A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Nem bonyolult ez a taktika beállítás,csak más.Nagyon hamar rá lehet érezni. Gyakorlatilag mindent be lehet ugyanúgy állítani,mint korábban.Úgy individual, mint team szinten.Én nem játszom tíz taktikával.Azt a hármat(négyet)a preferált felállás,az elvárt szerepkör,és a mentalitás alapján beállítom.Ezzel csapat szinten kész is vagyok.Aztán a játékosok képességei ismeretében finomra hangolom. Ezeket a taktikákat mindenhová viszem magammal, és az aktuális csapatom játékosaihoz csak hozzá kell igazítanom.Nyilván nem fogok erőltetni egy szélső hátvédet,akinek 10-es a stamina,vagy a pace értéke,hogy egyfolytában előre rohanjon.Itt most például nem játszatok elöl TM-et sem,mert nincs egy olyan erőcsatárom,aki képes lenne labdát tartani.Van viszont három 170 centis, mozgékony csatárom.Az egyik biztosan poacher-t játszik majd,a másikon még gondolkodom.Amelyikben a legtöbb a kreativitás,az false nine,vagy DLF-et játszik majd,de szintén támadó szerepkörben.Én már csak megmaradok a két csatárnál. Menni fog ez.A fű még mindig zöld,a labda is maradt gömbölyű.És függetlenül a taktikától,az erősebb csapatok nyerik a meccseket.Legtöbbször legalábbis.