A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Borzaskutya #86892 FC. Barcelona/Manchester United/BVB Dortmund (2015 - 2016) (4. Szezon)
Mozgalmas szezonon vagyok túl. Telt múlt a nyár Barcelonában, aztán Június végén megkeresett a Man United, hogy az öreg skót managerük beadta a kulcsot (no nem úgy hanem csak a csapatnál), így felkérnek a helyére öröm, boldogság szedtem a cókmokomat és irány Anglia. A csapat az előző szezonban haramadik lett, egyből bajnoki címet ígértem kaptam is jópár milliót igazolni, ami őszintén rá is fért a csapatra.
Első körben visszahoztam a Barcától Howatson-t, egy fiatal holland jött még jobb tkp posztra, elhoztam Isco-t a Malagából és Cavanit a Napoliból. A BL csoportból (Gladbach, Celtic, Twente) simán tovább mentünk és az egyesenes kiesés első körében a Dortmund várt ránk.
A sok hulye hazai kupa: FA és Liga kupákból sima továbbjutások.
Bajnokság Januárig a csapat a 3-5 helyeken ingáztak, de nem élveztem az itt létet így a vezetőkkel együtt úgy döntöttünk felbontjuk a kontraktust :) magyarul felmondtam.
Februárban aztán megkeresett a Dortmund, akik 2 zsinorban megnyert bajnokság után a 13 helyen álltak az átvételkor. Igazolni ugye már nem tudtam sajnos, de így is ütős volt a keret: Götze, Marko Raus, Lukaku, Lewandowski, Rakitic stb. végül (a balszerencsés döntetleneknek hála) a 8. helyre jöttünk fel (Europa Ligát azért el akartam érni, de mostmár mind1), zajlik a nyári időszak.
Eddig jöttek: Maxym Koval (Weidenfeller már 35 éves), Tello ingyenesen, Smalling ingyenesen, és opciója volt a csapatnak a Samp. kapusára Romerora (csak ezt nem vettem észre) a középpálya jónak tűnik de nem értana vki középre + előre valaki ha kidölne Lukaku és Lewandowski...