298
Eye of Judgement
  • harq
    azt deritettem fel, hogy a sony rendelkezik AVS rendszerrel, AddressVerificationSystem, ami ellenőrzik a kártyá címét és a beregisztrált PSN címet
    mivel a wiredcard nem rendelkezik cimmel, ezért ez a módszer nem jó (szerintem)...
  • harq
    Szerintem nem lehet, de azért próbáld meg... ;-)
    Én tegnap végig próbáltam pár országot (nem csak EUsat) de nem sikerült, a németet nem probáltam...
  • MASSCF
    na Wirecardod bereggeltem én is tettem rá lét de ettől még a németről nem lehet letölteni vagy le lehet ?
  • Sipee
    NTSC-s EOJ-om van:)még nem szedtem le az update-t de sztem menni fog:)
  • Sagara
    rendeltem most az über oldalán, ha vmi van írok, MASSCF, lehet, h igénybe veszem a segítséged ;) majd írok
  • harq
    http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=63779

érdekes, de nekem nem jött össze...
  • MASSCF
    szerzek nektek de mondjátok meg mennyi kell .!!!

Kinek mennyi ...

Rendelek boostert azt szétosztjuk.
  • Sagara
    japán NTSC, minden keleti az
  • harq
    japán az PAL v. NTSC?
  • harq
    te tudsz letölteni PAL-os set2 update-t?
  • Sipee
    köszi
  • harq
    szia!
    innen: http://www.the13thfloor.co.uk/
    (ingyenes szállítás, 4 munkanap alatt ideért)
  • Sipee
    Te honnan rendeltél set2-es lapokat?
  • harq
    Megjöttek a rendelt set.2 kártyák!
    De sajna tényleg nem mennek a szingapurból letöltött addon-nal... :-(

Valakinek ötlet, hogy hogyan lehetne beszerezni egy PAL-os addon-t?!?
  • baggins
    Persze, hogy igazad van, de logikus is, hogy nem működik. Ennyit a nagy régiófüggetlenséről...
    MASSFC-nek én is küldtem már privátot is, de nem válaszolt. Ha Überéknél nincs, akkor máshol sem nagyon. Jó kis ország ez...
  • Sagara
    szóval hol is tudok boostert venni? MASSCF? :)
  • Sagara
    európai store-ról sajna nem lehet leszedni, így kedves magyarok ismét beszívták...
  • Sagara
    sajnos (számomra is sajnos) igazam van, már tapasztaltam még ps3-as karrierem kezdetén egy pár add-onnal ;)
  • Sipee
    Mass van boostered?
  • MASSCF
    remélem nincs igazad:)
    Németről meg nem lehet lehuzni.
    Akkor honnan töltsem le ? Amerikain majd csak 04 közepén lesz fenn.De az is NTSC
  • Sagara
    jaja
  • MASSCF
    mennyi kell ? 36 elég?
  • Sagara
    hiba volt store-ból frissíteni, mert az amerikai és keleti régiók, azaz azok a régiók, ahonnan lehet magyar kártyával vásárolni NTSC fájlrendszert használnak. ha neked magyarországi játékod van, vagy bármely európai országi, akkor az PAL. tehát az add-on nem kompatibilis a játékkal, így nem történik semmi.
    más: egész rohadt budapesten nem találok boostert. esetleg Ti jobban értetek hozzá, tipp? holdfény, überkonzol kifogyott, 576, konzolstúdió nem tart. :( kezdek kétségbe esni...
  • harq
    remélem a kártyákkal!!!
  • harq
    asszem az add-onoknál láttam...
  • MASSCF
    Az ÚJ lapok SET2 részletesen,-képpel- valamint az új tulajdonságok leírása.

http://eojcards.wordpress.com/
    http://www.eojtcg.com/eojtcg-cartes-edition-2.html ez francia
  • MASSCF
    Én egy szingapúri étterem cimével regltem fel,nekem is lejött de még igy is kiirja az elején hogy sORÉBÓL SZEREZD BE,nem értem .Mikor aktiválódik?
  • Sipee
    Neked az angol store-ban van?mert akkor biztos van az usa-ban is csak én vok a hülye és nem találom:s amúgy hol kell azt keresni?az add-on-nál?
  • Sipee
    USA Stroe-ban nincsen set-es es upgrade?mert én sehol nem találom,pedig én tudok vásárolni store-ból
  • harq
    Én is megprobáltam, de nem tudtam az angol store-ból leszedni.
    De a szingapuriról sikerült!!!
    (ott van fenn pluszban egy video is a set.2-ről)
  • MASSCF
    szerezzek nektek témapaklikat??

Mennyi kell ?
  • Moyko
    Csak booster van nekik.. csütörtökön voltam akkor már nem volt starter packok ból semelyik.

-Tud valaki felvilágosítást adni arról, h tegnap fel updatelte magát a játék 2.0 - ez milyen változásokat tartalmaz?
    - Boilith rebeliont (SET2) csak online Storeból lehet meg venni?
    vagy lesz BD+CARD csomag?
  • Sagara
    európai store-ról nem is lehet semmi fizetőset leszedni :(
    nem tudjátok, holdfényben vannak most lapok, mert a honlapjukon azt írja mindenhol, h elfogyott
  • Sipee
    Mass ha ps3om közelbe leszel akkor gyere chatroomba vagy írj üzenetet és beszéljünk meg egy időpontot!
  • MASSCF
    Én is bajba vagyok .Német storéről nem tudom leszedni.Hiába van Mastercardom azon nem német cim van.
  • Sipee
    valaki nem tudja h eoj update(mámint amibe lesz set2-es)az mikor lesz és h csak psstore-ba lesz kapható?mert ha igen még mindig nemtom h hogy kell psstoreból vásárolni:(ha valaki itt tudja a választ plz help
  • MASSCF
    Ja persze új nem használt lapok fóliába
  • MASSCF
    Nálam van lap.
  • MASSCF
    Van egy csomó eladó lapom .Sokat már eladtam de még mindig van sok ritka.
    Akit érdekel az küldjön e-mailt. [email protected]

set 2 lapok is jönnek nemsokára ,majd az is lesz .
  • MASSCF
    9,99 euro