104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Az utolsót még február második hetében töltöttem le,de az nagyon hiányos volt.
  • narumon
    Vazzeh mekkora meccsen buktam el a német kupa negyeddöntőt a Bayern ellen. 1:0-ra húztak, aztán egyenlítettünk, aztán 2:1 oda de a félidő előtt még egyenlítettünk. Aztán helyzet itt - helyzet ott! Hol a kapusok, hol a keresztléc mentett. Hosszabbításban megint azt hittem gólt szerzek de többször is kimaradt és folyt rólam a víz minden egyes Bayern szögletnél amikor a kapu előtt pattogott a labda. Majd tizenegyeseket folyamatosan beverték a játékosok, végül az egyik védőm hibázott. Hát így estem ki a német kupából. Jelenleg a bajnokságban a 6. helyen vagyunk ami nagyon szép tekintve hogy kieső helyre vártak (én persze beigértem a középmezőnyt de még ahhoz képest is jól állunk)!
  • Lancelot1983
    köszi :) még stabil a pozicióm 22. helyre várnak és hát eddig pont teljesítjük is az elvártakat :) egyébként elég borzasztó a keret, de nem akarom csak erre fogni, nyilván bőven követtem el hibát taktikában is és meccsek közben is
  • Darthmushroom
    kirúgás szelét érzem ha így folytatod, de sok sikert hátha összeálltok. am asszem nálam már első évbe kiestek és azóta se értek vissza a profi osztályba.
  • Lancelot1983
    Hát nem kezdődik valami jól a szezon, a probléma csak annyi, hogy nincsenek helyzeteink és nincsen játékunk sem :) Tetszik eddig az új patch, végre nehezebb lett a játék :)

eredmények
  • Darthmushroom
    am nem tudja valaki h ebbe http://liveupdate.me/ db-be megvannak csinálva a magyar igazolások? mondjuk nekem bár napja be se tölti...
  • Darthmushroom
    a sima dark skin, fmscout-ról
  • narumon
    Ezt én sem értem.
    Meg nem konzekvens a program. Nyerek egy csapat ellen és a végén a team talknál az van, hogy nagyon jók voltunk senki nem adott nekünk esélyt de megmutattuk blablabla, ehhez képest a következő képernyőn a csóka meg azt mondja, hogy egyértelmű volt már előre is a Paderborn sikere (a miénk), és az a gáz, hogy miért csak ennyivel nyertünk... szóval összevissza beszél néha mindenki ebben a progiban. (de korábban is írtam már, hogy EL győztes Szegedből eligazolt a kapusom mert nagyobb csapatba akar játszani ezért elment a Twentéhez aki akkoriban az európai porondra sem jutott ki - a durvább meg, hogy a másik játékosom meg az Újpesthez....)
  • zyndar
    Gratulálok az egész karrirerhez! Példás!

@Gomba: te melyik skint használod?
  • narumon
    Gratula!
  • Darthmushroom
    két el szerepléses szezon után, már jó volna legalább nem zakózni a nagyoktól még ha ki is kapunk. így is kb. 2szer ha sikerült pontot szerezni ellenük 2 év alatt.
  • Utley
    Igazából nem értem,hogy szerinted miért döcög a szekér..A 4 nagytól zakóztál, de egy Bournemouth-al nehezebb eredményeket elérni...Én örülök ha a Doncasterem-el az első évben egyáltalán a vonal fölé kerülünk
  • Darthmushroom
    AFCB 4.szezon kezdet:
    Nem sok igazolás volt a nyáron mivel idén se kaptunk túl nagy összeget, de azért próbáltam erősíteni. Sajnos ez az év talán az eddigi legnehezebb, nagyon döcög a szekér egy két meccs kivételével nagyon megszenvedünk az eredményért, de lehet ebbe benne van az is h nyáron formációt váltottunk. Pozitív h a háttér szépen fejlődik és youth level is januárba nőni fog. Itt az eddigi meccseink és a tabella.
  • Lancelot1983
    Első két meccsem, hát az nem lehet mondani, hogy a támadójátékunk zökkenőmentes :)

1. meccs

2. meccs
  • korbin555
    Nem ártana.De ha arra gondolok,hogy a 80 ezres Szombathelynek is 41 ezres stadionja lett,akkor ez talán nem is szempont.Ha csak ez számítana,akkor az 5.ligás Dynamo Berlin lenne a legjobb választás.Egy ilyen helyen a fejlődés határa a csillagos ég.Alszom rá egyet,aztán holnap eldöntöm.
  • Darthmushroom
    gondolom valami nagyobb városba azért? :D
  • korbin555
    Az RB a 3.ligában van.Én annál lejjebb keresgélek.
  • Darthmushroom
    Szép volt :) RB Leipzig? vagy még kisebb osztályba gondolkodol?
  • korbin555
    Haladás FC-2027-2028.

Akkor szépen sorban.A tavalyi évet 85M profittal zártuk.Nyáron eladtam az összes ifit,akiért csak jelentkeztek.Nem is alkudoztam senkivel,mi értelme lett volna?Így még utoljára eladásból bejött 62M.Ehhez jött még a reklámbevétel,ami most közel 56M-t hozott.
    A szezont egy Szuper Kupa győzelemmel kezdtük.Aztán télen egy Klub VB győzelemmel folytattuk.Az NB1-ben idén megint veretlenül lettünk bajnokok.Tabella.A BL-ben megint eljutottunk a döntőig,de visszatért az angol átok,a változatosság kedvéért a Chelsea képében.Meccsek,és a döntő.Nem egészen erre számítottam.És itt még nem ért véget a tragédia,mert az MK döntőt is elbuktuk.Megint az Újpest ellen,és megint játékos nélkül,mert mindenki a válogatottjánál volt.Négy ember maradt a felnőtt keretben,úgyhogy ezt már Lahm vezényelte le helyettem.
    Idén tehát mindent megnyertem,ami nem érdekelt,és elvesztettem azt,ami igazán számított volna.Így jártam,de panaszra nincs okom.Itthon 15 év dominancia,15 bajnoki győzelemmel,és 12 kupagyőzelemmel.Nyertem egy Európa Ligát,és öt BL-t.Ezen kívül volt még három vesztett döntőm is.Nagyjából 2020-tól a világ legnagyobb klubjai közé tartoztunk,az utolsó két évben pedig a reputációnk alapján már a világ leghíresebb klubja lettünk.A 22-es keretben 18 saját nevelésű játékosom volt,akik közül sokan a világ legtöbb trófeát nyerő játékosai lettek.Személy szerint pedig a világ második legeredményesebb menedzsere lettem,sir Alex mögött.Ha még egy évet maradok,őt is megelőzöm,de ez már nem volt tervben,tehát szépen visszavonultam.Életrajz.
    Most néhány nap pihenő,aztán jöhet a következő feladat.Az biztos,hogy a tett helyszíne Németország lesz,a szerencsés csapat azonban még kiválasztásra vár.
    Köszönöm a megtisztelő figyelmet.
  • Lancelot1983
    Altona 93-al kezdtem az új patchet, de sajnos kiderűlt, hogy az 5 ligába a csapatoknál 3-4 valós játékos van, a többi szürke ez még nem is lenne baj, de érdeklődni csak kb 10-12 játékos érdeklődik, akik nem 16 év alatt vannak, mert 5. ligába nem lehet regisztrálni 16 éven alúli játékost, így szerződést ajánlottam az én szürke 16-17 éveseimnek, akik már nem lettek szürkék, viszont a többi csapat szürke játékosai erőssebbek nálunk, így ezzel a mentéssel nem bóhockodtam tovább :)

Új csapatattal kezdtem második kedvenc angol csapatomra bristol roversre esett a választás ( első kedvenc blackburn rovers). 4. ligában vannak pénz nincs, kölcsönök vannak, 30000 font csak a fizetési keret hetente, jobb külföldi játékos 2000 font felett szóba sem áll velünk. 22. helyre várnak, véleményem szerint kiesni nem fogunk, de középmezőny végében fogunk végezni, csak 4 embert igazoltam, ebben az évben csak megnézem kire lehet számítani az elkövetkező időszakban. 10-12 év alatt kéne feljutni a premier ligába. Mostanában kevés időm lesz játszani, majd első év végén beírom hogyan alakult a bajnokság.
  • korbin555
    Ha normális keretek között lenne,akkor az természetes dolog is lehetne.De ez így minden racionalitást nélkülöz.Ha valamerre mozdulna is,az csak felfelé történhetett volna,mert a liga reputációja is emelkedett,a klub meg első a világon.Most megint ott tartok,mint sok éve,hogy a legértékesebb játékosom egy 18 éves gyerek,aki Franciaországban van kölcsönben.Röhej.Valami itt nagyon nincs rendben.De inkább csak bosszant,mint akadályoz.Mert ez sem befolyásolt abban,hogy idegenben is hülyére verjem a Valenciát.Még akkor is,ha állítólag világraszóló szenzációt okoztam ezzel a "hihetetlen"győzelemmel.
  • Darthmushroom
    én már a tavalyiba is észrevettem a játékosok ár ingadozását, mikor bl-t nyertünk mindenki 30-40m fontot ért szinte, utána rá pár hétre vissza álltak a 20-30 körülire.
  • korbin555
    Nem igazán értem,hogy mi a fene van ezekkel az állandó játékos érték ingadozásokkal. Friss BL győztesek vagyunk,a koefficiens alapján is átvettük az első helyet a rangsorban.Először csak az volt gyanús,hogy egy Valencia ellen nem minket tartanak esélyesnek.Azután vettem észre,hogy a 40-50M--t érő játékosaim értéke hirtelen 10-15M-ra csökkent.Keret.Minden emberem kb.a negyedét éri,mint egy héttel ezelőtt.Szerencse,hogy az átigazolási szezonban még nem így volt,mert a fél ificsapatot eladtam.Korábban is előfordultak kisebb-nagyobb ingadozások,de ilyet még soha nem láttam.Most aztán agyba-főbe kell dicsérnem a csapatot minden BL győzelem után,hogy micsoda bravúr volt,mert senki nem adott esélyt nekünk,mégis győztünk,blablabla.Tiszta hülyeség az egész.Mert ezek szerint nem a játékerő,hanem a játékosok ára alapján számol esélyt a gép,és így a fél világ ellen esélytelennek számítunk.Érdekes módon,egy hete még ez volt a helyzet.
    Vagy az a baj,hogy kiléptem,amíg ebédeltem,és most így töltött vissza a játék?Mert akkor most nem tudom,hogy az SI,vagy a chilis bab szórakozik velem.Na mindegy. Akkor most a változatosság kedvéért egy esélytelen csapattal verek el mindenkit,aki elém kerül.
  • korbin555
    Még fejlődött is a két év alatt,mióta nálam van.Ilyen volt,mikor idehoztam.
  • zyndar
    Aztak@rva. Mindkét képre
  • korbin555
    BL.
    Lahm.Még a tavalyi szezon előtt hoztam a Rapidtól.
  • Darthmushroom
    Grat, még 1 szezon már csak?
  • Darthmushroom
    korosztályos is számít, pontosan nem tudom hány % kell de már így van egy ideje, anno Rafael-Fabio a MU-ba azért is tudott eligazolni
  • zyndar
    Na ez nekem teljesen új, azt hittem, csak felnőtt válogatott meccsek számítanak.
  • zyndar
    Ohh, ez eddig hány BL? Lahm-ról egy pikcsört mutatnál?
  • korbin555
    Haladás FC.2026-2027.

Néhány szezon előtti mozgás,és anyagi információ.A teljes transzfer lista.Az első keretből csak Dejmek ment,de ő a rotáció tagja volt,és nem is játszott sokat.A többi eladott ember mind az ifiből távozott,és többségük eleve már üzleti céllal került ide.A bejövő oldalon három tehetség,közülük egyértelműen Babovic volt a nagy fogás.Még ifi szerződése volt,így csak a nevelési díjat kellett kifizetnem érte.Nagyjából 65M körüli bevételem volt idén az eladásokból,de a 2024-es 154M-t meg sem közelítettem.De nem is akartam.Az ifiket már nem látom meg itt kiteljesedni,a pénzt meg úgysem költöm el.Igazából senkit nem akartam már hozni,de elfér az ifiben ez a három gyerek,jövőre meg mennek kölcsönbe.
    Az anyagiakról.A szponzori támogatás idén hasonló volt a tavalyihoz,25M.A nagyobb bevétel a reklámokból jött be,a tavalyi két túra(Kína,USA),sokat dobott a mez eladásokon.A teljes Merchandise income 53M-ra rúgott.
    Augusztus 29-én pedig beköltöztünk az új stadionba.Tehát ilyen előzmények után kezdődött a 14.szezon.
    NB1.Ez már szokásos,mint ahogy az is,hogy ismét az Újpesttől kaptunk ki.Az MK döntőben viszont visszavágtunk nekik a tavalyi vereségért.
    A BL-ben egyértelműen favoritnak számítottunk.És élni is tudtunk az esélyekkel.Meccsek,a kieséses szakasz,és a döntő.
    A csapat most már nagyon tapasztalt,és félelmetes az összhang.Nincs tini a felnőtt csapatban,a keret zöme már 25-31 között van.A mag(14-15 ember)több,mint egy évtizede,gyerekkoruk óta együtt játszik,ismerik egymás gondolatát is.A fontos meccseken ez mindig látszik is,kis csapatok ellen kell néha noszogatni őket.A szoros bajnokik félidejében,ha rájuk szólok, képesek hatot is rúgni fél óra alatt bárkinek.De már annyi mindent nyertek,hogy nehezen pörögnek fel egy Siófok,vagy Pápa ellen. Megértem őket.Százszoros válogatottjaim vannak,ha a kezdőt nézem,vagy 900 válogatott meccs rutinját küldöm fel a pályára.Kicsit sajnálom is,hogy az utolsó szezonom következik,de lesznek más új,izgalmas feladatok.Az utolsó évre a felnőtt keret kompletten egyben marad.Az ifik meg mind mehetnek ahová akarnak, kölcsönbe,vagy akár el is adhatom őket,már nem érdekel.Nyáron az első meccsig szabira megyek,majd Lahm viszi az edzéseket.A céljaim maradtak ugyanazok,itthon mindent nyerni,a BL-ben meg elérni a döntőt.
    A végére még kaptam egy érthetetlen üzenetet.Nem tudom,mi akar ez lenni,mert már egy éve játszunk az új stadionban.
    Köszönöm a figyelmet.
  • narumon
    Jah meg nekem még az tűnt fel, hogy ha van egy taktikád amivel szétpofozod a világot akkor is fél év, egy év múlva pár dolgot állítani kell mert egyszer-csak elkezd nem vagy legalábbis kevésbé működni. (gondolom ezzel akarják szimulálni, hogy esetleg az ellenfelek kiismertek - de vicces mert minimális változás újra működővé teheti, valamint a legtöbbször olyan hülyeségekben nyilvánul ez meg, hogy az addig kivállóan passzoló középpályások egyszer csak elfelejtenek passzolni, a csatárok meg üres kapu mellé rúgják a labdát). Ilyenkor egy-két apróságot átállítasz és megy megint a dolog.
  • narumon
    Nos ahogy én észrevettem pedig állítgatnod kellene. Nem azért mert a most használt taktika nem lenne jó vagy ne tudnák megtanulni a játékosok, de amire én felfigyeltem, hogy nézem a meccseket folyamatosan és amikor sok hülyeség történik annak megpróbálom elejét (végét) venni, és ezt sajnos nem mindig a megfelelő opcióval lehet elérni hanem gyakran egy tök másikkal. A takitkán bekül ezért finomhangolni kell a játékosokat egyesével. Mint mondtam ez alapból azt jelenti, hogy beállítod amit szeretnél pl:

Kapus nem mozdul ki - tedd át a playernél sweeper kapusra
    Játékosok üresen hagynak középen érkező játékost - én azzal kezdtem volna, hogyha szemből jön akkor a két középső védő only Defence módba és limited defenderre tenni őket, valamint beállítani, hogy az egyik lépjen ki a szemből érkezőre. Nálam pont az ellentetje volt, mindig bepasszolták mögéjük - ezért nálam azt kellett állítani, hogy egyikük se lépjen ki az emberre, hanem húzódjanak hátrafele.

És ez lenne az álom, de sajno nem mindig ilyen kézenfekvő. Nekem pl a bal hátvédem mindig belógott a középső védők mellé/mögé, és hiába állítottam neki bármit, végül valami tök más beállítást piszkáltam át azóta hellyel közzel a helyén marad. Szóval próbálkozni kell, de a legfontosabb, hogy legyen legalább 2 brutál jó scoutod amelyik PA és CA-ban nagyon jó, és mindig ezeknek a véleményét kérd ki egy-egy játékosról így nagyjából képben lehetsz vele, hogy milyen kvalitású és hova tud eljutni. Érdekes módon ugyanis a játék alapból mindig mindenhol az Assistant Manager ilyen infóit jeleníti meg ő meg lehet, hogy tök hülye az egészhez.
    Egy azonban biztos - én a magyar bajnokságban ukrán, spanyol, brazil VÁLOGATOTT védősorral is kaptam teljesen hülye gólokat mondjuk az orosházától, sajnos ez ilyen nem lehet vele mit csinálni. Legyenk jól fejelők a védők, hogy legalább ne kapj szögletből nonstop gólokat a sok pénzt meg el kell költeni a középpályára és a csatárokra.
  • Darthmushroom
    kapott mert sok u20es válogatott meccsen játszott, de am már előző nyáron megakartam venni, szinte végig de nem kapott papírt, szerencsére ekkor már kapott sőt még olcsóbb is volt.
  • Volcanor

Április végére csak összejött... Ősszel volt egy borzalmas sorozatunk, abból sikerült kijönni, épphogy nem rúgtak ki akkor, összeszedtük magunkat. Majd a bíró is szépen ránk szálltak, 4-5 kamu tizit ajándékoztak ellenfeleinknek, kupából is kiejtettek minket jogtalan 11-essel + piros is mellé, pedig mehettünk volna a döntőbe, ha az nincs. Képtelen voltam megfejteni 2 dolgot:
    1. Miért helyezkednek továbbra is agyatlan szinten a játékosaim. A kapott góloknál üresen hagynak valakit kapuval szemben, míg sokszor 3-4-en összegyűlnek bandázni a kapufa mellé. Mondjuk a kapus is miért ragad le állandóan a gólvonalra... Nem csak a magas labdákra érkeznek ki a valóságban sem.
    2. Általában 10/8, 1-1 elleni helyzetet a kapusba vágtak a csatáraim, annyi CCC-t hagytunk ki idén, felfoghatatlan számomra. Nem hiszem el, hogy a rossz taktika lenne, az a rossz taktika, ha nincsenek ilyen helyzetek.

Most egy ideig pihen a játék, eléggé kinyírta az idegenrendszerem úgyis.
  • Terminátor14
    Hmm, asszem itt kéne befejezni ezt a karriert:

• LasDen #94537
    a válogatottaknál nincs szerződés, és ha olyan minimalista célkitűzés van, akkor simán elképzelhető, hogy soha nem rúgják ki...
  • narumon
    Az létezik, hogy a válogatott része bebugzott a proginak? Látszólag minden megy jól, de folyamatosan figyelem a válogatottak ténykedését, hogy tudjak applikálni és gyak a magyar válogatottnál nincs mozgás. Mindenhol ugyanazok az edzők - ez úgy néz ki, hogy pl U19-nél lévő Mészáros Istvánnal az egész selejtező sorozatban szereznek 1 v. 2 pontot a játékosok mégsem rúgják soha ki, ráadásul már 81 éves. Ez szerintem beragadt. (de a nagy válogatottat is László Csaba irányítja már uszkve tíz éve anélkül, hogy bárhova is kijutottak volna....)
  • zyndar
    A brazilnak van EU-s útlevele? Vagy hogy játszik nálad? :)
  • Soulwave
    Grat az új szezonhoz! Én igazából nem tartottam nagyon cseréket (angolban eleve 5 bevethető van csak), ifire meg tarcsira pénz sincs, szóval elég kellemetlen volt a szezon vége. Viszont harmadik évben is bajnok lettem, így már Championshipben indulhatok!Beszámoló hamarosan :)