A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Na uraim,némi nehézségek után feltelepült az új játék,ami a következő évem jelentős részét el fogja rabolni.De nem volt nagyon egyszerű.Ugyanis rossz kulcsot kaptam.A Steam azt írta,hogy ezt a kulcsot már valaki használja.Rám is jött a frász egyszerre.De rendkívül korrektek voltak.Azonnal reagáltak,némi útmutatást is kaptam(Steam Guard kikapcsolása),és megkaptam gift formájában a játékot. Sűrű elnézések közepette még kaptam egy plusz játékot ajándékba,amiről eddig még nem is hallottam.Valami Dead Space,de engem nem érdekel.De ez még nem minden,mert ezek szerint a mai az ajándékok napja.Ugyanis a drága jó öcsém a közelgő születésnapom okán meglepett egy újabb FM 14-el.Nem mondhattam neki,hogy egy nappal előbb kellett volna,mert akkor a másikat még lett volna időm lemondani.Tehát van egy Dead Space,amit el fogok ajándékozni,mert nekem ugyan nem kell.Bár nem tudom,technikailag lehetséges-e a Steam-en belül ezt megtenni.Nem vagyok otthon ezekben a dolgokban.Ha valaki tudja,és érdekli a játék,írjon privátot,és egy virtuális kézfogásért viheti.És ugye van egy vadiúj FM14 CD kulcsom,amit viszont el szeretnék adni.6800 Ft volt az ára,ennyiért bárki viheti.Ezt szintén privátba kérném,ha érdekel valakit.Megegyezés esetén azonnal megkapja a kulcsot.
    Szóval keservesen megkínzott ma a doki,de talán mégiscsak jól ér véget ez a nap.