A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Lancelot1983 #94554 Altona 93-al kezdtem az új patchet, de sajnos kiderűlt, hogy az 5 ligába a csapatoknál 3-4 valós játékos van, a többi szürke ez még nem is lenne baj, de érdeklődni csak kb 10-12 játékos érdeklődik, akik nem 16 év alatt vannak, mert 5. ligába nem lehet regisztrálni 16 éven alúli játékost, így szerződést ajánlottam az én szürke 16-17 éveseimnek, akik már nem lettek szürkék, viszont a többi csapat szürke játékosai erőssebbek nálunk, így ezzel a mentéssel nem bóhockodtam tovább :)
Új csapatattal kezdtem második kedvenc angol csapatomra bristol roversre esett a választás ( első kedvenc blackburn rovers). 4. ligában vannak pénz nincs, kölcsönök vannak, 30000 font csak a fizetési keret hetente, jobb külföldi játékos 2000 font felett szóba sem áll velünk. 22. helyre várnak, véleményem szerint kiesni nem fogunk, de középmezőny végében fogunk végezni, csak 4 embert igazoltam, ebben az évben csak megnézem kire lehet számítani az elkövetkező időszakban. 10-12 év alatt kéne feljutni a premier ligába. Mostanában kevés időm lesz játszani, majd első év végén beírom hogyan alakult a bajnokság.