104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    Mai első meccs szép siker a Milan ellen. de megint nem értem mi a fenéért kell gólt kapni, bárki ellen játszunk átlagba megrúgjuk a 2-4 gólunkat de mindig kapunk valahogy egyet. Rohadt idegesítő h 11 bajnokin 13 gólt kaptunk. Idén egy 0:0s meccsen nem kaptunk csak gólt a bajnokságban.
  • Darthmushroom
    Cabaye és Griezmann is a kedvenc játékunkat nyomja :D kíváncsi lennék magukat hova vásárolják meg :D
  • korbin555
    Changchung Yatai - 2013.

Vége is az első szezonnak.A 2.hely nem rossz,de a vergődő csapatok ellen ezután jobban kell játszanunk.De az igazsághoz hozzátartozik,hogy Lippi igen jól dolgozott,és a Guanghzou jobb csapat,mint mi.Jobb kínaiakat kell igazolnom,ha akarok valamit.
    Meccsek.
    Tabella.
    Az osztályzatok alapján a három legjobb emberem(nem véletlenül a légiósok).
    Eninho.(a szezon legjobb játékosa,és a legjobb idegenlégiós)
    Rafael Coelho.(gólkirály)
    Ismoilov.
    Az év menedzsere pedig én lettem.
    A statisztikák alapján 8 gólt szereztünk szögletből,ezzel holtversenyben elsők vagyunk.De ami dühítő,hogy kaptunk 9-et,és ennél többet csak a tök utolsó Wuhan szedett be.A falra tudnék mászni ettől,de semmit nem tudtam tenni ellene.
    Februártól kezdődik az új szezon,és a BL is.Utóbbival kapcsolatban vannak fenntartásaim.Az Ázsiai gigászok a Koreai és Japán klubok.Az itt parádézó Guanghzou például egy hetest kapott a Szöul-tól.BL-fa.
  • korbin555
    Köszönöm,azon dolgozom.
  • Zenszkij
    grat, jövőre meglesz :)
  • Zenszkij
    nem és kérlek ne fárassz minket tovább, reklámozd a szarjaidat máshol
  • korbin555
    Megint egy bug,bár a jelentéktelen fajtából.
    Guangzhou gólrekord.
    Csakhogy mi ennél hárommal többet rúgtunk.
    Viszont ami szomorú,hogy a Guangzhou győzelmével végleg elúszott az esélyünk a bajnoki címre.Hozzánk jönnek az utolsó fordulóban,de az már semmit nem számít.
  • holeee
    Ajánlhatok-e a fórumban egy teljesen új online menedzser játékot?
  • korbin555
    Ha eredeti a játékod,beküldöd az SI-nek a mentést.Ha pedig kalóz verzióval játszol,megveszed az eredetit.De az a karrier jó eséllyel menthetetlen.
  • karajjj
    kezdhetsz imádkozni, hogy legalább valamelyik korábbi mentésed működik
  • Peti2400
    Mit tegyek ha megnyitom a gamet és azt írja hogy error last_saved_game?
  • holeee
    Köszi a választ
  • korbin555
    Taktikai kézikönyv-magyarul.
  • korbin555
    Physiotherapy-Akinél a legmagasabb,az legyen a head physio.
    Working with youngsters-Csak az ifinél dolgozó orvosoknál szükséges.
    Adaptability-Csak külföldinél kell,különösen akkor,ha nem ismeri a nyelvet.(Az összes staff-ra vonatkozik.)

Egyébként pedig mindent megtalálsz ITT.
  • real22
    valaki a taktikai instrukciókról nem tudna adni egy magyar fordítást??
  • 00mate
    Illetve külföldi staffnál az adaptibility mennyire fontos?
  • 00mate
    Hali!

Egy jó physio-nál mit érdemes nézni? Csak a physiotherapy-t vagy esetleg valami mást is figyelni kell? Köszi! :D
  • LasDen #96199
    bocsi, de nem tolerálom az ilyesmit a topikban!
    viszont ha valakit érdekel, akkor az privátban tárgyalja meg vele. köszi :)
  • holeee
    Sziasztok!
    A kérdésem az lenne, hogy szabad-e itt ajánlani egy új játékot? Van egy hivd meg a barátodat akció, és egy óriási nyereményjáték. Elég jól állok,de szükségem lenne az extra ticketekre is.
  • korbin555
    Igazad lehet.A felkészülési meccs kimaradt nekem.
    Én meg újra próbálkozom ugyanazzal a kínai csapattal,csak most egyből velük kezdtem.Az eléggé meglepett,hogy a beállított edzéssel mindenki elégedett.Mert előzőleg ugyanezt az edzést a 36 emberből 27 túl erősnek tartotta.Akkor most hogy is van ez?
  • Darthmushroom
    Müller rekord már megvan neki elméletileg a múltkori felkészülési meccsel

Nem vártam h verjük meg a Reált, de lefocizzuk őket és erre simán kikapunk.. előző meccs is zseniális volt 2:0ról 2:3ra otthon kikaptunk a Fio ellen. BL-be már csak a 3. hely lehet a cél mivel a City is megvert itthon, bár a Galata otthonában nyertünk.
  • korbin555
    Én is drukkolok neki,két gól kellene hozzá.A német válogatottsági gólrekordhoz meg egy is elég,és megelőzi Gerd Müllert.
  • Darthmushroom
    Én nagyon szorítok érte h döntse meg Ronaldo gólrekordját valahogy a VB-n.
  • korbin555
    Jó az öreg(Panzer)a háznál.Kíváncsi leszek,mire megy a portugálok ellen délután.

Én meg továbbra is azt veszem észre,hogy Európán kívül az SI nem nagyon figyelt a részletekre.Kínában egy rakás 20 éves srác van 10-11 éves játékos múlttal.A 30 éves meg mintha 25 éves korában kezdett volna el futballozni.
  • Darthmushroom
    Lazio 2. szezon kezdett:
    Igazolásoknál már elkezdtem olaszosítani a keretet, Zivkovic még előző szezonba lett lekötve szóval csak olasz érkezett. A vezetősség jó fej volt fejleszti az edzés lehetőségeket, pálya fűtést is csinált bár ezt nem nagyon értem hogy, mivel nem saját stadionba meg miért csak mi fizettük. Utánpótlásnál is mindent egy szinttel feljebb emelet így már az egyik legjobb Olaszországban a mienk. (karrier elején is teljesítette) Az öreg Panzer pedig megnyerte nekünk a két szuper kupát: Olasz, EU. szuperkupa.
  • korbin555
    Ezt a karriert is befejeztem,bár nem így terveztem.
    Már az indonéz ligában is észrevettem,hogy valami nem stimmel az adatokkal.A világ összes játékosánál,a karrier statisztikáknál volt egy Algéria Pro League sor.Még a PL-ben is,pedig Anglia be sem volt töltve.Íme.
    Aztán amikor Kínába jöttem,feltűnt az is,hogy az előző,indonéz állásom nincs benne a karrier történetemben.Helyette azt írja,hogy idén februárban a Watfordhoz igazoltam,majd 65461 évesen szögre akasztottam a csukát.Ettől persze még vidáman teszem itt a dolgomat,pedig már augusztusban járok.
    Most meg az egyik légiósom 8 év után megkapta az állampolgárságot.A vicc csak az,hogy 23 éves,és az elődöm hozta ide másfél éve.Ez önmagában csak jó nekem,mert felszabadul egy plusz légiós hely,de akkor is aggaszt az egész.
    Ez a karrier megy a kukába,mert nem játszhatok így tovább.Bármikor jöhet egy crash.A terveimet nem adom fel,kezdek egy újat,ugyanezekkel a tervekkel.Csak ezúttal Indonézia nélkül,mert gyaníthatóan onnan cipelem a bugokat magammal.
  • korbin555
    Az előző szezon végén 8 meccsem maradt,hogy a kieső helyről valahogy a középmezőnybe vigyem a csapatot.Elég jól sikerült.
    Meccsek.A vonal alatti eredmények az enyémek.
    Tabella.

Az új szezonra már egész mások voltak az elvárások.Az 5.helyre várták a csapatot,én is megelégedtem a felsőházas helyezéssel.(Egyébként már az előző szezonban is az 5.helyre várták a csapatot.Nem csodálom,hogy kirúgták az elődömet,mert ez egy igen erős csapat,minőségi légiósokkal)
    Szezon előtt nem is igazoltam senkit,csak kiszórtam a selejtet.Nyáron azért hoztam két kínait tartaléknak.Most félidőnél vagyunk,és a 2.helyen állunk.
    Meccsek.
    Tabella.
    A nálam már megszokott taktika,ami itt jól is passzolt a csapathoz.Mindössze két szélsőtől kellett megszabadulnom.
    A kupából azonnal kiestünk,ahogy bekapcsolódtunk.Nem volt szerencsénk,rögtön megkaptuk a két éve egyeduralkodó Guangzhou-t,ráadásul idegenben.

Sajnos éppen amikor ide érkeztem,6 helyet bukott a liga a ranglistán.Az összes kínai klub pofozógép volt a BL-ben,meg is látszik az eredménye.A koreai,és a japán 2.liga is előbbre van rangsorolva.Ligák ranglistája.
    Mivel az első négy csapat indulhat a BL-ben,az a minimum,hogy ezt elérjem.De még nem mondtam le a bajoki címről sem.
    Az anyagi helyzetünk okay,de folyamatosan veszteséget termelünk.Finances.Ez legyen a főnök gondja,részemről tartom a fizetési keretet,többet egyenlőre nem tehetek.
  • Zolika60
    Hátul is csak lesik az ellenfelet...támadásnál hetiálás, labdavesztés...elől dettó...Fiorentina, 4-2-3-1, támadó felállás, Balanced...próbáltam posztonként is már mindent...de kezdem megunni! Semmire nem reagálnak hosszútávon sem...
  • Zolika60
    A csapat körülményes, lassú...tökölnek a labdával, ahelyett, hogy pl beadná...nem jövök rá, hogy hogyan lehetne ezeket a hibákat kijavítani :/
  • korbin555
    Meg is léptem a következő szintet.Egyszerre két üres helyre is jelentkeztem.A Shanghai Shenxin,éa Changchun Yatai is interjúra hívott.Utóbbit választottam,mert Szuper ligás klub,és igen jók a feltételek.Valamint a főnök azonnal elfogadta a junior coaching emelését,ami azonnal meg is történt.Itt most egy kicsit letelepedek,mert ez igen jó hely a reputációm növeléséhez.
    Contract offer.
    Information.
    Facilities.
    És azt várják tőlem idén,hogy stabil középmezőnybe vezessem a csapatot.
    Tabella.

• korbin555
    Vége a szezonnak,amit kellett megtettem.Ahol elindultunk,mindent be is húztunk.A Szuper Kupa,a bajnokság,és a kupa is a miénk lett.
    A szezon második fele már unalmas volt,csak azért imádkoztam,hogy a légiósaim ne sérüljenek le.Ebben szerencsém volt,de az indonézek hullottak,mint a legyek.Február elejétől fogva egyszer sem tudtam az eredeti felállásban játszani,legalább egy sérültem mindig volt.Tavasszal pedig kb. 10 meccset az asszisztensre bíztam.Már nem volt hangulatom a 21 hulla közül állandóan kiválogatni azokat,akikben még volt valami élet.
    Meccsek.
    Tabella.
    Az Ázsiai Konföderációs Kupa negyeddöntői majd szeptemberben lesznek,és idén már végre szabadságra mentek a játékosok.
    Anyagilag rendben vagyunk,bár kicsit lejjebb vették a fizetési keretet.De a még elérhető 17k így is nagyon sok.Az öt jó légiósom megvan,indonéz játékos meg úgysem kér 2k-nál többet.
    Jó szezon volt,mindenki happy,csak én nem érzem túl jól magam.Innen nem fogok tudni előre lépni,ha 10 bajnokságot nyerek,akkor sem.Ezután mindig figyelem az üres állásokat,és jelentkezni fogok,nem várom tovább a sült galambot.
  • korbin555
    Ez az elb....ott bugos sorsolás még a végén keresztbe tesz nekem.Márciusban 11 meccsünk volt,áprilisban és májusban 12 lesz.Ez 35 meccs 3 hónap alatt,ami egyszerűen nem normális.Közben december,január,február hónapokban több hétig nem játszottunk,pedig a válogatott meccs sem volt.Folyamatosan 2-3 naponta játszunk,a keret jó része félhalott.Április elején sérülések miatt nem tudtam összeszedni egy csapatra való épkézláb játékost.Most csak egy sérültem van,de az egész keret 65-80% közötti kondiban van.Ráadásul sem orvost,sem fitness trainer-t nem engednek igazolni.

Az Ázsiai Konföderációs Kupa csoportból már továbbjutottunk,de a Maldív-szigeteki, Indiai,Hong-Kong-i csapatok ellen ez nem nagy dolog.
    Meccsek.
    Tabella.
    Confederation Cup.

Ez a Konföderációs kupa is csak púp a hátamon.Másfél csillagos a reputációja,éppúgy mint az indonéz ligának.A kutyát nem fogja érdekelni,ha meg is nyerem.Pedig valószínűleg megnyerem,mert vietnami,szíriai,ománi,jordániai,meg kirgiz csapatok vannak még versenyben.Az első egyenes kieséses kör után a negyeddöntő 4 hónap múlva következik,ami szeptemberben lesz.Arra a szezonnak már régen vége,és elvileg mindenkinek szabadságon kellene lennie.
    Az egész sorsolás egy káosz.Már alig várom,hogy leléphessek innen,de lemondani nem akarok.De már látom hogy nehéz lesz kínai,vagy koreai ajánlatot kapnom.
  • Zenszkij
  • korbin555
    Wtf?
  • korbin555
    Ezzel az indonéz bajnoksággal az SI nem áll a helyzet magaslatán.Nincs nyári szabadság,halomra sérültek az emberek,mikor a tengerparton kellett volna üdülniük.A Szuper Kupa a semmi közepén,két hónappal a szezon vége után,és 71 nappal az új szezon kezdete előtt.Idén egy hónappal később is kezdődött a szezon,mint tavaly.10 nap szünetek vannak két meccs között,utána meg 3-4 naponta kell játszani.
    A szerződésekre is állandóan figyelni kell,mert random időközönként jár le szinte mindenkinél.Ha valakivel nem hosszabbítok jó előre(vagy nem akar hosszabbítani),annak a szezon kellős közepén jár le,aztán el is tűnik egyszerre.Igazolni persze nem tudok helyette,mert akkor nincs átigazolási szezon.
    Szóval ennél azért illett volna jobban megcsinálni,mert ez mégiscsak saját adatbázis,nem valami netről leszedett szemét.
    De legalább kárpótol,hogy nem kell idegeskednem az eredmények miatt.Öt normális légiós,és megy minden,mint a karikacsapás.Mert az indonéz játékosok minden csapatnál egy kaptafára készülnek,különbség nincs közöttük.Egyforma selejt az összes.Most jutottam fel,és a 6.helyre vár a média,de a főnök elvárja a bajnoki címet.Megkapja,mert direkt sem tudnám elrontani.
  • korbin555
    Neked is.Jó látni,hogy a Lazio ilyen jól szerepel.
  • Darthmushroom
    Gratu!
  • Darthmushroom

Lazio első szezon

Viszonylag könnyű szezon volt, féltávig a Juveval nagy harcba voltunk még vezettek is, de sokkal többet hibáztak mint mi a tavasszal úgyhogy viszonylag simán lettünk bajnokok. Annyit sajnálok h a 100 gól nem lett meg, de sajnos szezon végére leült a bajnokságba a támadó játékunk. Az EL-ben hatalmasat meneteltünk, 49 gólt rúgva nyertük meg a sorozatot a Valencia elleni döntőben. Mivel hamar 2 gólos előnyre tettünk szert simán megtehettük h kontrára építsünk a meccsen. Nem kérdés h Candreva lett a legjobb idén bár a végére Ő is leült egy kicsit, mellette a nagy öreg Klose villogtatta még a tudását.
  • korbin555
    Deltras FC. 2013-2014.

Könnyű volt,semmi nehézséget nem okozott beérni elsőnek.A három csoport első és második helyezettje,azaz 6 csapat,két hármas csoportban tovább játszott a feljutásért.Ezen is könnyedén túljutottunk,ezzel a feljutás már zsebben volt.De ezután még egy bajnoki döntő következett,a másik csoport elsőjével.Ott is nyertünk,így a 2.Liga bajnokai lettünk.Két évvel a kiesés után megyünk vissza a Szuper Ligába.
    Meccsek.
    Tabella.
    Rájátszás.
    Bajnoki döntő.
    Az kicsit meglepett,hogy csak három játékosom került be a szezon csapatába.Hadi,Adinata,és Kasiadi.
    (Hadi középpályásként gól,és gólpassz király lett,és az év játékosa.)
    A kupát is könnyedén nyertük,csak az elődöntőben volt első osztályú ellenfelünk.
    Kupameccsek.
    Ez a klub második kupagyőzelme,1994 után.

Még télen hoztam két kallódó kínai srácot,1,és 2.Valamint jött még Lucau,aki a francia 4.ligában játszott legutóbb.Ezek az emberek indonéz szemüveggel világklasszis játékosok.Most szerencsére kereshetek melléjük még kettőt,mert a Szuper Ligában már 5 külföldi lehet a csapatban.
    Sok félnivalóm ott sem lesz,mert megnéztem a bajnok Arema keretét.A három legjobb játékosuk:
    Igbonefo.
    Bustomi.
    Meiga.
    Öt jó légióssal kizárt hogy gondjaim legyenek,mert ilyen indonéz játékosaim nekem is vannak.Most 3,5 fél hónap szünet,október közepén pedig indul az új szezon.Amiben a kupagyőzelem miatt már az Ázsiai Konföderációs Kupa is a programban lesz.Ott a hozzánk hasonlóan gyenge ligák csapatai szerepelnek.(Kuvait,Jordánia,Üzbegisztán,Irak,Szíria,etc)
    Anyagilag stabil a klub,helyi szinten meg a gazdagok közé tartozunk.
    Finances.
    Clubs finances.
    Jelenleg van 20k elérhető fizetési keretem,ami csillagászati összeg,mert itt még senki nem keres 1k felett.De nem is a fizetés a gond,hanem a liga,és a klub szörnyű reputációja.(De ez csak tény,nem panasz,mert tudtam hogy mire vállalkozom.)
    Az átlag nézőszámunk 7106 volt(a stadion 35 ezres),és van 2985 bérletesünk.Itt is lenne még hová fejlődni,de különösebben nem érdekel.Tovább várok egy kínai ajánlatra,reményeim szerint a nemzetközi meccsek majd segítenek.És az indonéz Szuper Liga egy szinten áll reputációban a kínai 2.ligával,ami már biztató.Valamint most betöltöttem a Dél-Koreai két ligát is,ami decembertől lesz aktív.Ferde szem az is,és így később több mozgásterem lesz.
    Köszönöm a figyelmet.
  • Tono34
    Az szép, még anno többszörös BL győztes voltam velük :)