A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Ez az elb....ott bugos sorsolás még a végén keresztbe tesz nekem.Márciusban 11 meccsünk volt,áprilisban és májusban 12 lesz.Ez 35 meccs 3 hónap alatt,ami egyszerűen nem normális.Közben december,január,február hónapokban több hétig nem játszottunk,pedig a válogatott meccs sem volt.Folyamatosan 2-3 naponta játszunk,a keret jó része félhalott.Április elején sérülések miatt nem tudtam összeszedni egy csapatra való épkézláb játékost.Most csak egy sérültem van,de az egész keret 65-80% közötti kondiban van.Ráadásul sem orvost,sem fitness trainer-t nem engednek igazolni.

Az Ázsiai Konföderációs Kupa csoportból már továbbjutottunk,de a Maldív-szigeteki, Indiai,Hong-Kong-i csapatok ellen ez nem nagy dolog.
    Meccsek.
    Tabella.
    Confederation Cup.

Ez a Konföderációs kupa is csak púp a hátamon.Másfél csillagos a reputációja,éppúgy mint az indonéz ligának.A kutyát nem fogja érdekelni,ha meg is nyerem.Pedig valószínűleg megnyerem,mert vietnami,szíriai,ománi,jordániai,meg kirgiz csapatok vannak még versenyben.Az első egyenes kieséses kör után a negyeddöntő 4 hónap múlva következik,ami szeptemberben lesz.Arra a szezonnak már régen vége,és elvileg mindenkinek szabadságon kellene lennie.
    Az egész sorsolás egy káosz.Már alig várom,hogy leléphessek innen,de lemondani nem akarok.De már látom hogy nehéz lesz kínai,vagy koreai ajánlatot kapnom.