A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nos ahogy én észrevettem pedig állítgatnod kellene. Nem azért mert a most használt taktika nem lenne jó vagy ne tudnák megtanulni a játékosok, de amire én felfigyeltem, hogy nézem a meccseket folyamatosan és amikor sok hülyeség történik annak megpróbálom elejét (végét) venni, és ezt sajnos nem mindig a megfelelő opcióval lehet elérni hanem gyakran egy tök másikkal. A takitkán bekül ezért finomhangolni kell a játékosokat egyesével. Mint mondtam ez alapból azt jelenti, hogy beállítod amit szeretnél pl:
Kapus nem mozdul ki - tedd át a playernél sweeper kapusra
Játékosok üresen hagynak középen érkező játékost - én azzal kezdtem volna, hogyha szemből jön akkor a két középső védő only Defence módba és limited defenderre tenni őket, valamint beállítani, hogy az egyik lépjen ki a szemből érkezőre. Nálam pont az ellentetje volt, mindig bepasszolták mögéjük - ezért nálam azt kellett állítani, hogy egyikük se lépjen ki az emberre, hanem húzódjanak hátrafele.
És ez lenne az álom, de sajno nem mindig ilyen kézenfekvő. Nekem pl a bal hátvédem mindig belógott a középső védők mellé/mögé, és hiába állítottam neki bármit, végül valami tök más beállítást piszkáltam át azóta hellyel közzel a helyén marad. Szóval próbálkozni kell, de a legfontosabb, hogy legyen legalább 2 brutál jó scoutod amelyik PA és CA-ban nagyon jó, és mindig ezeknek a véleményét kérd ki egy-egy játékosról így nagyjából képben lehetsz vele, hogy milyen kvalitású és hova tud eljutni. Érdekes módon ugyanis a játék alapból mindig mindenhol az Assistant Manager ilyen infóit jeleníti meg ő meg lehet, hogy tök hülye az egészhez.
Egy azonban biztos - én a magyar bajnokságban ukrán, spanyol, brazil VÁLOGATOTT védősorral is kaptam teljesen hülye gólokat mondjuk az orosházától, sajnos ez ilyen nem lehet vele mit csinálni. Legyenk jól fejelők a védők, hogy legalább ne kapj szögletből nonstop gólokat a sok pénzt meg el kell költeni a középpályára és a csatárokra.