104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Solt #94253 

-
Ha valaki új játékot kezdene és magyarországon akkor egy kis tipp-trükk:
1, Vegyen 1-2 scoutot akinek a potential ability kiszúró képessége 18-20 körül van.
2, úszítsa rá a vidi csapataira, (U21, Puskás), durván jó kis fiatalokat termel valahonnan. A játék első pár évében 3-4 csillagos PA játékosokat elherdálja a Vidi pár ezresért el lehet hozni őket. (Később már genya a most kinézett játékost már 1M eur-ért sem akarja ideadni).
Egyébként ez nagyon jól műxik a környező országokkal is. Ha a tulaj partner akkor youth training facilityt folyamatosan upgradelni kell amíg csak engedi. A scoutok a környező országból lessék le az ifiket - időigenyes elfoglaltság, de hosszú távon beválik (mint az előbbi példa is mutatja).
2, Aki nem üti meg a kívánt szintet azt szívfájdalom nélkül kirakni a csapatból ne vegye el a jók elől a helyet. (Nálam ez most úgy néz ki, hogy 3 csillagosok is már szanálásra kerülnek)
3, Legjobb U edzőket szerződtetni ameddig csak a pénz engedi.
Nekem az U21 csapatom évek óta nem talál legyőzőre csak a nemzetközi porondon. Elég vegyes náció, néhány magyar srác, 3 ukrán, 2 horvát, 1 lengyel de van itt USA-ból, Ghana-ból, egyiptomból is tizenéves. Van amelyikért elég sokat fizettem és a fizetése sem kevés de többen is az első keret kapuján dörömbölnek, a ligakupa meccseket ők hozzák le (igaz az elődöntőben kiestünk dehát fiatalok még).
Nah csak azt akartam írni, hogy a Vidi szarja mostanában a 4-4,5 csillagos kölköket. -
Bár 4,5-5 csillagosnak jelezték a scoutjaim azért a mostani statjai még nem olyanok ami ekkora árat indokolna, igaz egész szép verseny volt érte - vagy 6-7 klub is jelentkezett 3.3M-ról indultak én csak poénból akartam érte 15-öt, de aztán szépen licitálták egymást túl.
Oláh Pali Oláh Pali -
Megdölt a rekord eladásom. A döntőben gólt szerző Oláh Pál saját nevelést 20 évesen 13millióért megvette az Arsenal :o
Nem tudom mi lesz belőle, de ennyiért hülye lettem volna nem odaadni :o -
Nem értem ez miért rossz :) Nagy csapatok bajszát bizony nem egyszer megcibálja egykét kiscica a valóségban is :D Én Rooney-t első körben passzoltam volna már el :D -
szép a Szeged sőt egye fene ágyúsként még a Mu is
. Bár ott a Leeds Milan bucka és a Norwich lemosás után lehet pihentettem volna a játékot.
Nálam: Tulajváltás volt.Ami nagyon jól jött hiszen villámgyorsan betett 200000 eurót a kasszába (minus 100000 volt) és adott 10000 eurót igazolni és ugyanekkora fizu keretet. Nekem ez már a mesés vagyon kategória! Bár kiszemeltjeim nincsenek egyenlőre várom ki hosszabbít vagy ki nem.Többi szezon végén -
Manchester United 2. szezon
Mint már írtam iszonyat nehéz évünk volt rendre magunkat szívattuk. Végül ha nehezen is de összejött a bajnoki cím védés +1 gólkülönbséggel a chealsea előtt, és ezt is magunknak köszönhettük mivel az utolsó előtti fordulóban a burnley otthonába egy kései 11s miatt döntetlent játszottunk és utol értek minket pont számba. Utolsó fordulóban sokáig 1:0 vezettünk még a chelsea már 3mal ment így mindent egy lapra feltéve kellet támadnunk ami be is jött végül mi is 3:0ra nyertünk és meg lett a bajnoki cím. Hazai kupákba ismét csalódást okoztunk, főleg az FA kupa fáj, h két év alatt még egy elődöntő se jött össze. Bl-be címvédőként elment az elődöntőig ahol a török Galata otthonában beleszaladtunk a késbe (2:0) így nehéz hazai mérkőzésre számíthatunk. Ami be is igazolódott() sajnos itt is egy kései 11s pecsételte meg a sorsunkat onnan hiába támadtunk ész nélkül nem jött össze a továbbjutás. Nyáron a 3 rangidőstől szeretnék megválni (Roo,RvP,Carrick) és már biztos érkezik Mitrovic+Lamela és most már végleg be szeretnék pár fiatalt építeni. Na jöjjenek a képek:
Meccsek egy, meccsek kettő, Meccsek három
tabella és a keret
3 legjobb játékos (RvP tavasszal szépen összeszedte magát):
Mata, Pjanic, RvP
egyéb: FA kupát a Chelsea nyerte 11sekkel a City ellen, Ligakupát szintén ők az Arsenal ellen, EL-t a PSG nyerte a City ellen és a BL-t meg a Juve nyerte a Galata ellen. Nyáron elkezdték tervezni a stadion bővítést, de megszakadt mivel még mindig hatalmas törlesztő részlet miatt megint elment a számláról a pénz. -
Szeged néhány érdekesség. 8 éve vettem át a másodosztály középcsapataként.
8 évvel később:
4x magyar bajnok
3x ligakupa győztes
4x magyar kupa győztes (most még lehet meglesz az ötödik is)
1x EL győztes
Igazolásokra 45M euróm van, bérköltségre 400.000 (8 éve ez valami 40e/15e volt)
a legdrágábban vett játékosom 7,75M euró (a már említett Juan Martínez)
a legdrágábban eladott saját játékosom: Holmann Dávid 4,3M euró
a legjobb vétel pedig egy ukrán fiatal Shepkovsky - 100e körül vettem, most 5M-ért nem adom oda.
A meredek fejlődés miatt elég magas (28) a release-elt játékosok száma.
Az ifi és a nagycsapat edzőkomplexuma is Basic-ről Great training-re és Superb-re változott. A stadionunk ugyanaz (igaz nem is kértem a bővítését), a valóságban már rég nem létező tiszaparti stadion 9000 férőhellyel. (ami furcsa, hogy EL meccseket itt játszottam :o)
A nagy mákom ott volt amikor 3. v 4. évben nagyon könnyű úton bejutottam a BL csoportkörbe (asszem pont nélkül estem ki :D), de az ott kapott lóvéknak köszönhetően elindult egy igazi igazolás hullám és innentől minden évben BL-ben indultam ami még több pénz, még jobb csapat, a következő évben már úgy estem ki, hogy pontot is szereztem, a következőben meg tovább is jutottam második helyen, hogy utána a Barca kipofozzon összesítésben valami 5-6:0-ra :), aztán meg az idei év amikor már tényleg egészen jó kis csapatom van (éppen most szedik szét a konkurensek :() 3. helyen kiestem gólkülönbség miatt az EL-ben kaptam egy Anderlech-et akit könnyedén kinyírtunk itthon valami 3:0-ra kint meg talán 1:1 lett, és innentől már nem volt megállás.
Most lehet, hogy tovább állok - lejár a szerződésem és úgy döntöttem, hogy 2000eur/hét alatt nem maradok (vicces, hogy én keresek a legszarabbul a csapatban még néhány ifista is többet kap), ennyit meg nem akarnak adni nekem. Hát szerintem ezek után kapkodni fognak értem a csapatok - legalábbis remélem. Keresek megint valami nagymúltú de megzuhant csapatot 2-3 osztályban és cél a BL győzelem 8-10 év alatt! -
A legjobb dolog idén, hogy kiestem a BL-ből, így EL-ben folytathattam. Az elődöntőben az Arsenal volt a legkeményebb falat, egy öngollal jutottam tovább, a döntő ehhez képest piskóta volt a Liverpool ellen, igaz minden a kezemre játszott 2 legjobb játékosa is lesérült, egyik meg eltiltását töltötte - így 2:0-ra nyertem és a Szeged EL győztes lett történetében először. Külön öröm, hogy a gólokat 2 fiatal magyar szerezte (mindkettő szögletből fejes) a meccs legjobbja pedig a védelmem oszlopos tagja Martínez lett (ez talán azt jelenti, hogy mégsem volt ennyire síma a meccs :D), 7M euróért vettem szezon elején - minden egyes petákot megért! Huntelaar meg szögre akasztotta cipellőjét, a döntőben már nem is játszattam, az utóbbi időben nem ment már neki. A ligakupából kiestünk a több frontos harc miatt, de a bajnokságot behúztuk a Vidi előtt, és a magyar kupa döntő még hátra van (szintén Vidi ellen - aki egyébként jól szerepelt az EL csoportkörben az első kieséses szakasznál estek ki ha jól láttam). -
2. évre csak jött már egy 5 csillagos tehetség is az akadémiára, am érdekes most 1 magyar játékos is jött.
Waters -
Srácok! Meccset valahogy nem lehet elrakatni? A progi tiszta hülye, az EL menetelésem miatt mindig tologatta a meccsekket, most év végén meg naponta kellene játszanom! Nooormális? -
nehéz szülés volt :/ :D
-
nevetséges, szánalmas jobb szavakat nem találok, komoly helyzet nélkül zsinórban a 3. veresség. Asszem RvP meg Roonak ez a szezon lesz az utolsó, már gyakorlatilag gólpasszokon kívül semmit nem tudnak hozzá tenni a játékhoz és még majdnem 500k fizut is elvisznek hetente.
-
Köszönöm, és Zavbal neked is! Kicsit nehézkesen indul az európai kupaszereplés, ugyanis már a játékosregisztrációnál hiány lépett fel. Ugyanis nem tudtam legalább 4 York City-nél nevelkedett játékost felmutatni (15-21 év). Konkrétan 0-át, így kénytelen voltam 1-2 játékost kiszedni. Szerencsére az alapembereket bent tudtam tartani. Első meccsemet az EL fordulójában fogom kezdeni, méghozzá a veretes Tavria (ukrán) ellen. Talán itt még nem lesznek gondok. :) -
korbin555 #94239 Már csak 6800. -
befosok ezen a MU 2. szezonomon... Fa kupába képesek vagyunk a Leeds ellen kiesni 1:3ról. utána képesek vagyunk egy harmat gyenge Milantól is kikapni.. Nem értem a tavalyi siker taktika miért ilyen sz@r most... örülhetek ha valami nyerek a szuperkupákon kívül mert bajnokságba se úgy állunk. -
ITT a link onnan, és ezért jó mert magyarnak számolja. -
Sajnos nem nagyon fog számítani, amikor már mindenhol lesz akkor lesz nálunk. Sacolva olyan 2018.. körül. -
rcd #94235 a footballmanager.hu-n nem találom, hogy meg lehetne venni... magyar oldalról, boltból szeretném, mert úgy hallottam, hogy a következő részekben befolyásolja, hogy tesznek-e bele magyar nyelvet, az eladási számoktól függően... -
22 ojró -
22 ojró -
22 ojró -
Footballmanager.hu asszem. 7500 vagy valami ilyesmi -
@Bexinho: Szép karrier, mélyről indulva és hajrá az EL-ben!
@zyndar: Én is imádom főleg az alsóbb osztályokat, a 2012-eshez létezik hetedosztály (!!!) is. Az ifikben pedig legfontosabb bevételi forrásom látom egyenlőre. A Paris Fc-s karrierre emlékszem jó kis menetelés volt az
@Darthmushroom: köszönöm! -
rcd #94229 sziasztok! hol tudom megvenni a játékot a legolcsóbban és mennyiért? előre is köszi! -
Paris Fc-vel én is lenyomtam pár évet, de az első osztályban annyira szenvedtünk , pedig jó volt a keret hogy hagytam pihenni a dolgot :D -
bár sokat rúgtunk, de azért helyzet kihasználás elég sz@r volt megint
-
@Zavbal: ötödosztály, az fincsi. Valahogy mindig vonzott a francia liga, a Reims, a Strasbourg, a Paris FC és tavaly a Red Star FC 93 is mind emlékezetes karrierek. Kitartás hozzá, nagyon jó kis ifik szoktak előfordulni.
@Bexinho: szép eredmény, gratulálok a Ligakupához és sok sikert az EL-ben! -
2018/2019 York City - Sikeres szezonzárás és Angol Ligakupa győzelem - Irány az Európa Liga
Ritkán írok, ám annál aktívabban figyelem a karriereteket. Grat mindenkinek! Zavbal karrierjére nagyon kíváncsi vagyok, talán a francia focit ismerem a legkevésbé a nagyok közül.
Írtam egy szezonösszegzőt, illetve tettem egy kis kitérőt magyar földre is, illetve felleltem egy Liverpool-i "fétist" is. :)
http://bit.ly/MtEqBv -
rcd #94224 sziasztok! hol tudom megvenni a játékot a legolcsóbban és mennyiért? előre is köszi! -
Gratu :) tovább sok sikert -
de nálam az a vicces h első évbe meg nagyon ment bajnokok lettünk (legvégén buktuk a pont rekordot) meg bl-t nyertünk, és a csapatba annyi változás volt h öregek elmentek meg jött 2 ember és még is szenvedünk -
Először is grat mindenkinek!
Fc Séte 2013/2014: Új csapatommal a francia ötöd osztályból kezdtük az építkezést. Fejlődés érdekében illene minden évben osztályt ugrani legalábbis itt lent.A szezonról annyit hogy jól játszottunk és sikerült jól letudni a tartalék csapatok elleni meccseinket is. Nem szaporítom tovább a szót jöjjenek a bajnokság képei: Tabella, Játékos statok, Csapat statok
Francia Kupa: nem volt különösebben célom most még, bár 3 kört így is mentünk mihelyst elértünk egy Ligue 1-es csapatot. Kupa meccsek
Játékosok: vagyis inkább öregfiúk. De így is megemelem a kalapom Rouve előtt aki már mindent játszott itt.Mellesleg azóta a klubnál van mióta élek... Másik említésre méltó dolog a két csatárom: Cucchiara és Dufrennes utóbbi gólkirály is lett. Meglepett még az akadémiám is egy ilyen sráccal: Egbo.
Sajnos tudom hogy most jön egy brutális csapatépítés bár ésszerű keretek között hiszen még mindig csak félprofik vagyunk. Cél: tovább és tovább....
Köszönöm ha elolvastad!
@Volcanor: Én ettől meg is tettem -
Köszi, már be voltak állítva ezek régóta.
Az ilyen meccsek közben tépném ki legszívesebben egyesével a hajszálaimat:
egy & kettő. -
bekapott gólokhoz annyit tudok segíteni h szögletnél rövid kapufa meg hosszúra is min 1 (nálam röviden 2 mivel oda kapok sokat) ember a két legmagasabb magas embert fogjon, egy ember a 6snál egy meg a 16son kívül egy maradjon fent, többi ember fogás. -
Én is beállok a sorba, nekem se megy. Vagyis inkább úgy fogalmazok, mehetne jobban. Amúgy én örülnék, ha mi lőnénk pontrúgásokból gólokat, csak nálam az ellenfél teszi, alig akad akcióból szerzett gólja. A jelenlegi szezonban már márciusban járok, de még mindig nincs meg a taktikánk, mintha mind ugyanaz a sablon lenne, felállástól és utasításoktól függetlenül. -
most ott jár h 2.2 de napokon belül jön az új patch az új igazolásokkal -
fordjee #94216 Nah, végre valaki, akinek nem megy. Nekem sem megy, egyszerűen nem tudok gólt szerezni. Szinte csak szögletből, vagy valami ide-oda pattogó szarból megy a góllövés.
Korbin, a te taktikádat erőltetem, Liverpool-al. Igazoltam hozzá egy-két játékost (Honda, illetve a Benficából az a szerb, aki most a Chelsea-be visszaszerződött, talán Matic), de nem megy. Kapura lövésből is általában kevesebb van nekem.
Viszont a védelem meg brutál idáig, az első kb. 8 meccsen gólt sem kaptam. Csak nem is nagyon lövök, max. 1-et.
De a lényeg, hogy most elkezdtek teljesen impotensek lenni, helyzetem se nagyon van, gólokat is elkezdtem kapni, lőni meg már egyáltalán nem lövök.
Mi lehet a gond? Taktika 100%-os. Állítasz be valami egyénit a játékosokhoz?
A másik, hogy pl. a középpályásaim legjobb osztályzata max. 6,6. Egyedül Gerrard tudott többet összehozni, mert szögletekből gólpasszt ad, meg ő lövi a 11-eseket. Rohadt szarul játszik mindig mindenki, és helyzetbe sem kerülnek.
Még egy, Sturridge játszik Poachert, és 20-ról mindig ellövi a labdát. Akármikor hozzákerül, és 20 méterre van a kaputól, már lő is. Persze mind fölé meg mellé megy.
Ha egy meccsen van 20 kapura lövésem, abból 12-14 mindig távoli lövés.
Szóval miket állítasz be egyénlieg? :) Kicsit elment már a kedvem a játéktól, minden csapattal vergődök.
-
picit szüneteltettem a játékot pár hétre,de most hogy jön a BL megint kedvet kaptam,hol jár a játék a peccseket tekintve? 14.2.1 után nekem baromi nehéz lett,ahhoz képest van valami változás? -
Solt #94214 Igen, bár mintha már lehetne a steam-re menteni... ha nem, akkor google drive. :)