A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Vége a szezonnak,amit kellett megtettem.Ahol elindultunk,mindent be is húztunk.A Szuper Kupa,a bajnokság,és a kupa is a miénk lett.
    A szezon második fele már unalmas volt,csak azért imádkoztam,hogy a légiósaim ne sérüljenek le.Ebben szerencsém volt,de az indonézek hullottak,mint a legyek.Február elejétől fogva egyszer sem tudtam az eredeti felállásban játszani,legalább egy sérültem mindig volt.Tavasszal pedig kb. 10 meccset az asszisztensre bíztam.Már nem volt hangulatom a 21 hulla közül állandóan kiválogatni azokat,akikben még volt valami élet.
    Meccsek.
    Tabella.
    Az Ázsiai Konföderációs Kupa negyeddöntői majd szeptemberben lesznek,és idén már végre szabadságra mentek a játékosok.
    Anyagilag rendben vagyunk,bár kicsit lejjebb vették a fizetési keretet.De a még elérhető 17k így is nagyon sok.Az öt jó légiósom megvan,indonéz játékos meg úgysem kér 2k-nál többet.
    Jó szezon volt,mindenki happy,csak én nem érzem túl jól magam.Innen nem fogok tudni előre lépni,ha 10 bajnokságot nyerek,akkor sem.Ezután mindig figyelem az üres állásokat,és jelentkezni fogok,nem várom tovább a sült galambot.