A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• icemandapro
    sziasztok! olvasgattam a fórumot és gondoltam írok én is egy beszámolót :D
    kedvenc csapatommal, a Milan-nal kezdtem egy karriert a 12-ben új nyári igazolásokkal.
    a keret igazából nem is volt olyan erős de gyenge se, pénz viszont nem nagyon volt igazolni, szóval próbáltam fiatalabbakat és olaszokat igazolni. jött Astori, Paloschi és Zabaleta akit kölcsönvettem. Télen eladtam Mexes-t mivel a fizetéséhez képest nagyon gyenge volt ( meg úgy az egész védelem) és az ő árából meg fizujából leigazoltam Dedé-t. elment még pár öregebb meg haszontalan játékos.
    Bl-hez sok reményt nem fűztem, a bajnokságra koncentráltam leginkább amit meg is nyertem. az elején a juveval és a interrel álltam az elején majd az inter folyamatosan szakadt lefelé és ketten hercoltunk a juvéval a bajnoki címért. szezon közepén általában ők vezettek 1-2 ponttal aztán legyőztem őket 3-0-ra és onnantól kezdve én voltam elől, de tapadtak rám egészen addig míg a végére kipukkadtak és a 36. fordulóban sikerült bebiztosítani az elsőséget.
    az olasz kupában viszont ők vertek ki minket tizenegyesekkel. annyira nem is érdekelt még most a kupa, de azért tovább is mehettünk volna :D
    a BL-ben az első kiesési körben estünk ki a Valencia ellen, ami azért fájó volt. főleg hogy mindkét meccsen lefociztuk őket és idegenben lőtt gólokkal estünk ki... első meccsnek a végét eltaktikáztam és 1-0-ás állásnál kiállították Constant-ot ami után összeomlott a csapat és a vége 3-0 lett... így a 2. meccsen hiába vezettünk már 4-0-ra is jött a szokásos 90+ percben esett gól és hát kiestünk :D nembaj majd jövőre :D
    nagyrészt elégedett voltam a kerettel, nem volt olyan aki nagyon rossz lett volna. a sok sérülés volt a bosszantó, nem egyszer volt h a fél kezdőm volt sérült.
    a második évben sikerült eléggé megerősíteni a keretet, érkezett Di Maria, Song és Hulk átadólistáról amivel elég nagyot szakítottam szerintem :D főleg, hogy összesen kb 50 milláért jöttek és mivel elküldtem Robinhot, Pazzinit, De Jong-ot így elég jól jártam :) jött még Llorente ingyen meg egy pár fiatal. eddig megnyertem már az olasz szuperkupát a sinter ellen szóval jól indult a szezon :D
    most nézem h kicsit hosszú lett pedig próbáltam rövidre zárni :D na mindegy, köszi hogyha elolvassátok:D