A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Mor3llo
    ne is mondd, kb én is így vagyok ezzel.
    olyan gondjaim vannak, hogy inkább kilépek a játékból, nehogy összetörjek magam körül valamit.
    csak egy pár ilyen dolog, és az a vicces, egy pár peccs óta lettek ezek:
    1. a játékosaim 90% (!!!)-ban nem ugranak fel fejelni! akárki ellen játszunk! legszembeötlőbb ez kapuskirúgásnál. Kirúgás...várom, hogy legyen majd fejpárbaj, de semmi ugyanis (A) az én játékosom ugyanúgy a földön marad, nem hajlandó felugrani (B) a játékosom meg sem közelíti az ellenfelet, hanem 2-3 méteres körzetében áll egyhelyben...arckaparó
    2. szintén az utóbbi peccsek óta nagyon sokszor előfordul, hogy pár méteres passz esetén, a fogadó játékosom rendszeresen háttal áll a labdának (mintha kb nem figyelné a játékot)...ez természetesen azt eredményezi, hogy a sarkáról lepattan a labda, legtöbbször ellenfélhez persze..próbáltam funolni a PSG-vel, majd a Feyenoorddal, most a Sevillával próbálkozom, és mind3 esetben rendszeresen előjött ez a probléma!
    3. a kiscsapatok olyan rövidpasszos, kurva gyors játékot mutatnak be, hogy totál mind1 gyakorlatilag, mit állítok be, lefociznak
    Most éppen a Granada lőtt 32x a kapumra. Ez még akkor is szürreális, ha csak randomra feldobom a 11 kezdőt, és kb nem állítok semmit a taktikán.
    Most nem akarok hülyeséget beszélni, de körülbelül jobb volt a játék az első peccsek után, mint most, kb a 20. kisebb foltozgatás után. Az elején talán tudtam még valamit manipulálni a taktikával, most úgy érzem, teljesen felesleges, mit hogyan állítok be.