A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Az előző szezon végén 8 meccsem maradt,hogy a kieső helyről valahogy a középmezőnybe vigyem a csapatot.Elég jól sikerült.
    Meccsek.A vonal alatti eredmények az enyémek.
    Tabella.

Az új szezonra már egész mások voltak az elvárások.Az 5.helyre várták a csapatot,én is megelégedtem a felsőházas helyezéssel.(Egyébként már az előző szezonban is az 5.helyre várták a csapatot.Nem csodálom,hogy kirúgták az elődömet,mert ez egy igen erős csapat,minőségi légiósokkal)
    Szezon előtt nem is igazoltam senkit,csak kiszórtam a selejtet.Nyáron azért hoztam két kínait tartaléknak.Most félidőnél vagyunk,és a 2.helyen állunk.
    Meccsek.
    Tabella.
    A nálam már megszokott taktika,ami itt jól is passzolt a csapathoz.Mindössze két szélsőtől kellett megszabadulnom.
    A kupából azonnal kiestünk,ahogy bekapcsolódtunk.Nem volt szerencsénk,rögtön megkaptuk a két éve egyeduralkodó Guangzhou-t,ráadásul idegenben.

Sajnos éppen amikor ide érkeztem,6 helyet bukott a liga a ranglistán.Az összes kínai klub pofozógép volt a BL-ben,meg is látszik az eredménye.A koreai,és a japán 2.liga is előbbre van rangsorolva.Ligák ranglistája.
    Mivel az első négy csapat indulhat a BL-ben,az a minimum,hogy ezt elérjem.De még nem mondtam le a bajoki címről sem.
    Az anyagi helyzetünk okay,de folyamatosan veszteséget termelünk.Finances.Ez legyen a főnök gondja,részemről tartom a fizetési keretet,többet egyenlőre nem tehetek.