A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #94551 Nem igazán értem,hogy mi a fene van ezekkel az állandó játékos érték ingadozásokkal. Friss BL győztesek vagyunk,a koefficiens alapján is átvettük az első helyet a rangsorban.Először csak az volt gyanús,hogy egy Valencia ellen nem minket tartanak esélyesnek.Azután vettem észre,hogy a 40-50M--t érő játékosaim értéke hirtelen 10-15M-ra csökkent.Keret.Minden emberem kb.a negyedét éri,mint egy héttel ezelőtt.Szerencse,hogy az átigazolási szezonban még nem így volt,mert a fél ificsapatot eladtam.Korábban is előfordultak kisebb-nagyobb ingadozások,de ilyet még soha nem láttam.Most aztán agyba-főbe kell dicsérnem a csapatot minden BL győzelem után,hogy micsoda bravúr volt,mert senki nem adott esélyt nekünk,mégis győztünk,blablabla.Tiszta hülyeség az egész.Mert ezek szerint nem a játékerő,hanem a játékosok ára alapján számol esélyt a gép,és így a fél világ ellen esélytelennek számítunk.Érdekes módon,egy hete még ez volt a helyzet.
Vagy az a baj,hogy kiléptem,amíg ebédeltem,és most így töltött vissza a játék?Mert akkor most nem tudom,hogy az SI,vagy a chilis bab szórakozik velem.Na mindegy. Akkor most a változatosság kedvéért egy esélytelen csapattal verek el mindenkit,aki elém kerül.