A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Azt már látom,hogy a korábbi taktikákat nem eszi meg a 14.Hosszú évek óta először teljesen újakat kell csinálnom.Ezzel el is leszek egy darabig,mert valahogy klónozni fogom azt a hármat,amit eddig használtam.De itt a taktikát más szisztéma szerint kell összerakni,ezért némi fejtörést igényel majd.
    Az azték terep is új nekem,még nem fordultam elő errefelé.(Én magam,nem senor Cortes)Azt látom,hogy rájátszásos a bajnokság.A csapatom magyar szemmel nézve bivalyerős,de egyébként sem gyenge.De a keret nagyon öreg,bár ez most nem számít.Van néhány ismerős arc is,a korábbi évek mentéseiből.(Perea,Torrado, Emana,Pavone)Egy-két transzfert is nyélbe ütök,hogy átlássam az új rendszert. Amúgy is muszáj lesz,mert nincs balhátvédem.Igazolásra lenne egy kis pénz,de a fizetési keret a plafont veri.Tehát lejjebb húztam az átigazolási keretet,így lett 50k plusz fizu keret. Aztán máris van itt valami,amit nem tudok hová tenni.Mariano Pavone.Mit akar az jelenteni,hogy a játékos 80%-ban az ügynöke tulajdonában van?Mit,és hogyan befolyásol majd ez szerződéskötésnél/hosszabbításnál?Lehet, hogy megölöm az ügynököt.(Pavone és Emana az fm 10-es Betis mentésemben két ragyogó szezont futott.)És valóban van olyan kitétel a szerződésekben,hogy a pályára nem lépő csere is pénzt kap.Erre is oda kell figyelnem majd.
    Szóval egyenlőre csak tapogatózom,mint vak a pinán.De azért ez még mindig FM, ezért meg fogom oldani.Ez a Beta a tanulóidőszak ideje lesz.