A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fordjee
    Nah, végre valaki, akinek nem megy. Nekem sem megy, egyszerűen nem tudok gólt szerezni. Szinte csak szögletből, vagy valami ide-oda pattogó szarból megy a góllövés.
    Korbin, a te taktikádat erőltetem, Liverpool-al. Igazoltam hozzá egy-két játékost (Honda, illetve a Benficából az a szerb, aki most a Chelsea-be visszaszerződött, talán Matic), de nem megy. Kapura lövésből is általában kevesebb van nekem.
    Viszont a védelem meg brutál idáig, az első kb. 8 meccsen gólt sem kaptam. Csak nem is nagyon lövök, max. 1-et.
    De a lényeg, hogy most elkezdtek teljesen impotensek lenni, helyzetem se nagyon van, gólokat is elkezdtem kapni, lőni meg már egyáltalán nem lövök.
    Mi lehet a gond? Taktika 100%-os. Állítasz be valami egyénit a játékosokhoz?
    A másik, hogy pl. a középpályásaim legjobb osztályzata max. 6,6. Egyedül Gerrard tudott többet összehozni, mert szögletekből gólpasszt ad, meg ő lövi a 11-eseket. Rohadt szarul játszik mindig mindenki, és helyzetbe sem kerülnek.
    Még egy, Sturridge játszik Poachert, és 20-ról mindig ellövi a labdát. Akármikor hozzákerül, és 20 méterre van a kaputól, már lő is. Persze mind fölé meg mellé megy.
    Ha egy meccsen van 20 kapura lövésem, abból 12-14 mindig távoli lövés.
    Szóval miket állítasz be egyénlieg? :) Kicsit elment már a kedvem a játéktól, minden csapattal vergődök.