A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Szeged néhány érdekesség. 8 éve vettem át a másodosztály középcsapataként.
8 évvel később:
4x magyar bajnok
3x ligakupa győztes
4x magyar kupa győztes (most még lehet meglesz az ötödik is)
1x EL győztes
Igazolásokra 45M euróm van, bérköltségre 400.000 (8 éve ez valami 40e/15e volt)
a legdrágábban vett játékosom 7,75M euró (a már említett Juan Martínez)
a legdrágábban eladott saját játékosom: Holmann Dávid 4,3M euró
a legjobb vétel pedig egy ukrán fiatal Shepkovsky - 100e körül vettem, most 5M-ért nem adom oda.
A meredek fejlődés miatt elég magas (28) a release-elt játékosok száma.
Az ifi és a nagycsapat edzőkomplexuma is Basic-ről Great training-re és Superb-re változott. A stadionunk ugyanaz (igaz nem is kértem a bővítését), a valóságban már rég nem létező tiszaparti stadion 9000 férőhellyel. (ami furcsa, hogy EL meccseket itt játszottam :o)
A nagy mákom ott volt amikor 3. v 4. évben nagyon könnyű úton bejutottam a BL csoportkörbe (asszem pont nélkül estem ki :D), de az ott kapott lóvéknak köszönhetően elindult egy igazi igazolás hullám és innentől minden évben BL-ben indultam ami még több pénz, még jobb csapat, a következő évben már úgy estem ki, hogy pontot is szereztem, a következőben meg tovább is jutottam második helyen, hogy utána a Barca kipofozzon összesítésben valami 5-6:0-ra :), aztán meg az idei év amikor már tényleg egészen jó kis csapatom van (éppen most szedik szét a konkurensek :() 3. helyen kiestem gólkülönbség miatt az EL-ben kaptam egy Anderlech-et akit könnyedén kinyírtunk itthon valami 3:0-ra kint meg talán 1:1 lett, és innentől már nem volt megállás.
Most lehet, hogy tovább állok - lejár a szerződésem és úgy döntöttem, hogy 2000eur/hét alatt nem maradok (vicces, hogy én keresek a legszarabbul a csapatban még néhány ifista is többet kap), ennyit meg nem akarnak adni nekem. Hát szerintem ezek után kapkodni fognak értem a csapatok - legalábbis remélem. Keresek megint valami nagymúltú de megzuhant csapatot 2-3 osztályban és cél a BL győzelem 8-10 év alatt!