A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Deltras FC. 2013-2014.

Könnyű volt,semmi nehézséget nem okozott beérni elsőnek.A három csoport első és második helyezettje,azaz 6 csapat,két hármas csoportban tovább játszott a feljutásért.Ezen is könnyedén túljutottunk,ezzel a feljutás már zsebben volt.De ezután még egy bajnoki döntő következett,a másik csoport elsőjével.Ott is nyertünk,így a 2.Liga bajnokai lettünk.Két évvel a kiesés után megyünk vissza a Szuper Ligába.
    Meccsek.
    Tabella.
    Rájátszás.
    Bajnoki döntő.
    Az kicsit meglepett,hogy csak három játékosom került be a szezon csapatába.Hadi,Adinata,és Kasiadi.
    (Hadi középpályásként gól,és gólpassz király lett,és az év játékosa.)
    A kupát is könnyedén nyertük,csak az elődöntőben volt első osztályú ellenfelünk.
    Kupameccsek.
    Ez a klub második kupagyőzelme,1994 után.

Még télen hoztam két kallódó kínai srácot,1,és 2.Valamint jött még Lucau,aki a francia 4.ligában játszott legutóbb.Ezek az emberek indonéz szemüveggel világklasszis játékosok.Most szerencsére kereshetek melléjük még kettőt,mert a Szuper Ligában már 5 külföldi lehet a csapatban.
    Sok félnivalóm ott sem lesz,mert megnéztem a bajnok Arema keretét.A három legjobb játékosuk:
    Igbonefo.
    Bustomi.
    Meiga.
    Öt jó légióssal kizárt hogy gondjaim legyenek,mert ilyen indonéz játékosaim nekem is vannak.Most 3,5 fél hónap szünet,október közepén pedig indul az új szezon.Amiben a kupagyőzelem miatt már az Ázsiai Konföderációs Kupa is a programban lesz.Ott a hozzánk hasonlóan gyenge ligák csapatai szerepelnek.(Kuvait,Jordánia,Üzbegisztán,Irak,Szíria,etc)
    Anyagilag stabil a klub,helyi szinten meg a gazdagok közé tartozunk.
    Finances.
    Clubs finances.
    Jelenleg van 20k elérhető fizetési keretem,ami csillagászati összeg,mert itt még senki nem keres 1k felett.De nem is a fizetés a gond,hanem a liga,és a klub szörnyű reputációja.(De ez csak tény,nem panasz,mert tudtam hogy mire vállalkozom.)
    Az átlag nézőszámunk 7106 volt(a stadion 35 ezres),és van 2985 bérletesünk.Itt is lenne még hová fejlődni,de különösebben nem érdekel.Tovább várok egy kínai ajánlatra,reményeim szerint a nemzetközi meccsek majd segítenek.És az indonéz Szuper Liga egy szinten áll reputációban a kínai 2.ligával,ami már biztató.Valamint most betöltöttem a Dél-Koreai két ligát is,ami decembertől lesz aktív.Ferde szem az is,és így később több mozgásterem lesz.
    Köszönöm a figyelmet.