A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fergusonpapa
    Én úgy állítottam be hogy a támadóközépályáshoz kerül a labda ha oldalról beadás történik, ami ritka mert rövid paszos szük játékot játszanak a fiúk. Mikor ezt játsszák könnyen lépés és emberelőnybe kerülhetnek a szélsők egy kiugratással amikor betörnek , ha pedig a középső TK indítják meg szintén zavar lesz , hisz nincs kit fogni. Ha pedig jól védekezik az ellen 2 középályás is második hullámként ott van akik szintén segítenek a passzban és az ellenfél kijátszásánál.

Ahogy láttam az utolsó 3 meccset ez meg is valósult eddig, kérdés hogy ezt erőltessem vagy a védekező játékot a felkészülési meccseken, hiszen egy PSG, lyon elég komoly falat lesz.

EL, de inkább BL indulásra ott akarok lenni. Nagy cél, rosszabb esetben megnyerem a kupát. Kérdés hogy elég lesz e a csapat erre :)

Holland mentésemben régen sikerült 2. osztály után 1. osztályban 2. hely 3. évben legjobb 4 közt a bl és bajnokság. Igaz ottani bajnokság színvonala kisebb mint a francia, de jó kis kapu, az olcsó játékosok könnyű beszerzése.