Eye of Judgement

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Én még új vagyok ebben a témában,és olvasgatok minden félét,hogy a set 2 -es lapokhoz vmit le kell tölteni? Esetleg vki aki már letöltötte el tudná mondani hogy mit,és hogy,vagy csak ami lejebb található német cím,stb. az a megoldás?Várom válaszotokat... KÖszi
rodzsi
sziasztok. Azt szeretném kérdezni h magyarországon nemkaphato a játék igaz? De pl ha veszek usa-bol akkor usa cimmel regelt cimmel tok letölteni hozzá addont és a játékot tudom akkor használni rendesen a magyar cimemmel is???

Moyko
Van egy alig használt: PS3 - Eye of judgement - Set-em Eladó(kamera + 152 lap+ gyári tart. állvány) 2x volt használva kb. Megkímélt állapot kézikönyv stb. PÜ - ben érd (15900)

There is only one Boss!

Fantomokat és ultra ritka lapokat vennék

Ano Nymus
[email protected]
Set 1-es kártyákat szeretnék cserélni, listát küldök, csak lökj egy e-mailt.
Van 340 kártyám set 1-bõl, ebbõl kb 160 cserélhetõ
88-as kártyát vennék.

Ano Nymus
[email protected]
OliApa
Ha letöltöm a set2; set3; kiegészítõket, kártyákat hol lehet itthon kapni hozzá?
OliApa
uppssz!<#nemtudom>
Hmmm...
Akkor marad neked az USA store. Ugy olvastam, hogy már fenn van ott is...
(http://ps3hungary.hu/news.php)
Sipee
jaéspersze ráisvan írva a dobozra h NTSC!:)

Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:

Sipee
Harq!
Köszönöm h leírtad, de mint olysokszor mondtam már:) NTSC-m van,Amerikából jött,az tudtommal NTSC,és a rendes amerikai hegesztettmüanyagdobozba volt!:)

USA storen mikor lesz fent a set2hoz az addon?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Sipee!
ugyanezt eljátszottam én is, nekem sem ment.
ez azért lehet, mert a lemezes játékod 2 régiókódú (PAL), mig a singapurestore-ból letöltött update 1-es régiókódú (NTSC).
Megoldások: veszel/csrélsz egy 1-es régiókódú játékot (ez költséges ugye, :-) VAGY regisztrálsz egy német acct-ot a ps-en és nyitsz a wirecard.com-on egy virtuális bankártyát, majd azon keresztül megveszed a német store-on az updatet (mert ott ugye 2-es régiókódú van fenn). És voálá, már megy is!
Ez eddig mindenkinek müködött!!!

Sok sikert!!!
(én már set2 kártyákkal tolom... :-)
Sipee
hy!letöltöttem singapore store-ból az update-t(már régebben csak most jutottam el idáig h le is írjam:D)és kiírta h letöltötte feltette,de nemjó:(még mindig írja a játék eljén h kell a set2 lapokhoz a set 2 update!:( amúgy az számít mert user2-n tölöttem le,és user egyet használom,és akkor lehet hogy ha jólenne nem is tudnám használni user1en?:(
elõre is kösz:)

csak a német, mivel ez egy német bank szolgáltatása. de a németen angol nyelvûek a cuccok, már amiket eddig leszedtem. a set 2 mindenképpen jó.
Wirecard-ot elfogadja angol store-on is vagy csak németen?Német store-on német és angol nyelvû cuccok is vannak?Köszi.

Sipee
melyik set2-es theme packot ajánljátok,mert eojinfo-n még nincsen deck browserbe:(

Gascoigne
Köszi a választ!

Ps3 ID: Gascoigne74

véletlenszerûen változik át. KB 50-50%. ---HALF THE TIME--- azt jelenti a kifejezés

PS3 ID: MASS-CF PS3 ID EOJ : MASPED

Gascoigne
Nem tudja valaki, hogy ez a lap mikor változik át gyíkká, mert nem sikerült rájönnöm:

Ps3 ID: Gascoigne74

A következõ SET2 lapokat keresem:
124
140
156
172
174
182
186
189
207
210
SET2-es kártyákat elcserélek akár SET1-re is.
Érdeklõdni nálam magánban...
carterx
ok megpróbálom reflektorral

a card info menüpontnál vagy mi az, ott meg lehet
NEKEM Igen.. csak jó fényviszonyok kellenek.

carterx
Sziasztok

a játék bemutató videójában van az a rész ahol a gyerek a tenyerén tartja a lapot és a szörny a tv-n 3D-ben tüzet okádik a gyerek ujja felé.
ez reklám vagy meglehet csinálni velük?
nekem nem sikerül sehogy

Nekem is csak SET1 van ,de azokkal is megverhetõ az összes SET2-es ellenfél.

En meg set1ben is kezdo vagyok. Az osszes theme packot amugy erdemes megvenni vagy inkabb boosterre erdemes kolteni?

USA verziom van.

nem online-ozok még. kezdõ vok, nincs set 2 lapom és nem akarom, hogy szétkapjanak :D
ti hogy álltok az új pontrendszerbe ?
Nekem 58,50-em van -B-

set2 addon letöltve, installálva (thanks to MASSCF)
kártyákat felismeri!!!
megyek is, elkenem asszonypajtás száját... :-)
MASSFC istenkirály vagy!
Már állok is neki kipróbálni!
USA-ról csak akkor szedd le, ha nem európából vetted a játékod, egyénként nem fog mûködni. Európai játékhoz MASSCF megoldása eddig az egyetlen jó ötlet set 2-re.
USA store fent van mar? Es ha igen le is tudom szedni? Ugy tudom ott elfogdja a siman a bankkartyat.

Most vertem végig gépet experten a paklimmal /1-es lapokkal/ Az utolsó deckben lévõ kombókkal nyomja egy csomó srác aki most az élbolyba van a neten. -még hogy maguktól találták ki ...-- Könnyú az új lapokkal azok ellen nyomni akik nem találkoztak még velük /

el kell ismernem, nagyon nagy császár vagy ;)
https://www.wirecard.com/wirecard/RegistrationStart.html

Tehát bereggeltek.Azt ráraktok lovét egy másik kártyával .Kb 20 sec alatt ott van a lové.

Aztán kreál egy Vizuális Mastercardot számmal titkos 3 számmal.
Felmentem vele német Storéra.

Beirtam a nevemet a 16 jegyû uj Mastercard Számot a 3 jegyû titkos számot.

Köv.oldalon német store rákérdez cimre meg mindenre./iTT szokott gond lenni/-gondolom kiprobálom hogy úgy hagyom a kamu Store Reg adatokat -Berlini Irányitószám kamu utca stb.---KLIKK és láss csodát elfogadta.
WIRECARD elvileg német szt hiszem.

Fel is telepitettem már fenn is van SET 2 csak A lapjaim nem jöttek meg:)))

SIKERÜLT !!!!

WIRECARDDAL

mindenféleképp jelezd ha sikerült!
azt is, hogy honnan töltötted le az update-t!
azt deritettem fel, hogy a sony rendelkezik AVS rendszerrel, AddressVerificationSystem, ami ellenõrzik a kártyá címét és a beregisztrált PSN címet
mivel a wiredcard nem rendelkezik cimmel, ezért ez a módszer nem jó (szerintem)...
Szerintem nem lehet, de azért próbáld meg... ;-)
Én tegnap végig próbáltam pár országot (nem csak EUsat) de nem sikerült, a németet nem probáltam...
na Wirecardod bereggeltem én is tettem rá lét de ettõl még a németrõl nem lehet letölteni vagy le lehet ?

Sipee
NTSC-s EOJ-om van:)még nem szedtem le az update-t de sztem menni fog:)

rendeltem most az über oldalán, ha vmi van írok, MASSCF, lehet, h igénybe veszem a segítséged ;) majd írok
http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=63779

érdekes, de nekem nem jött össze...
szerzek nektek de mondjátok meg mennyi kell .!!!

Kinek mennyi ...

Rendelek boostert azt szétosztjuk.

japán NTSC, minden keleti az
japán az PAL v. NTSC?
te tudsz letölteni PAL-os set2 update-t?
Oldal 1 / 6Következő →