A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Sokáig nem voltam munka nélkül,novemberben már állásinterjúra hívott a Schalke. Megfeleltem,ajánlatot kaptam,elfogadtam.A gyengécske keret kivételével,nagyon elégedett vagyok a látottakkal.Egy szem közepes csatáruk van(Terrazzino),de ha minden rendben lenne,akkor nem kellene nekik egy ilyen zseni,mint én.Ami miatt elfogadtam,az a kiemelkedő háttér,beleértve a szuper edzéslehetőségeket.Az edzések minőségét tekintve már nem állnak ilyen jól,tehát a legtöbb edző azonnal repülni fog. 11.helyen áll a csapat,és be kell hoznom kupainduló helyre.Az EL csoportban is van még esély a továbbjutásra.Kaptam 27M-t igazolni,és van még 300k fizetési keret,ami messze több,mint amire számítottam(nem vagyok hozzászokva a gazdag csapatokhoz). Lett volna más klub a Bundesligában,amelyik közelebb áll hozzám,de megfogadtam, hogy az első ajánlatot elfogadom,ahol látom a fejlődés lehetőségét.Itt minden csillog-villog,minden Top,és Excellent.Az ifik között is akad néhány ragyogó tehetség.Pénz van bőven,és a Bundesliga pénzdíjai is magasabbak,mint a PL-ben.A klub több nagyon erős szponzorral is rendelkezik.Ez egy remek hely arra,hogy nagyot lehessen alkotni. Gatyába fogom rázni a Királykékeket.
    Szalai már nincs itt(szerencsére),2M-ért elpasszolták a Wigan-nak.Akinek 9-es a composure értéke,az nálam különben sem számít csatárnak.