A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• narumon
    A legjobb dolog idén, hogy kiestem a BL-ből, így EL-ben folytathattam. Az elődöntőben az Arsenal volt a legkeményebb falat, egy öngollal jutottam tovább, a döntő ehhez képest piskóta volt a Liverpool ellen, igaz minden a kezemre játszott 2 legjobb játékosa is lesérült, egyik meg eltiltását töltötte - így 2:0-ra nyertem és a Szeged EL győztes lett történetében először. Külön öröm, hogy a gólokat 2 fiatal magyar szerezte (mindkettő szögletből fejes) a meccs legjobbja pedig a védelmem oszlopos tagja Martínez lett (ez talán azt jelenti, hogy mégsem volt ennyire síma a meccs :D), 7M euróért vettem szezon elején - minden egyes petákot megért! Huntelaar meg szögre akasztotta cipellőjét, a döntőben már nem is játszattam, az utóbbi időben nem ment már neki. A ligakupából kiestünk a több frontos harc miatt, de a bajnokságot behúztuk a Vidi előtt, és a magyar kupa döntő még hátra van (szintén Vidi ellen - aki egyébként jól szerepelt az EL csoportkörben az első kieséses szakasznál estek ki ha jól láttam).