298
Eye of Judgement
-
simirizsa #138 Akkor felveszlek majd én csak ma bátyám elvite PS3mat bnőjéhez eye-al Judmentel együt :( Kolb@szman-t próbáltad vagy simirizsát ?:D -
simirizsa #137 Nembaj keresek hozzá drivert találok szólok :D -
Sund #136 jaja, láttam már fából készült és kézzel festett pályát is....
apropó ritkaság:
elárulná valaki, hogy a fantom kártyák hogyan viselkednek a játékban? -
#135 -
#134 Ohh már próbálkoztam (valóban nagyon jó képe van) logitech driverrel is. (gondoltam mükszik mint anno a Logitech DFP PC-vel :) )
De nem akart működni (felismeri hogy valamiféle webkam de nem mükszik) -
Sund #133 pedig az jó lenne, mert nagyon jó minőségű kis kütyü.
tyrant,
akkor megnyugodtam...
egybként nekem is gond, hogy kevés a mana, valószínűleg kéne még egy-két booster pack, hogy felturbózzam a varázslataimat.
-
simirizsa #132 Elég érthetetlenül írtam le a régi eye driverét próbálom ki megy e vele :D -
#131 (én nem találtam hozzá drivert) -
simirizsa #130 Eye creator videot képeket tudsz vele csinálni meg szerkeszteni etcetc.
Tényleg vajon az j eye-t lehet webcamnak használni mindjárt kipróbálom a driverét :D -
simirizsa #129 Én starter deckem angol nekem az szokot gondot okozni hogy nem elég a mana -
tyrant71 #128 csak a starter deck lapjai németek
többi lapom angol -
Sund #127 tyrant,
a te cserekártyáid is német nyelvűek, nem? :S -
Sund #126 Platinumshop: USA - 16.900
Überkonzol: USA - 19.000
A többi az EU - 25.000 -
Sund #125 Jaóóó ez a játék, meglepődtem a komplexitásán. Egyszerűbb szabályokra számítottam, de ez így még izgalmasabbá teszi a dolgot. A kártyák kidolgozása számomra tetszetős, mindössze a grafika tűnik egy kicsit kicsinek.
fő topicban már kérdeztem, de van ingyenes EYE-t kihasználó cucc, a Store-on? -
simirizsa #124 Én bene vok Nem láttom akadáját, de milyen 19 ezresről beszélsz 17 ezres van meg 25 ezres nem ? -
tyrant71 #123 incorrect ID -
tyrant71 #122 mindjárt végzek az eééenfelemmel és felveszem friend-be -
#121 Megkérhetem SimIrizsát és Tryant71 et hogy kiprobálnák közösben tudnak játszani ? Mert hétfön meg kellene vennem de nem tudom hogy 25 vagy 19 es verziót vegyem , értelemszerüen ha megy akkor az olcsobb usa verziót venném -
simirizsa #120 Most jöttem rá hogy elöbb meg kellet volna nézni a videotkat :D
-
tyrant71 #119 itt a paklim:
2 db No.003 Freedonian Wanderer
Amíg a játéktéren van egy nem tűz-mezőn, kapsz 1 manát minden megidézett szövetséges teremtmény után.
3 db No.040 Skeleton Soldier
+1 mana ha megsemmisül.
2 db No.043 Novogus Catapult
Ha megemmisitik annyi manát kapsz ahány föld-mező van a játékréren.
1 db No.047 Dungeon of Ten Tyrants
Erőd
Ha nem föld-mezőn áll, +1 mana minden körben.
3 db No.055 Leapfrog Bandit
Ha megsemmisítik egy nem erdő-mezőn, az ellenfelednek 1 kártyát el kell eldobnia.
1 db No.060 Samurai Nagirashu
Ha megsemmisítik egy erdő-mezőn, az ellenfelednek 1 kártyát el kell eldobnia.
1 db No.073 Biolith Bomber
+2 támadóerő, ha a célteremtménynek 2 vagy kisebb az idézési költsége.
3 db No.075 Imperial Biolith Guard
Amig a játéktéren van +1 mana, ha biolith-mezőre idézel meg egy teremtményt.
1 db No.079 Behemoth Groundbreaker
Amikor megidézik, minden szomszédos mező átfordul.
1 db No.083 Arc Satellite Cannon
Mágikus támadás
1 db No.084 Ouroboros Dragon
Támadóereje 7 + a játéktéren lévő biolith teremtmények száma.
Ha biolith mezőn áll nem lehet átfordítani vagy kicserélni egyik mezőt sem.
1 db No.091 Parmetic Holy Feast
1 teremtményt eldobsz, +2 mana
Tedd a kamera elé ezt a kártyát utána a teremntményt, amit eldobsz.
1 db No.093 Summoner Mesmer's Lapse
Dobj el egy teremtményt. Az ellenfeled annyi manát veszit, amennyi az eldobott teremtmény idézési költsége.
Tedd a kamera elé ezt a kártyát, utána a teremntményt, amit eldobsz
2 db No.094 Beguiling Fog
Teremtmény forgatása bármilyen irányban.
Tedd a kártyát a teremtmény tetejére, abba az irányba amerre szeretnéd, hogy forduljon.
2 db No.098 Fissure of Goghlie
1 mező átfordítása.
Tedd a kártyát a kívánt mezőre.
3 db No.100 Summoner Mesmer's Errand
Húzz 2 kártyát.
Tedd a kamera elé ezt a kártyát.
1db No.107 Blinding Skies
Dobj el 2 teremtményt (legalább egyiknek biolith teremtménynek kell lennie). Minden biolith-mező szomszédos mezőin lévő ellenségeket támadja. Sebzése egyenlő a játéktéren lévő biolith-mezők számával. Mindegyik célteremtményre csak egyszer hat.
Tedd a kártyát a kamera elé, utána tedd a kamera elé a teremtményeket amit eldobsz.
1 db No.109 Seer Vizak's Calamity
Minden mezőt átfordít. Kijátszása után vége a körnek.
Tedd a kártyát a kamera elé.
-
Sund #118 meg kéne egy tippek-trükkök rovat. -
#117 Ilyen profin lefordítod a lapokat annak nagyon tudnék örülni!! :) -
tyrant71 #116 No.090 White Cubic
Nem tartozik semmilyen elemhez.
Megidézhetsz bármilyen teremtményt a helyébe, (bármilyen irányba nézhet az új teremtmény) nincsen idézési költség. Ez a megidézett teremtmény nem támadhat ebben a körben. Ez a művelet nem fejezi be a körödet.
White Cubic-nak esélye van a támadás elkerülésére.
-
Sund #115 pedig én ráraktam a megfordítosat, a manás körrészben és nem történt semmi. Még egy kérdés: a Cubic kártáykat hogyan lehet használni? (amelyiken ül a bolond figura a kockán) -
tyrant71 #114 minden starter pack egyforma
nem kevés, ha vannak olyan lapjaid amik manát termelnek ;-) -
tyrant71 #113 erre gondoltál?
No.098 Fissure of Goghlie
1 mező átfordítása.
Tedd a kártyát a kívánt mezőre.
bárhova rakhatod -
tyrant71 #112 dobj el 1 lapot
készitem az összes lap magyar nyelvü forditását, 1-2 nap és kész
feltéve, ha nem épp online játszok -
Sund #111 ja és vajon a starting deckben egyforma lapok vannak mindenkinek? és nem kevés az a körönkénti +2 mana? mire összegyűjtök egy jobb karakter....áhh -
Sund #110 azt tudja valaki, hogy a 0 manás megfordítós lapot hogyan lehet használni? és csak saját karakterre jó, vagy az ellenfelére is? -
simirizsa #109 Nálam kiírja néha hogy discard ez miért van és mit kell ilyenkor csinálni ? -
#108 Akkor még semmi info arrol hogy megy e az us játék és eu egymással ? -
Sund #107 na megérkeztem én is, sziasztok. :) Háát nem egyszerű elsajtítani a játék szabályait, főleg, hogy elaludtam a bemutató videón. :))) De már túl vagyunk 2 játékon a kiccaláddal, valami már kezd alakulni...
-
simirizsa #106 Megjött PSbe az amcsi olcsobb verzió pár órán belül itt is lesz :D -
tyrant71 #105 jó kérdés, ma este letesztelem -
#104 Akkor itt is megkérdezem , ha usa EOJ veszek akkor nem tudok veletek játszani EU verzióval ? -
simirizsa #103 Én pl a 16 ezres verziót rendeltem meg mert lenne pénzem Rock Bandre szerntem megveném :D -
#102 Mi inkább emellett döntöttünk. -
simirizsa #101 Én nagy részben az Eyeért veszem meg jónak tünik :D -
#100 Jogos én pl most Wii Sportal töltöm az időmet tudunk négyen is játszni...csak szarúl néz ki. -
#99 Én arra gondoltam hogy ennyi pénzért minnél több ember számára elérhető játékot vásárolnék.Tudtommal ezt csak ketten lehet játszani de javíts ki ha tévedek.