A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• narumon
    Ha valaki új játékot kezdene és magyarországon akkor egy kis tipp-trükk:
    1, Vegyen 1-2 scoutot akinek a potential ability kiszúró képessége 18-20 körül van.
    2, úszítsa rá a vidi csapataira, (U21, Puskás), durván jó kis fiatalokat termel valahonnan. A játék első pár évében 3-4 csillagos PA játékosokat elherdálja a Vidi pár ezresért el lehet hozni őket. (Később már genya a most kinézett játékost már 1M eur-ért sem akarja ideadni).
    Egyébként ez nagyon jól műxik a környező országokkal is. Ha a tulaj partner akkor youth training facilityt folyamatosan upgradelni kell amíg csak engedi. A scoutok a környező országból lessék le az ifiket - időigenyes elfoglaltság, de hosszú távon beválik (mint az előbbi példa is mutatja).
    2, Aki nem üti meg a kívánt szintet azt szívfájdalom nélkül kirakni a csapatból ne vegye el a jók elől a helyet. (Nálam ez most úgy néz ki, hogy 3 csillagosok is már szanálásra kerülnek)
    3, Legjobb U edzőket szerződtetni ameddig csak a pénz engedi.

Nekem az U21 csapatom évek óta nem talál legyőzőre csak a nemzetközi porondon. Elég vegyes náció, néhány magyar srác, 3 ukrán, 2 horvát, 1 lengyel de van itt USA-ból, Ghana-ból, egyiptomból is tizenéves. Van amelyikért elég sokat fizettem és a fizetése sem kevés de többen is az első keret kapuján dörömbölnek, a ligakupa meccseket ők hozzák le (igaz az elődöntőben kiestünk dehát fiatalok még).

Nah csak azt akartam írni, hogy a Vidi szarja mostanában a 4-4,5 csillagos kölköket.