A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #91122 Lejátszottam néhány meccset,(Cruz Azul)és nem vagyok elragadtatva.Szezon előtt szokás szerint felemeltem a training wokload-ot,hogy hamar begyakoroljuk a taktikát.Vagy tíz ember azonnal elkezdett sírni,hogy erős az edzés.Visszavettem átlagosra,erre nyolc másik panaszkodik,hogy ez a szint kevés nekik.Menjetek a p....ba.Nem fogom mind a 67 embernek egyenként beállítgatni.De ezen kívül is van egy csomó elégedetlen emberem.Itt már megy a bajnokság,de Európában most van a nyári átigazolási szezon.A fél csapatot kerülgetik ajánlatokkal,de nem tudok elengedni senkit.Nálunk már vége az átigazolásoknak,így nem tudnék hozni helyettük.Állandóan sírnak,hogy miért nem engedem őket tárgyalni.Másfél hónap sem telt el,de már vagy 20 emberrel kellett beszélnem a szaros ügyeik miatt.Volt aki lenyugodott,volt aki mindenképpen menni akar.Van olyan játékosom,aki tíz éve itt játszik,de most azonnal mehetnékje van.A fa..om sem érti ezt.Tisztára mint egy óvoda,csak a pelenka hiányzik.Pedig nyerjük a meccseket.És ez még nem minden,mert már minden meccsen megsérül valaki,most már hatnál járok, ebből három több hónapra esett ki.Gyakorlatilag nyolc meccset játszottunk egy hónap alatt(beleértve a felkészülési meccseket is).Eddig lement három bajnoki,és két kupameccs,és eddig mindet behúztuk.Az utolsó meccset nem kis mázlival,mert közben a két legjobb emberem is kidőlt.Egyébként is elég sok a duma,a főnöknek a filozófiámról is be kellett számolnom.A szokásos sajtótájékoztatón kívül is megtalál a média,az első kettő óta elkerülöm az idióta kérdéseiket.Szóval nem egészen erre számítottam,csíp ez a mexikói csilipaprika rendesen.