104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    az alap szabadság nap :D mondjuk már maga a playoffnál jó volna minden hétfő szabad, csak túl sok nap.
  • Szycsu
    Nekem már évek óta rendszeres pihenőnap a SuperBowl utáni hétfő. Hajnalban megnézem a meccset - ami kora reggelig tart - aztán kipihenem magam :D
  • korbin555
    Lejátszottam néhány meccset,(Cruz Azul)és nem vagyok elragadtatva.Szezon előtt szokás szerint felemeltem a training wokload-ot,hogy hamar begyakoroljuk a taktikát.Vagy tíz ember azonnal elkezdett sírni,hogy erős az edzés.Visszavettem átlagosra,erre nyolc másik panaszkodik,hogy ez a szint kevés nekik.Menjetek a p....ba.Nem fogom mind a 67 embernek egyenként beállítgatni.De ezen kívül is van egy csomó elégedetlen emberem.Itt már megy a bajnokság,de Európában most van a nyári átigazolási szezon.A fél csapatot kerülgetik ajánlatokkal,de nem tudok elengedni senkit.Nálunk már vége az átigazolásoknak,így nem tudnék hozni helyettük.Állandóan sírnak,hogy miért nem engedem őket tárgyalni.Másfél hónap sem telt el,de már vagy 20 emberrel kellett beszélnem a szaros ügyeik miatt.Volt aki lenyugodott,volt aki mindenképpen menni akar.Van olyan játékosom,aki tíz éve itt játszik,de most azonnal mehetnékje van.A fa..om sem érti ezt.Tisztára mint egy óvoda,csak a pelenka hiányzik.Pedig nyerjük a meccseket.És ez még nem minden,mert már minden meccsen megsérül valaki,most már hatnál járok, ebből három több hónapra esett ki.Gyakorlatilag nyolc meccset játszottunk egy hónap alatt(beleértve a felkészülési meccseket is).Eddig lement három bajnoki,és két kupameccs,és eddig mindet behúztuk.Az utolsó meccset nem kis mázlival,mert közben a két legjobb emberem is kidőlt.Egyébként is elég sok a duma,a főnöknek a filozófiámról is be kellett számolnom.A szokásos sajtótájékoztatón kívül is megtalál a média,az első kettő óta elkerülöm az idióta kérdéseiket.Szóval nem egészen erre számítottam,csíp ez a mexikói csilipaprika rendesen.
  • Volcanor

Ismerős gól? :D (sajnos nem találtam, hol lehet 720p-re állítani a feltöltést)
  • bakkerman
    a Hali meccset remélem kizárólag a Roma-Napoli meccs után nézed,óriási rangadó lesz,én megtisztelném azzal hogy előtte nem terhelem az agysejtjeimet az MB1-el :D
  • korbin555
    Super Bowl?Éppen most kezdtem el nézni felvételről a hajnali Cardinals-Seahawks meccset HD-ben.Aztán este jön a Hali meccs is,meg a Roma-Napoli.Ma már pihen az FM.Meg én is.
  • Neoncsoves
    Hát a sínről nem árt lelépni még mielőtt jön a vonat
  • korbin555
    Ez a Beta.Szerintem decemberben lehúznák előttem a rolót.De addig sem maradok. Még több rövid mentést fogok csinálni.Tervben van Kolumbia,Dél-Afrika,Izrael, Korea,esetleg India.És sehol nem maradok sokáig.Ha úgy érzem,hogy sínen vagyok, már le is lépek.
  • Neoncsoves
    "A fű még mindig zöld,a labda is maradt gömbölyű."

Zombori te vagy az? :D
  • bakkerman
    Super Bowl-t kihagytad!
  • Blum
    Bajnoksag
    Kupa
    Libertadores Kupa
    CONCACAF
    Wimbledon
    ATP 500

Ezeket kell megnyerned iden kulonben ki vagy rugva!
  • korbin555
    Nem bonyolult ez a taktika beállítás,csak más.Nagyon hamar rá lehet érezni. Gyakorlatilag mindent be lehet ugyanúgy állítani,mint korábban.Úgy individual, mint team szinten.Én nem játszom tíz taktikával.Azt a hármat(négyet)a preferált felállás,az elvárt szerepkör,és a mentalitás alapján beállítom.Ezzel csapat szinten kész is vagyok.Aztán a játékosok képességei ismeretében finomra hangolom. Ezeket a taktikákat mindenhová viszem magammal, és az aktuális csapatom játékosaihoz csak hozzá kell igazítanom.Nyilván nem fogok erőltetni egy szélső hátvédet,akinek 10-es a stamina,vagy a pace értéke,hogy egyfolytában előre rohanjon.Itt most például nem játszatok elöl TM-et sem,mert nincs egy olyan erőcsatárom,aki képes lenne labdát tartani.Van viszont három 170 centis, mozgékony csatárom.Az egyik biztosan poacher-t játszik majd,a másikon még gondolkodom.Amelyikben a legtöbb a kreativitás,az false nine,vagy DLF-et játszik majd,de szintén támadó szerepkörben.Én már csak megmaradok a két csatárnál. Menni fog ez.A fű még mindig zöld,a labda is maradt gömbölyű.És függetlenül a taktikától,az erősebb csapatok nyerik a meccseket.Legtöbbször legalábbis.
  • zyndar
    Erről egyébként az jut eszembe, hogy mi van, ha valaki 2 playmakert (mondjuk egy advanced meg egy deep lying) játszat? Mondjuk ez nem annyira reális. Azt már nem is mondom, hogy a regista is egy még visszavontabb irányító :D
  • Neoncsoves
    erről lecsúsztam. :D

köszi szépen
  • zyndar
    ITT volt már.
  • korbin555
    Most vettem észre,hogy van egy Cruz Azul Hidalgo nevű második csapatom is. Akkor ez ugyanúgy működik,mint a spanyoloknál.Van ott néhány nagyon ügyes srác.Csak balhátvéd nincs,hogy a fene enné meg.Van három egész jó jobbhátvéd, de mire bármelyiket átképezném,arra már régen a világ másik részén leszek.Tehát megyek a piacra.A csapatban öt külföldi lehet,most van négy.Először átnézem a free player-eket.Kikémlelve a riválisok keretét,ha a sérülések nem hátráltatnak nagyon,egy igen jó szezont lehetne itt csinálni.Lehet,hogy a komplett játékkal még visszatérek ide hódítani.Nem is gondoltam,hogy ebben a mexikói ligában ennyi jó játékos van.Olyan emberek vannak itt átadólistán,akikkel hülyére lehetne verni az NB1-et.
  • Neoncsoves
    Ezekről a taktikai képernyőkről tudna valaki pár screenshotot lőni?
  • zyndar
    Ja, át kell gondolni, de talán jobb szó a konvertálni. Mert igaz ugyan, hogy nincsenek csúszkák, de az elv az, hogy ha van egy opciód, hogy valamit többet vagy kevesebbet csináljon (távoli lövések pl), akkor ez alapesetben a korábbi normál. Annyi újdonságot vettem észre a távoli lövések példájánál maradva, hogy ennek az opciónak az elérhetősége poszttól is függ. Míg egy csatárnál aktív a gombja a kevesebb lövésnek, addig mondjuk egy MC (advanced plyamaker) esetében nem. Jó lesz ez szerintem, gondolkodásra készteti az embereket.
  • korbin555
    Azt már látom,hogy a korábbi taktikákat nem eszi meg a 14.Hosszú évek óta először teljesen újakat kell csinálnom.Ezzel el is leszek egy darabig,mert valahogy klónozni fogom azt a hármat,amit eddig használtam.De itt a taktikát más szisztéma szerint kell összerakni,ezért némi fejtörést igényel majd.
    Az azték terep is új nekem,még nem fordultam elő errefelé.(Én magam,nem senor Cortes)Azt látom,hogy rájátszásos a bajnokság.A csapatom magyar szemmel nézve bivalyerős,de egyébként sem gyenge.De a keret nagyon öreg,bár ez most nem számít.Van néhány ismerős arc is,a korábbi évek mentéseiből.(Perea,Torrado, Emana,Pavone)Egy-két transzfert is nyélbe ütök,hogy átlássam az új rendszert. Amúgy is muszáj lesz,mert nincs balhátvédem.Igazolásra lenne egy kis pénz,de a fizetési keret a plafont veri.Tehát lejjebb húztam az átigazolási keretet,így lett 50k plusz fizu keret. Aztán máris van itt valami,amit nem tudok hová tenni.Mariano Pavone.Mit akar az jelenteni,hogy a játékos 80%-ban az ügynöke tulajdonában van?Mit,és hogyan befolyásol majd ez szerződéskötésnél/hosszabbításnál?Lehet, hogy megölöm az ügynököt.(Pavone és Emana az fm 10-es Betis mentésemben két ragyogó szezont futott.)És valóban van olyan kitétel a szerződésekben,hogy a pályára nem lépő csere is pénzt kap.Erre is oda kell figyelnem majd.
    Szóval egyenlőre csak tapogatózom,mint vak a pinán.De azért ez még mindig FM, ezért meg fogom oldani.Ez a Beta a tanulóidőszak ideje lesz.
  • Zenszkij
    Nincs gond ezzel a rendszerrel. Gondolj bele, az én gépem 4 éves, de már gyengécskén muzsikál rajta az FM (már ami az ilyen csillagos jelöléseket illeti, de nekem megfelel), én se kívánok a közeljövőben beruházni, jövőre inkább konzolt vennék, ez az új PS4 mozgatja a fantáziám. PS3-at elpasszolom és jöhet az új rendszer. Fifa, Pes örök klasszikusok haverokkal :D.
  • korbin555
    Megtaláltam az első állatorvosi lovat.Kinek lehetne nagyobb reputációja Mexikóban,mint egy Cortesnek?A média a második helyre vár,de ez most nem érdekel.Két-három hónap múlva úgyis befejezem ezt a mentést,és kezdek egy másikat Ázsiában,talán Dél-Koreában.A legfontosabb,hogy minél előbb kiismerjem az új dolgokat.
    Még egy gondolat a gépemről.Ha az élményindex egy ssd-t jelöl a gép leggyengébb láncszemének,akkor ott nagy baj nem lehet.Index.Remélem,az FM16-ig kitart ez a konfig.
  • korbin555
    A gépigény szerintem nem sokat változott.Betöltöttem 15 ország35 ligáját.Ez 63 ezer player,és megadta a két csillagot,ami több,mint elég.A 13-ban egy csillaggal is jól bírt a gép.A válogatott meccsek szimulálása volt az,ahol szenvedett egy kicsit.75 ezer játékosra most sem adna többet egy csillagnál,de még az is jól játszható lenne.De ez csak egy teszt volt,mert ennyi ligát soha nem fogok betölteni.
  • korbin555
    i5 cuad core processzor,12 Gb ram(volt 16 is),GTX 650Ti feltuningolt videokártya,és ssd.Bár ez utóbbi itt nem sok vizet zavar.Csak a játék indítását gyorsítja,de azt nagyon.Mindez megtámogatva egy ASRock 970 Extreme4 alaplappal.A konfiguráció összeállításakor ez egy erős közepes gépet jelentett. Komoly beruházásnak számított, amit többé már nem engedhetek meg magamnak.Így csak remélni tudom, hogy egy ideig még versenyképes marad. Aztán majd egyenként toldozom-foltozom a gyenge pontokat.
  • Csacsi
    Milyen gépen, ha szabad kérdeznem?
  • korbin555
    Most,hogy egy keveset már nézelődtem,valószínűleg ugyanazzal a stratégiával fogok kezdeni,mint tavaly.A Beta-val indítok egy tucat pár hónapos karriert.Kis csapat,nagy csapat,szegény ország,gazdag ország,több kontinensen,hogy eligazodjak minél előbb.Aztán a kész játékkal egy olyan csapattal kezdek majd egy hosszabb karriert,ahol nem lehet nagyot bukni.Még lesz idő gondolkodnom rajta,de a Celtic jó választás lehet.Közben meg folyamatosan figyelem az angol fórumok okosságait.Tavaly is sokat tanultam tőlük.Meg azt is ki akarom próbálni, mit csinál a gépem,ha betöltöm 12 ország 18 ligáját,75 ezer játékossal.Mert a 13 nem okozott neki túl nagy gondot.És ha kijön az editor,kíváncsian várom a magyar youth rating-et is.Na jóccakát urak,mert mozgalmas napom volt.
  • zyndar
    Háát nálam egész jók vagyunk.
  • LasDen #91098
    amúgy
    Hivatalos feedback topik az SI honlapján. Itt tessék jelezni a problémákat, hogy biztos lássák.
  • LasDen #91097
    mivan random generált minden játéknál? O_o ha elégszer kezdem újra a játékot, akkor egyszer még a magyarok lesznek az első helyen :D
  • Mave07
    nálam 5 pontunk van ,nem csak 3 :D
  • LasDen #91095
    elég randomnak tűnik.
  • korbin555
    Visszavonom az előbbi felelőtlen kijelentésemet.Valami hihetetlen módon van összehányva ez a része a játéknak.Most néztem csak meg a csoportot.Honnan szedték ezeket az eredményeket a készítők?Ha a kész játékban is benne maradnak ezek a szarvashibák,akkor az nem vet jó fényt rájuk.És nem csak a Magyar válogatott miatt.
  • korbin555
    Két fontos dolgot már le is csekkoltam.A nagy stratéga.Ez a sorozat még minden csodára lehetőséget ad.Bár eléggé megkavarták a meccseket.Úgyhogy aki szenvedni akar,az SI most megadta a lehetőséget.Irány Brazília!
  • zyndar
    Hmm, külön tétel van a játékosok szerződésében, ha cserepadról nem állnak be...
  • zyndar
    Öreg ember nem mindig vén ember :)
  • korbin555
    Vén ember már,nem ér többet.Mire vége a szezonnak,ötös lesz a pace,meg nyolcas a stamina értéke.Még szerencse,hogy szezon végén felszabadul a csillagászati fizetése.
  • LasDen #91089
    pirlo csak 2,5? inkább 6-7...:D
  • zyndar
    Aki nem bétázik, itt van pár kép, amit érdekesek találtam, hátha másnak is az.
  • Piko888
    Ment privi Manager kolléga!
  • Zenszkij
    Happy End! Jó ezt hallani! Jó játékot. Várjuk a beszámolókat. Remélem kanyarítasz egy idényt a Bromleyval ismét, tavaly nekem nem sikerült, de idén nekifutok ismét.
  • korbin555
    Na uraim,némi nehézségek után feltelepült az új játék,ami a következő évem jelentős részét el fogja rabolni.De nem volt nagyon egyszerű.Ugyanis rossz kulcsot kaptam.A Steam azt írta,hogy ezt a kulcsot már valaki használja.Rám is jött a frász egyszerre.De rendkívül korrektek voltak.Azonnal reagáltak,némi útmutatást is kaptam(Steam Guard kikapcsolása),és megkaptam gift formájában a játékot. Sűrű elnézések közepette még kaptam egy plusz játékot ajándékba,amiről eddig még nem is hallottam.Valami Dead Space,de engem nem érdekel.De ez még nem minden,mert ezek szerint a mai az ajándékok napja.Ugyanis a drága jó öcsém a közelgő születésnapom okán meglepett egy újabb FM 14-el.Nem mondhattam neki,hogy egy nappal előbb kellett volna,mert akkor a másikat még lett volna időm lemondani.Tehát van egy Dead Space,amit el fogok ajándékozni,mert nekem ugyan nem kell.Bár nem tudom,technikailag lehetséges-e a Steam-en belül ezt megtenni.Nem vagyok otthon ezekben a dolgokban.Ha valaki tudja,és érdekli a játék,írjon privátot,és egy virtuális kézfogásért viheti.És ugye van egy vadiúj FM14 CD kulcsom,amit viszont el szeretnék adni.6800 Ft volt az ára,ennyiért bárki viheti.Ezt szintén privátba kérném,ha érdekel valakit.Megegyezés esetén azonnal megkapja a kulcsot.
    Szóval keservesen megkínzott ma a doki,de talán mégiscsak jól ér véget ez a nap.