298
Eye of Judgement
-
#18 Bedobnád ide (vagy az aláírásodba) a PS ID-jeidet? Felveszlek, oszt majd játszunk jókat. :) -
#17 Nekem holnap jön (ha minden igaz) game.co-ról (UK)
22700ból kijött pk-val együtt. -
tyrant71 #16 felhivtam ma az ÜK-t, ők mondták -
#15 nemá, holnapra várom -.- -
tyrant71 #14 sajnos a magyar forgalmazás akadozik
megint eltolták 5 nappal, nov.12. -
#13 Akinek megvan, az szóljon mindenképp, jó lenne online játszani. -
#12 Most már mind1 :) Megrendeltem "nagyont" game.co-ról...(hétvégére már kell a cucc) -
#11 A kis változatban is van állvány , legalábbis láttam egy videot ahol a srác bontotta fel és ott volt benne -
simirizsa #10 Az überes gyüjtöi kiadás kapsz még 1 diszdobozt meg a kamera állványt meg nagyobb az esélyed hogy jobb kártyák vanak benne enyi :D -
#9 Mi a különbség az übernél kapható EoJ és a Platinumnál kapható között.
(mert kb 10-12K különbség van köztük) -
#8 Csaka kártya német,ha a játék is az lett volna, nekem sem kéne. -
#7 hivatalos oldalon van pdf-ben valami -
simirizsa #6 Nincs valami kártya lista és a + kártya packokba hány kártya van és menyibe kerül ? :D -
#5 ne szívass, németektől hozatták? jó h nem rendeltem be, nem sámli nekem a német nyelv! -
#4 Bocs, nem vettem észre. Übernél, érkezett nekik pár darab és az első 3 előrendelő megkapta. Kis üröm az örömben, hogy a kártyák német nyelvűek, igaz, azon kívül minden angol, úgyhogy nem érdekel. -
feki25 #3 Nekem meg a Platinum-nál ami ma kellene hogy megjelenjen!Engem is érdekelne hogy honnan szerezte be:) -
#2 Ps3 topicban is kérdeztem ,hogy honnan szerezted , mert nekem van leadva egy rendelés az Übernél de ott csak nov-07. -
#1 A legújabb PS3 kamerás játék topikja, mely használja az Eye által nyújtott lehetőségeket.