyetlen tehetség sincs a csapatban. igazoltam 13 új játékost pozíciójuknak megfelelő fiatalokat 17 és 21 év között. A csapat összeállt, első évben bár csak az utolsó fordulóban jobb gólkölönbségnek köszönhetően, de megnyertük a bajnoságot. ez mellé sikerült még elhódítani az FA trophyt. az FA kupában 3. körig jutottunk ahol is meglepetésemre hazai pályán 1-1-et játszottunk az evertonnal, majd idegenben kikaptunk 3-0ra. BL döntőt a mönchengladbach játszotta a real madriddal és a gladback nyert :D
második szezon elején járok, ebben az évben főleg a személyzetet erősítettem meg, és vettem pár fiatalt tartaléknak, mivel az előző szezonban sem kerültek el a sérülések. Az induló keretemből 1 játékosom van már csak meg :D -
icemandapro #86863 sziasztok! olvasgattam a fórumot és gondoltam írok én is egy beszámolót :D
kedvenc csapatommal, a Milan-nal kezdtem egy karriert a 12-ben új nyári igazolásokkal.
a keret igazából nem is volt olyan erős de gyenge se, pénz viszont nem nagyon volt igazolni, szóval próbáltam fiatalabbakat és olaszokat igazolni. jött Astori, Paloschi és Zabaleta akit kölcsönvettem. Télen eladtam Mexes-t mivel a fizetéséhez képest nagyon gyenge volt ( meg úgy az egész védelem) és az ő árából meg fizujából leigazoltam Dedé-t. elment még pár öregebb meg haszontalan játékos.
Bl-hez sok reményt nem fűztem, a bajnokságra koncentráltam leginkább amit meg is nyertem. az elején a juveval és a interrel álltam az elején majd az inter folyamatosan szakadt lefelé és ketten hercoltunk a juvéval a bajnoki címért. szezon közepén általában ők vezettek 1-2 ponttal aztán legyőztem őket 3-0-ra és onnantól kezdve én voltam elől, de tapadtak rám egészen addig míg a végére kipukkadtak és a 36. fordulóban sikerült bebiztosítani az elsőséget.
az olasz kupában viszont ők vertek ki minket tizenegyesekkel. annyira nem is érdekelt még most a kupa, de azért tovább is mehettünk volna :D
a BL-ben az első kiesési körben estünk ki a Valencia ellen, ami azért fájó volt. főleg hogy mindkét meccsen lefociztuk őket és idegenben lőtt gólokkal estünk ki... első meccsnek a végét eltaktikáztam és 1-0-ás állásnál kiállították Constant-ot ami után összeomlott a csapat és a vége 3-0 lett... így a 2. meccsen hiába vezettünk már 4-0-ra is jött a szokásos 90+ percben esett gól és hát kiestünk :D nembaj majd jövőre :D
nagyrészt elégedett voltam a kerettel, nem volt olyan aki nagyon rossz lett volna. a sok sérülés volt a bosszantó, nem egyszer volt h a fél kezdőm volt sérült.
a második évben sikerült eléggé megerősíteni a keretet, érkezett Di Maria, Song és Hulk átadólistáról amivel elég nagyot szakítottam szerintem :D főleg, hogy összesen kb 50 milláért jöttek és mivel elküldtem Robinhot, Pazzinit, De Jong-ot így elég jól jártam :) jött még Llorente ingyen meg egy pár fiatal. eddig megnyertem már az olasz szuperkupát a sinter ellen szóval jól indult a szezon :D
most nézem h kicsit hosszú lett pedig próbáltam rövidre zárni :D na mindegy, köszi hogyha elolvassátok:D -
nejad #86862 jah csehül van inkább még se vedd meg bár lehet át lehet állitani angolra