298
Eye of Judgement
-
#218 Tisztelettel jelentem a kartársaknak, hogy megszívtuk. Eddig bíztam abban, hogy a BRebellion második kártyacsomag update-je ingyenes lesz, de végülis nem lett az. A japó Store-on 1600 jenért vesztegetik, tehát nálunk sem lesz ingyenes. Nekem EU verzióm van, tehát esélyem sincs megvenni az updatet. Így jártunk. -
#217 Holdfény szerepjáték klub -
#216 Uberkonzol.hu
Itt találsz bőven millió féle paklit. -
#215 Hali!nekem a minap jött meg ez a drágaság,már másik fórumba is említettem csak nem tudtam h itt sg van eoj-os is:)valaki nem tudja h magyarországon hol lehet venni lapokat(úgy értem h boostert meg deckeket,nem magát a játékot)vagy csak rendelni lehet külkföldről?nem azért mert a játék is ebayról jött,csak kéne egy pár booster mert kevés lap van:(ha valaki akar vegyen fel,szívesen tolok vele egyet mondjuk kicsit amatőr vagyok mégxD -
#214 A standard beállítás nekem sem lett jó, próbálj machinálni a fénybeállításokkal a Camera Settingsnél, ha eltalálod, akkor tökéletes lesz. Jó játékot! :) -
#213 Sziasztok.. tegnap kiprobűlam a játékot .. nagyon tetszik. Szerintem sikeres lesz.
A fénybeállításra van valakinek jó megoldása ? Eléggé zavaró a játékban. :( -
MASSCF #212 . -
MASSCF #211 Valakinek vannak cserére lapjai?
Nekem lennének és van egy csomó eladó is. -
tyrant71 #210 abban vannak még hibák -
#209 igen igen tedd bele a kártya listát is . És mind a kettőtöknek ezer köszönet. -
#208 Ja, tudom, találomra tettem be a mezőket, amire emlékeztem, itt úgyis a játék menete a lényeg.
Egyébként tegyem be az utoljára elküldött kártya-listádat? -
tyrant71 #207 IV. fejezet- Példajáték
bal felső mező vagy víz vagy biolith -
#206 Hálás köszönet Baggins! -
#205 Jaj nagyon jóóóó! -
#204 Gondolatolvasók vagytok, tegnap este készültem el vele. :))) Jön majd még hozzá Tyrant magyarított kártyalistája.
Ha valami nem tiszta, szóljatok!
EOJ FAQ -
#203 Thx! Akkor Baggins testver PLZ egy jatekszabalyt kuldeni! Koszi! -
#202 Jaja Bagginstól meg a játékszabályt... :) -
#201 Tyrant! Fordítást tudnál küldeni? -
Rena11 #200 köszi a választ így 1 hónap után olvastam csak el :) de mindenképp meg akarom venni -
#199 Köszi a jó hírt! -
simirizsa #198 Megy még anno tyrant71-el próbáltuk ki -
#197 Leginkább otthoni játékra szereztem be, de gondolom az USA-ban is játszák legalább 2-en még. De itt a topikban sem kaptunk rá választ, hogy megy e online a kétféle verzson együtt? -
#196 Jaja. Ugyan mit érne egy bélyeggyűjtő gyűjteménye fénymásolt bélyegekkel? -
#195 (én EU-sat vittem GAME.co-ról) -
#194 Az 25 ezer, ez meg 18. Az Űberben azt mondták, mindenki ezt viszi. -
#193 Mé nem EU-s? -
#192 USA verzióst küldenek. Jó az? -
#191 Na. Nem aludni. Nemsokára megjön az EoJ-m! -
tyrant71 #190 azóta a lapok forditásában történt pár javitás
majd küldöm az újat -
#189 Okosan van megoldva a játék. Az alap (Starter) pakkal játszva a lapokat addig használhatod, amíg vége nincs a játszmának. Ha elfogyott, megkeveritek és újra húzhattok belőle, a gép elfogadja.Tehát semmi rizikó, nyugodtan vedd meg.
A játékszabályt megcsinálom, elég sokan kértétek már. Tyrant is elküldte lefordítva az összes lap tulajdonságait, úgyhogy lesz tartalma bőven. Egyébként ne töprengj, vedd meg. Minden egyes elszalasztott perccel rövidebb ideig játszhatsz vele. Én is megvettem, az eddigi legjobb "nextgen" választásom volt. Imádom.
Ha csaka bonyolultságától félsz, ne tedd: a menüben olyan szájbarágósan magyarázzák el a szabályokat videóval és képekkel, hogy még egy retardált is megértené. -
Rena11 #188 jó lenne valaki lefordittaná a játékszabályt addig nem merem megvenni
1 kérdés ha megveszem a játékot akkor abban van annyi kárya hogy a csajommal tudjunk játzsani? -
#187 Nem értelmetlen. Ezt a játékot ismerősökkel kell játszani. Itt a fórumon is van egy-két jó arc, pl. Tyrant, aki soha az életben nem másolna lapokat. Ahogy a többiek sem. És én sem. Egyébként ha van egy jól összeállított paklid, akkor másolhatnak lapokat, meg csinálhatnak akármit, nem győznek le. A lényeg nem a lapok száma, hanem a taktikai érzék. -
Arwenke #186 Tenyleg lehet nyomtatni lapot? Mert ha igen akkor az egesz jatek ertelmetlen... -
#185 Majdnem beugrottam... erre olvasom, hogy kinyomtatsz egy lapot és megy úgy is a móka. Innentől már kuka.
Tettek ez ellen valamit? Vagy még mindig ez a helyzet? -
Überkonzol, vagy külföldről Game.co.uk esetleg....
Tudsz játszani elméletileg minden verzióval (asszem de majd a kollegák megmondják a tutit) -
Arwenke #183 Ezt a jatekot hol lehet kapni es melyek verziot kell meg venni? Usa is jo tudok vele jatszani itt is? -
#182 Akkor nemsokára rendelem a következőt. :) -
Decooy #181 hogy ez miért nem sikerül sose.....na mind1....uj csomagok jöttek pár napja:BIOLITH SCOURGE EARTH EMPEROR FIRE CRUSADER WATER BARRAGE WOOD SWARM és booster is jött.......thx :) -
Decooy #180 EOJ Biolith -
#179 Valaki emlitette hogy le fogja forditani a játékszabályt nem lett belőle semmi ?