104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    OFF:Alapjában véve egyet is érthetnék.De ez nem(csak)az SI problémája.Nem nagyon hallottam még olyat,hogy kiadtak egy játékot,aztán kezitcsókolom,mi itt befejeztük. 99%-ban már egy-két nap múlva jön egy patch,aztán még egy,meg még kettő,és így tovább,amit még megfejelnek egy sor update-el.Így megy ez már ezer éve,ezer játékkal.Miért kell minden évben,minden játéknál csodálkozni,vagy felháborodni ezen. Én ugyan meg nem mondom,mert fogalmam sincs miért van ez így,de sajnos így működnek a dolgok.Ha már befejezted a tanulást,és valóban programozó leszel,csinálj forradalmat!Lélekben veled vagyok.
  • LasDen #91563
    ne sarkítst ennyire...
    és a káromkodásból is vissza lehet venni!
  • Neoncsoves
    Mert röhejesnek tartom azt, amit az SI csinál. Teljes áron adnak el úgy játékot, hogy számottevő változás nem nagyon van, vagy ha van is (mint jelen esetben) akkor az megjelenéskor EGYÁLTALÁN NEM JÓ. Programozónak tanulok, van róla fogalmam, hogy mennyire nehéz egy ilyen játékot elkészíteni. De azt hiszem az alapok már meg vannak pár éve, csak apró módosításokat kéne elvégezni, de ők úgy tűnik minden évben 0-ról kezdik és megjelenés előtt 2 héttel kiadnak egy nagy adag szart, ami - ismét - röhejes. Azért gondolkozzunk már, egy játékot nem hót bugos fosként kéne kiadni, illetve nem az utolsó percekben foltozgatni az ordító hibákat... Pláne nem egy olyan játéknak ami "éveken" át tart.
  • korbin555
    És ez miért lenne rossz hír?Amivel most játszunk,az egy félkész játék.Aki ezt nem tudja elfogadni,várja meg a teljes játékot.Még jobb,ha vár decemberig,amíg kijön hozzá még két update is.Én sem vagyok mindennel elégedett,mégsem temetek egy olyan játékot,ami gyakorlatilag csak holnap fog megjelenni.Nekem sem tetszenek az irreális eredmények, még kevésbé, hogy a játékosok az ellenkezőjét csinálják,mint az utasításuk. Csak nyugi,jó lesz ez is.A 13 is így kezdett,aztán egy-két update helyrepofozta.
  • zyndar
    Azt bármikor átállíthatod. Alapból szerintem Fast (Less responsive), azt hiszem.
  • Neoncsoves
    Amúgy van rossz hír hivatalos fórumról: a jelenlegi Match Engine-nel fogják kiadni a teljes verziót is.
  • Neoncsoves
    Na ezt viszont nem néztem... az eddigi részekben mindig a karrierkezdés elején rákérdezett nem? Vagy első indításkor
  • Csacsi
    Ugye a settingsbe az alapbeállítást átállítottad, hogy meccsek szimulálása pontosabb legyen, ne pedig gyors.
  • LasDen #91556
    az lehet. de az hogy azért hibáztatod a játékot, mert az egyik meccsen nyertél, a másikon meg kikaptál, pedig neked jobb csapatod van, az faszság.
  • Neoncsoves
    Tényleg nem az SI hibája, hogy majdnem teljesen random eredmények születnek a játékban? Bivalybasznád 5 - 2 Vasas meg hasonló eredmények, és ezek nem néha napján történnek meg mint a 13-ban, hanem minden fordulóban van hasonló... általában nem is 1 ilyen eredmény
  • LasDen #91554
    ez még mindig nem az SI hibája. az ilyenekkel csak felbasztok....
  • Neoncsoves
    Az adatbázis módosítás kapcsán hova lehet írni az SI-nek? Dunaújvárosnál David Perovic védőként van feltüntetve, pedig nagyon is támadó játékos (csatár és tkp)
  • Neoncsoves
    *pályáról...
  • Neoncsoves
    Idegenben megvágom Ajkát 0-5re (teljes alázás), aztán otthon egy Tatabánya lefociz a pályára.

SI pls
  • korbin555
    Sokáig nem voltam munka nélkül,novemberben már állásinterjúra hívott a Schalke. Megfeleltem,ajánlatot kaptam,elfogadtam.A gyengécske keret kivételével,nagyon elégedett vagyok a látottakkal.Egy szem közepes csatáruk van(Terrazzino),de ha minden rendben lenne,akkor nem kellene nekik egy ilyen zseni,mint én.Ami miatt elfogadtam,az a kiemelkedő háttér,beleértve a szuper edzéslehetőségeket.Az edzések minőségét tekintve már nem állnak ilyen jól,tehát a legtöbb edző azonnal repülni fog. 11.helyen áll a csapat,és be kell hoznom kupainduló helyre.Az EL csoportban is van még esély a továbbjutásra.Kaptam 27M-t igazolni,és van még 300k fizetési keret,ami messze több,mint amire számítottam(nem vagyok hozzászokva a gazdag csapatokhoz). Lett volna más klub a Bundesligában,amelyik közelebb áll hozzám,de megfogadtam, hogy az első ajánlatot elfogadom,ahol látom a fejlődés lehetőségét.Itt minden csillog-villog,minden Top,és Excellent.Az ifik között is akad néhány ragyogó tehetség.Pénz van bőven,és a Bundesliga pénzdíjai is magasabbak,mint a PL-ben.A klub több nagyon erős szponzorral is rendelkezik.Ez egy remek hely arra,hogy nagyot lehessen alkotni. Gatyába fogom rázni a Királykékeket.
    Szalai már nincs itt(szerencsére),2M-ért elpasszolták a Wigan-nak.Akinek 9-es a composure értéke,az nálam különben sem számít csatárnak.
  • zorrobomber
    ITT 24.49 font. Nem sokkal olcsóbb mint a dobozos(~8400 Ft), de gondoltam hátha érdekel valakit.
  • fergusonpapa
    Első 10 forduló után dobok képet :)
  • fergusonpapa
    Én úgy állítottam be hogy a támadóközépályáshoz kerül a labda ha oldalról beadás történik, ami ritka mert rövid paszos szük játékot játszanak a fiúk. Mikor ezt játsszák könnyen lépés és emberelőnybe kerülhetnek a szélsők egy kiugratással amikor betörnek , ha pedig a középső TK indítják meg szintén zavar lesz , hisz nincs kit fogni. Ha pedig jól védekezik az ellen 2 középályás is második hullámként ott van akik szintén segítenek a passzban és az ellenfél kijátszásánál.

Ahogy láttam az utolsó 3 meccset ez meg is valósult eddig, kérdés hogy ezt erőltessem vagy a védekező játékot a felkészülési meccseken, hiszen egy PSG, lyon elég komoly falat lesz.

EL, de inkább BL indulásra ott akarok lenni. Nagy cél, rosszabb esetben megnyerem a kupát. Kérdés hogy elég lesz e a csapat erre :)

Holland mentésemben régen sikerült 2. osztály után 1. osztályban 2. hely 3. évben legjobb 4 közt a bl és bajnokság. Igaz ottani bajnokság színvonala kisebb mint a francia, de jó kis kapu, az olcsó játékosok könnyű beszerzése.
  • bakkerman
    fm12-ben Barcaval próbálgattam,elég érdekes volt,nagyon kurta volt a támadásvezetés
  • bakkerman
    holnap 10kor veszem át a példányomat,és akkor...
  • fergusonpapa
    Tesztelni fogom a fiukkal a csatár nélküli játékot, eddig úgy tünnik bevált :)

Valaki próbálta már?
  • fergusonpapa
    Pár kép :

Tabella

Tavalyi év 2 legjobb tehetségem, Hassanért az inter és a MU is bekinált.

Hassan
    Tendeng
  • korbin555
    Végeztem a német válogatottnál,jelenleg munkanélküli vagyok.Októberig szabin leszek,azután jöhetnek a felkérések.Megnyertük az EB-t,de minden eltűnt a játékból, ami korábban működött.89.percben szerzett mázlis győzelmek,11-esek,pocsék játék,és több kritikán aluli teljesítmény.Özilnek egy jó meccse nem volt,Müller dettó,Neuer három gólban is benne volt.Egyedül Reus volt aki remekelt,a szlovén meccset is ő hozta vissza a sírból.Gómez a VB-n gólkirály lett,itt egy kalap szar volt amit produkált.A kieséses szakasz összes meccsén mákunk volt,a döntőről nem is beszélve.Kész csoda, hogy még ilyen játékkal is tudtunk nyerni.A lényeg mégis az,hogy már híres menedzserként várhatom az ajánlatokat.Be van töltve az angol,német, olasz, spanyol, török, holland, francia első osztály.Spanyolországba nem megyek,a többi helyről,ha jön egy jó ajánlat, elfogadom.Nem kell top klubnak lennie,de csak oda megyek,ahol rend van anyagilag,és látok lehetőséget a fejlődésre.Ha egyáltalán lesz normális ajánlat.Majd kiderül.Meccsek.
    Egyenes kiesés.
    Döntő.

• dartonite
    Az osszes vedo osztalyzata nevetseges,az egesz ligaban meg a kieso csapatoknal is 7,5-8 koruli atlagot hoztak a gagyi vedok ev vegere...
    Ezzel szemben a kapusok pedig hiaba vedenek onkivuletben,a 7-es osztalyzatot is ritkan erik el.Szoval lesz itt meg mit javitani.
  • zorrobomber
    Értem, akkor nem szóltam. Mindenesetre én ezekből általában igyekszem kimaradni, és csak 1-2 hónappal kiadás után szoktam elkezdeni az új FM-et.
  • Volcanor
    Egyezzünk ki egy 7.1-es osztályzatban az SI-vel. :D

Én is megvárom a további játékkal a teljest, nem akarom elrontani a szezont így.
  • Mor3llo
    a magas szélsővédő osztályzatok bugok voltak
    a patch előtt sem volt, és a patch után sem igazán normális a viselkedésük :D
  • Volcanor
    De mondom, előtte ugyanazokkal a beállításokkal kaptak jóval magasabb értékelést... Olyan, mintha pár másodperccel később észlelnék az emberük minden mozgását.
  • Mor3llo
    Amiket konkrétan pl én leírtam, azok a hivatalos match engine bugs fórumból vannak. Létező dolgok, amelyekre a készítők válaszoltak, és megígérték, hogy javítani fogják.
    Nyilván lehet nyerni a meccseket ezekkel együtt, de addig nekem az egész meccsmotor kicsit ad hoc működési jelleget mutat.
  • zorrobomber
    Most látom hogy ebben lesz már workshop...végre nem kézzel kell majd minden apró skint, mezt, stb-t bepakolni?
  • zyndar
    Legeneráltam az első nem teszt mentést. Ezúttal vándorkarrier lesz és olyan ligákat töltöttem be, ahol még nem vagy csak nagyon ritkán fordulok meg: Dánia, Oroszország, Ukrajna, Görögország, Törökország, Portugália és Hollandia. Első meló az FC Midtjylland gárdájánál, mire hazaviszem a teljes játékot, addigra végigérek az átigazolásokon és a barátságos meccseken.

Vajon kivel futok össze holnap a CD Galaxisban? :)
  • zorrobomber
    Vicces, mindig ez van új kiadásnál, hogy a match engine a hibás mindenért. Nyilván nem a beállításaid, vagy a játékosok, vagy rossz szél fúj, vagy akármi, nem, a match engine rossz :D
  • bakkerman
    44 új üzenet? feltörték máris a játékot? :DDDDD
  • Volcanor
    Nekem úgy tűnik, hogy a Match engine patch inkább rontott a játékon... A szélső védőim előtte 7.8-8.1 közötti átlagon produkáltak, ami látszott, hogy el van túlozva, most meg egy féllábú vak is kicselezi őket kis túlzással, és ilyen 5.5-6.0 között mozog az átlaguk.
  • korbin555
    Piszkosul erős ez a német csapat.Még Gómez is,aki a Fiorentínában hosszú gólcsendeket tart,itt parádézik.A csapatmorál meg állandóan az egekben van.Mivel a felkészülési meccseken játszatok mindenkit,előfordult,hogy mind a 23 játékosnál superb volt a morál. Sajnos van néhány ember,akiket ki-be rakok a keretbe,az állandó sérülések miatt.De eddig egy diadalmenet az egész játék.Remélem,az EB-ig kitart még,mert utána lemondok.
  • LasDen #91529
    porszem került a gépezetbe...
  • korbin555
    Hullanak a katonák.
  • fergusonpapa
    Karrier betekíntő Paris FC

3. osztályban volt, semmi pénz, semmi edzés lehetőség ,középmezőnybe várták őket de a játékosok szintje a kiesést hozta volna magával. Amiért válaltam? 25.000 stadion és mert párizsi csapat, kukacok után itt gondoltam lesz néző. 1 frászt 500an sem mentek ki a meccsre még akkor is 1000 mikor egy nagy elit klubbal volt meccsem. Míg a vetélytársak 1500-5000 látogatóval büszkélkedhetek.

Átigazolásra 50e dollár, fizetésre 2m. Valjuk be ez nem sok, de szabadlistás játékosokra elég. Érdekesség hogy a játék már kölcsön vett 2 játékost, teljes fizetés kifizetéssel ami a fizetési keretből 600-600e, azonnal hazazavartam őket és takarítás és új játékosok hozássa utána a fizetési keret 1.1m volt. A csapat pedig sokkal erősebb.

Elkezdődőt a szezon, olyan szoros volt a mezőny hogy 5 pontal a 13. is első lehetett féltávnál. Ilyet ritkán láttam, sok döntetlen és 1:0 ás győzelmek mindenkinél. A sok afrikai kiszámíthatathatlanná tette a mezőnyt. A végén nagy izgalmak közepette megnyertük a bajnokságot. Irány a másodosztály.

1.5m bajnokság, 400e sponzor és 7MILLIO TV PÉNZ. Na fenne mondom, nem költök nagyon inkább jó lesz fejlesztésbe. Miért? Mert hiába lejebb toltam az első szezoni fizetési keretet, és a szerződésekben szinte már pályára lépési díj sem volt, 500e minuszal zártunk, amit kompenzált az évégi bevétel. Ennyi nézőre nem lehet alapozni. Meccsenkénti 10.000 néző nem lenne rossz, ahogy láttam 20e az átlag másodosztályban, így gondoltam lesz pénzem, de mivan ha nem? Ezért inkább sporóltam. Fizetésre kaptam 4m, eből 2,3at használtam el.

Rengeteg fekete kis csávó érkezett amit már ugye itt már beharangoztam. :D Egyetlen egyért adtam ki a nevelési díjat,1,5m de megérte. Azóta is sorba állnak érte az élklubok. Célom az volt hogy évégére kiszorok most minden szarházit és akik ingyen jöttek pár ifi, és tudom sose ér fel olyan magas szintre eladogatom őket kisebb pénzekért.

Na de vissza a szezonhoz, nagyon jól kezdtünk 2-3 góllal nyertünk az első 5 fordulóban, utána jöttek az 1:0ák, és a döntetlen sorozatok és a vereség sorozat. Miért? Sokáig szenvedtem mikor észrevettem egy edzőm elvitték, erőnlétre nem volt senki, a srácok könnyen kimultak a meccseken. így lecsusztunk féltávnál első helyről a 13. helyre. 1 hónap után hogy már szereztem 2 türhető edzőt ivveltünk felfelé, és két ponttal megközelítetük az első evian csapatát. Mondanom sem kell muszáj volt feljutnunk mert a nézők 1000-1200 körül ingadoztak így bár minden hónapban pluszosan zártam, oka a gazdasági odafigyelés, és a 3. világbeli játékosaim. Másoknál az értékek egy játékosnak 1-3m és a nézőszám 8-15e nálam pedig kutyaütő rajongó tábor és a játékosok értéke átlagosan 200e körül volt. 3. osztyálban is kevés nem hogy 2.

MUSZÁJ VOLT feljutni, igen ám, de a végére itt is szoros lett és első 6 versenyzett a 3 férőhelyért. Másodiként azt gondoltam majd hozom a kötelezőket is meglesz, de jött a sérülés hullám 3 kulcsfigura kiesett ,abból az egyetlen normális csatárom. Ifi 17 éves csatárral kellet játszanom, számos taktikát kipróbáltva pár vereség és döntetlennek után meglett a nyerő taktitka. NEM KEL CSATÁR. Bevált! :) Utolsó előti fordulóban 2:2 döntetlen amit megkellet volna nyerünk, és utolsóban az Evian-al játszotunk akik elsők voltak szinte végig, itt pedig meglepetésre kiütéses győzelem született 5:1.

Mondanom sem kell az öröm megvolt, még majdnem bajnokok voltunk hála a szoros végjátéknak és a többi csapat közremüködésének. Így maradt a második hely, jöhet az első osztály.

Érdekesség hogy 3. osztályú társam a racing strasbourg, feljutott velem, utána következő évben 1 ponttal maradtak le hogy 1. osztályúak legyenek. Nem semmi az edzőjük, ilyet géptől még nem láttam. Bár anyagilag és játékos állományban nem olyan rosszak mint én.

Most 10m kaptam igazolásra, fizetési keret is 7m. Fejlesztések is jól haladnak, már ez a 3. Remélem hamar elérjük a világklaszis szinvonalatt. Van pár igazán tehetséges ifi akiket azonnal bedobok a mélyvizbe. Ezek kis fizuért eljönnek igaz drágább mint africai társai, de 1-2m darabja, megér 2-3 embert így idehozni. Kiszemeltjeim meg is mutatom holnap és dobok pár képet.

Másik érdekesség hogy igazoltam egy 39éves igen jó értékű középályást, gondoltam jó kis labdákat adja majd, álltalában utoló évükben sok meccset eldöntenek nálam az ilyen középpályások. Erre 1hét után visszavonult és elment managernek.. szörnyű.

Köszönöm hogy elolvastad.
  • Neoncsoves
    Azért a tavalyi beta nem volt ennyire katasztrófális, játszható volt, a játékosok követték az utasításokat. A match engine-nel volt probléma dögivel az rémlik.

De egyébként 1 egész év!!! kurva sok mindenre elég, főleg hogy az egésznek az alapja megvan... nem értem, ezek az utolsó 2 hétben kezdenek el foglalkozni azzal, hogy nem is működik normálisan az amit összebasztak?
  • fergusonpapa
    kérdem én akkor mi a faszt csináltak 1 éven keresztül eddig?

Megcsinálják az adatbázist és ennyi.