A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #94555 Haladás FC-2027-2028.
Akkor szépen sorban.A tavalyi évet 85M profittal zártuk.Nyáron eladtam az összes ifit,akiért csak jelentkeztek.Nem is alkudoztam senkivel,mi értelme lett volna?Így még utoljára eladásból bejött 62M.Ehhez jött még a reklámbevétel,ami most közel 56M-t hozott.
A szezont egy Szuper Kupa győzelemmel kezdtük.Aztán télen egy Klub VB győzelemmel folytattuk.Az NB1-ben idén megint veretlenül lettünk bajnokok.Tabella.A BL-ben megint eljutottunk a döntőig,de visszatért az angol átok,a változatosság kedvéért a Chelsea képében.Meccsek,és a döntő.Nem egészen erre számítottam.
És itt még nem ért véget a tragédia,mert az MK döntőt is elbuktuk.Megint az Újpest ellen,és megint játékos nélkül,mert mindenki a válogatottjánál volt.Négy ember maradt a felnőtt keretben,úgyhogy ezt már Lahm vezényelte le helyettem.
Idén tehát mindent megnyertem,ami nem érdekelt,és elvesztettem azt,ami igazán számított volna.Így jártam,de panaszra nincs okom.Itthon 15 év dominancia,15 bajnoki győzelemmel,és 12 kupagyőzelemmel.Nyertem egy Európa Ligát,és öt BL-t.Ezen kívül volt még három vesztett döntőm is.Nagyjából 2020-tól a világ legnagyobb klubjai közé tartoztunk,az utolsó két évben pedig a reputációnk alapján már a világ leghíresebb klubja lettünk.A 22-es keretben 18 saját nevelésű játékosom volt,akik közül sokan a világ legtöbb trófeát nyerő játékosai lettek.Személy szerint pedig a világ második legeredményesebb menedzsere lettem,sir Alex mögött.Ha még egy évet maradok,őt is megelőzöm,de ez már nem volt tervben,tehát szépen visszavonultam.Életrajz.
Most néhány nap pihenő,aztán jöhet a következő feladat.Az biztos,hogy a tett helyszíne Németország lesz,a szerencsés csapat azonban még kiválasztásra vár.
Köszönöm a megtisztelő figyelmet.