298
Eye of Judgement
-
harq #258 azt deritettem fel, hogy a sony rendelkezik AVS rendszerrel, AddressVerificationSystem, ami ellenőrzik a kártyá címét és a beregisztrált PSN címet
mivel a wiredcard nem rendelkezik cimmel, ezért ez a módszer nem jó (szerintem)... -
harq #257 Szerintem nem lehet, de azért próbáld meg... ;-)
Én tegnap végig próbáltam pár országot (nem csak EUsat) de nem sikerült, a németet nem probáltam... -
MASSCF #256 na Wirecardod bereggeltem én is tettem rá lét de ettől még a németről nem lehet letölteni vagy le lehet ? -
#255 NTSC-s EOJ-om van:)még nem szedtem le az update-t de sztem menni fog:) -
Sagara #254 rendeltem most az über oldalán, ha vmi van írok, MASSCF, lehet, h igénybe veszem a segítséged ;) majd írok -
harq #253 http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=63779
érdekes, de nekem nem jött össze... -
MASSCF #252 szerzek nektek de mondjátok meg mennyi kell .!!!
Kinek mennyi ...
Rendelek boostert azt szétosztjuk. -
Sagara #251 japán NTSC, minden keleti az -
harq #250 japán az PAL v. NTSC? -
harq #249 te tudsz letölteni PAL-os set2 update-t? -
#248 köszi -
harq #247 szia!
innen: http://www.the13thfloor.co.uk/
(ingyenes szállítás, 4 munkanap alatt ideért)
-
#246 Te honnan rendeltél set2-es lapokat? -
harq #245 Megjöttek a rendelt set.2 kártyák!
De sajna tényleg nem mennek a szingapurból letöltött addon-nal... :-(
Valakinek ötlet, hogy hogyan lehetne beszerezni egy PAL-os addon-t?!? -
#244 Persze, hogy igazad van, de logikus is, hogy nem működik. Ennyit a nagy régiófüggetlenséről...
MASSFC-nek én is küldtem már privátot is, de nem válaszolt. Ha Überéknél nincs, akkor máshol sem nagyon. Jó kis ország ez... -
Sagara #243 szóval hol is tudok boostert venni? MASSCF? :) -
Sagara #242 európai store-ról sajna nem lehet leszedni, így kedves magyarok ismét beszívták... -
Sagara #241 sajnos (számomra is sajnos) igazam van, már tapasztaltam még ps3-as karrierem kezdetén egy pár add-onnal ;) -
#240 Mass van boostered? -
MASSCF #239 remélem nincs igazad:)
Németről meg nem lehet lehuzni.
Akkor honnan töltsem le ? Amerikain majd csak 04 közepén lesz fenn.De az is NTSC -
Sagara #238 jaja -
MASSCF #237 mennyi kell ? 36 elég? -
Sagara #236 hiba volt store-ból frissíteni, mert az amerikai és keleti régiók, azaz azok a régiók, ahonnan lehet magyar kártyával vásárolni NTSC fájlrendszert használnak. ha neked magyarországi játékod van, vagy bármely európai országi, akkor az PAL. tehát az add-on nem kompatibilis a játékkal, így nem történik semmi.
más: egész rohadt budapesten nem találok boostert. esetleg Ti jobban értetek hozzá, tipp? holdfény, überkonzol kifogyott, 576, konzolstúdió nem tart. :( kezdek kétségbe esni... -
harq #235 remélem a kártyákkal!!!
-
harq #234 asszem az add-onoknál láttam... -
MASSCF #233 Az ÚJ lapok SET2 részletesen,-képpel- valamint az új tulajdonságok leírása.
http://eojcards.wordpress.com/
http://www.eojtcg.com/eojtcg-cartes-edition-2.html ez francia -
MASSCF #232 Én egy szingapúri étterem cimével regltem fel,nekem is lejött de még igy is kiirja az elején hogy sORÉBÓL SZEREZD BE,nem értem .Mikor aktiválódik? -
#231 Neked az angol store-ban van?mert akkor biztos van az usa-ban is csak én vok a hülye és nem találom:s amúgy hol kell azt keresni?az add-on-nál? -
#230 USA Stroe-ban nincsen set-es es upgrade?mert én sehol nem találom,pedig én tudok vásárolni store-ból -
harq #229 Én is megprobáltam, de nem tudtam az angol store-ból leszedni.
De a szingapuriról sikerült!!!
(ott van fenn pluszban egy video is a set.2-ről) -
MASSCF #228 szerezzek nektek témapaklikat??
Mennyi kell ? -
#227 Csak booster van nekik.. csütörtökön voltam akkor már nem volt starter packok ból semelyik.
-Tud valaki felvilágosítást adni arról, h tegnap fel updatelte magát a játék 2.0 - ez milyen változásokat tartalmaz?
- Boilith rebeliont (SET2) csak online Storeból lehet meg venni?
vagy lesz BD+CARD csomag?
-
Sagara #226 európai store-ról nem is lehet semmi fizetőset leszedni :(
nem tudjátok, holdfényben vannak most lapok, mert a honlapjukon azt írja mindenhol, h elfogyott -
#225 Mass ha ps3om közelbe leszel akkor gyere chatroomba vagy írj üzenetet és beszéljünk meg egy időpontot! -
MASSCF #224 Én is bajba vagyok .Német storéről nem tudom leszedni.Hiába van Mastercardom azon nem német cim van. -
#223 valaki nem tudja h eoj update(mámint amibe lesz set2-es)az mikor lesz és h csak psstore-ba lesz kapható?mert ha igen még mindig nemtom h hogy kell psstoreból vásárolni:(ha valaki itt tudja a választ plz help -
MASSCF #222 Ja persze új nem használt lapok fóliába -
MASSCF #221 Nálam van lap. -
MASSCF #220 Van egy csomó eladó lapom .Sokat már eladtam de még mindig van sok ritka.
Akit érdekel az küldjön e-mailt. [email protected]
set 2 lapok is jönnek nemsokára ,majd az is lesz . -
MASSCF #219 9,99 euro