A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #94543 Haladás FC.2026-2027.
Néhány szezon előtti mozgás,és anyagi információ.A teljes transzfer lista.Az első keretből csak Dejmek ment,de ő a rotáció tagja volt,és nem is játszott sokat.A többi eladott ember mind az ifiből távozott,és többségük eleve már üzleti céllal került ide.A bejövő oldalon három tehetség,közülük egyértelműen Babovic volt a nagy fogás.Még ifi szerződése volt,így csak a nevelési díjat kellett kifizetnem érte.Nagyjából 65M körüli bevételem volt idén az eladásokból,de a 2024-es 154M-t meg sem közelítettem.De nem is akartam.Az ifiket már nem látom meg itt kiteljesedni,a pénzt meg úgysem költöm el.Igazából senkit nem akartam már hozni,de elfér az ifiben ez a három gyerek,jövőre meg mennek kölcsönbe.
Az anyagiakról.A szponzori támogatás idén hasonló volt a tavalyihoz,25M.A nagyobb bevétel a reklámokból jött be,a tavalyi két túra(Kína,USA),sokat dobott a mez eladásokon.A teljes Merchandise income 53M-ra rúgott.
Augusztus 29-én pedig beköltöztünk az új stadionba.Tehát ilyen előzmények után kezdődött a 14.szezon.
NB1.Ez már szokásos,mint ahogy az is,hogy ismét az Újpesttől kaptunk ki.Az MK döntőben viszont visszavágtunk nekik a tavalyi vereségért.
A BL-ben egyértelműen favoritnak számítottunk.És élni is tudtunk az esélyekkel.Meccsek,a kieséses szakasz,és a döntő.
A csapat most már nagyon tapasztalt,és félelmetes az összhang.Nincs tini a felnőtt csapatban,a keret zöme már 25-31 között van.A mag(14-15 ember)több,mint egy évtizede,gyerekkoruk óta együtt játszik,ismerik egymás gondolatát is.A fontos meccseken ez mindig látszik is,kis csapatok ellen kell néha noszogatni őket.A szoros bajnokik félidejében,ha rájuk szólok, képesek hatot is rúgni fél óra alatt bárkinek.De már annyi mindent nyertek,hogy nehezen pörögnek fel egy Siófok,vagy Pápa ellen. Megértem őket.Százszoros válogatottjaim vannak,ha a kezdőt nézem,vagy 900 válogatott meccs rutinját küldöm fel a pályára.Kicsit sajnálom is,hogy az utolsó szezonom következik,de lesznek más új,izgalmas feladatok.Az utolsó évre a felnőtt keret kompletten egyben marad.Az ifik meg mind mehetnek ahová akarnak, kölcsönbe,vagy akár el is adhatom őket,már nem érdekel.Nyáron az első meccsig szabira megyek,majd Lahm viszi az edzéseket.A céljaim maradtak ugyanazok,itthon mindent nyerni,a BL-ben meg elérni a döntőt.
A végére még kaptam egy érthetetlen üzenetet.Nem tudom,mi akar ez lenni,mert már egy éve játszunk az új stadionban.
Köszönöm a figyelmet.