A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    ááá agyfszt kapok már. PSV-vel játszok a BL csoport harmadik helyéért otthon, nyernem kell, erre szünetben 2-0 oda. Megint nyomom a szentbeszédet, motiválom őket meg minden, erre 58. másodperc múlva megint beszpnak egy gólt. Jó fejek, de tényleg.
    Ráadásul 2 emberre voltak különösen ráállitva mert h veszélyesek, naná hogy mindkettő gólt rúgott.
    Poénos csoportkör volt, egyedül a Barcát tudtam megverni, a PSV, Liverpool oda-vissza oboáztatott.
    Tavaly EL 8 közé kerültem, most kizúgtam tök utolsóként. Nem baj, legalább neki tudok feküdni a hazai frontnak. Fene tudja hány meccs után egy szros Szolnok vette el a tétmeccses veretlenségemet, kupában 1-0 lett idegenben. Otthon ezért rongyosra verem őket. Bajnokságban elég jól állok szokás szerint, 15 gy, 2 d, 1 vereség még a legelső fordulóban, jó lenne a tavalyi 77 pontot (amivel 22 pontot vertem a másodikra) megdönteni.
    Sok-sok szezon után feltörtem a malacperselyt és nagy átalakitásokat csináltam a keretben.
    Érkezett egy jobb és egy balszélső, 9-9 millióért, jött egy csatár, nevetséges 400 ezer euróért, valamint jönni fog még 2 fiatal csatár, ők egyelőre majd a második csapatban fognak vitézkedni, kellene már egy nb2-es bajnoki cim is.
    12 játékosnak megmutattam merre van a kijárat, 2 meg kölcsönben van. Az eladott játékosokból egy olyan 9 milla azért visszajött, meg mindet opcióval adtam el, a következő átigazolás fele az enyém lesz. Kár hogy csomószor beszptam már ezzel, mert mindig ingyen mentek tovább, vagy még mindig ott vannak ahova eladtam őket