298
Eye of Judgement
  • baggins
    Bedobnád ide (vagy az aláírásodba) a PS ID-jeidet? Felveszlek, oszt majd játszunk jókat. :)
  • JohnnySmith
    Nekem holnap jön (ha minden igaz) game.co-ról (UK)
    22700ból kijött pk-val együtt.
  • tyrant71
    felhivtam ma az ÜK-t, ők mondták
  • musha
    nemá, holnapra várom -.-
  • tyrant71
    sajnos a magyar forgalmazás akadozik
    megint eltolták 5 nappal, nov.12.
  • baggins
    Akinek megvan, az szóljon mindenképp, jó lenne online játszani.
  • JohnnySmith
    Most már mind1 :) Megrendeltem "nagyont" game.co-ról...(hétvégére már kell a cucc)
  • HAF Rigel
    A kis változatban is van állvány , legalábbis láttam egy videot ahol a srác bontotta fel és ott volt benne
  • simirizsa
    Az überes gyüjtöi kiadás kapsz még 1 diszdobozt meg a kamera állványt meg nagyobb az esélyed hogy jobb kártyák vanak benne enyi :D
  • JohnnySmith
    Mi a különbség az übernél kapható EoJ és a Platinumnál kapható között.
    (mert kb 10-12K különbség van köztük)
  • baggins
    Csaka kártya német,ha a játék is az lett volna, nekem sem kéne.
  • EmThor
    hivatalos oldalon van pdf-ben valami
  • simirizsa
    Nincs valami kártya lista és a + kártya packokba hány kártya van és menyibe kerül ? :D
  • EmThor
    ne szívass, németektől hozatták? jó h nem rendeltem be, nem sámli nekem a német nyelv!
  • baggins
    Bocs, nem vettem észre. Übernél, érkezett nekik pár darab és az első 3 előrendelő megkapta. Kis üröm az örömben, hogy a kártyák német nyelvűek, igaz, azon kívül minden angol, úgyhogy nem érdekel.
  • feki25
    Nekem meg a Platinum-nál ami ma kellene hogy megjelenjen!Engem is érdekelne hogy honnan szerezte be:)
  • HAF Rigel
    Ps3 topicban is kérdeztem ,hogy honnan szerezted , mert nekem van leadva egy rendelés az Übernél de ott csak nov-07.
  • baggins
    A legújabb PS3 kamerás játék topikja, mely használja az Eye által nyújtott lehetőségeket.