298
Eye of Judgement
  • Decooy
    Uraim! A banner készítő barátom írta el véletlenül az EOJ-ban a Készleten részt (azóta javította),ezért elnézést kérünk....sony és a magyar nagyker pedig 12-ére tolta el a megjelenést itthon. Eu verzio,nagy dobozos,full angol lesz,garival stb.....köszönöm
  • baggins
  • THE DAHAKA3
    thx ;)
  • baggins
    Az nincs. 720p és 1080i.
  • THE DAHAKA3
    ja és még 1 kérdés van benne 1080p?
  • THE DAHAKA3
    ugye a piros sárkány rajta van ? :D
  • baggins
    Nem, azon az 5 elementéál van 5 szörnnyel.
  • THE DAHAKA3
    a díszdobozos verziónak is így néz ki a belső borítója?
  • HAF Rigel
    de bent a játékok felsorolásánál , szállitás alatt , ez van oda írva
  • musha
    megnéztem, nincsenek :(
  • musha
    holnap vajon nyitva vannak?
  • tyrant71
    az ÜK főoldalán a reklámban azt irják, hogy raktáron van a game
    kiváncsi vagyok mikor hivnak
  • tyrant71
    card manager
  • baggins
    De ultra ritka sztem a Bosterben is van. Legalábbis én kettőt is kaptam.
  • EmThor
    ja, egy ezres 9db lap... ultra ritkáért nem fizetnék
  • tyrant71
    2,5 GBP a boster pack az egyik oldalon
    ugyanitt 10 GBP az ultra ritka lap
  • EmThor
    gyűjtsd össze mind :D valahol olvastam 500+ lapot terveznek egyenlőre 110-nél tartunk :)
  • avengir
    A magic ilyen, de az TCG, ez CCG szval ez a veszély nem fenyeget ;)
  • baggins
    Ja, igen. Azt akarod mondani, hogy egy kiadás frissítésekor az eddigi kártyáimat akár el is dobhatom? Ez azért kicsit durva lenne, nem?
  • avengir
    Nem érted, ha értenéd nem ezt írtad volna ;) Olvasd el megint...
  • baggins
    Értem. Vagyis a végtelenségig jelennek majd meg lapok, és update-ek. Aha.
  • avengir
    A CCG egy korlátozott dolog, tudod, hogy nem lesz belőle több, szép lassan össze lehet gyűjteni, a TCG sokkal nagyobb mint egy CCG iszonyatos pénz van benne és mondjuk a következő kiadás megjelenésekor érvényét vesztik az addig kiadott és megvásárolt lapok és csak az új kiadásban megjelenő lapok használhatók ezután. Ez így nagyon leegyszerűsítve a különbség.
  • baggins
    Ez jóóó!
    De ezt most nem értem, akkor én kérek elnézést és mégis írd le, mi a különbség köztük. Nálam ez úgy jött le, hogy ugye van száz-valahány lap, annak nagy részét szép lassan összegyüjtögetem majd, ismerősökkel cserélek, stb. Nem így működik?
    Egyébként hogy szűrhetik ki? Nem hsizem, hogy erre megoldást találnának, vagy igen?
  • avengir
    Nézd ez egy CCG, a Magic pedig egy TCG a CCG-t esetleg van értelme elkezdeni a TCG-t nálunk nincs értelme elkezdeni [azaz van, ha vezető pozicióba dolgozol és az évi fizetésed 10 millió fölött van]. Ha rendes asztali CCG-t veszek azt tudod PS3om nélkül is játszani, de minden gyűjtögetős dolog irdatlan pénz, kiszürni pedig nem nagyon fogják tudni a másoltat, azaz van rá 1 módszer, nem hiszem, hogy bejátszánák; de nagy úr a WotC és a Hasbro.

Nézd meg
  • baggins
    Nekem nem ilyen van, de bitang jól néz ki.
  • baggins
    Szerintem ne írd le, sejtem mire gondolsz. Egyébként nem kitörés volt, hanem vélemény. Magasról teszek rá, mennyibe fog kerülni, a másolást (legyen az akár szoftver, akár kártya) gyökérségnek tartom. Egyébként tudom, miről szeretnél beszélni: megveszem a Booster packot, ami kerül egy ezresbe, de szinte az összes kártya meglesz már, esetleg kapok egy-két újat. Vágom, de ennek akkor is ez az értelme, szeretem ezt a játékot, a másolgatás tönkrevágja és kész.
    Őszintén, ha játszottál már ilyet (Hatalom Kártyái, Yugioh, vagy az általad nyitott topikban található Marvel kártyák), te másoltad a paklijaidat vagy vetted?
    Tudod, lehet, hogy hülyeséget mondok, de egy ilyen kártyacsomag GYŰJTEMÉNY, és számomra ez azt jelenti, hogy mind-mind eredeti. És pont ezért kuriózum egy jól összállított csomag. Vagy nem ez egy gyűjtemény lényege?
  • avengir
    Ha kicsit is foglalkoztál/csináltad volna, nem lennének ilyen kitöréseid, majd este leírom pontosan mi a különbség és hogy miért fog neked valójában a teljes EoJ 80.000+27.000 Forintba kerülni.
  • JohnnySmith
    Passz enyém még nem jött meg... (nagy dobozos)
  • THE DAHAKA3
    ilyen csomagolás van, vagy ezt váltotta fel a díszdoboz?
  • baggins
    Csak felületesen, miért?
  • avengir
    Te hallotál már valaha is ezelőtt a CCG vagy TCG fogalmáról?
  • baggins
    Elcsesztem a topik címét, a játék címe Eye of JUDGMENT és nem jdgEment. Pedig mindkettő ugyanazt jelenti, ítéletet. Szóval mindegy.
  • baggins
    Hivatalos jelenlegi kártyalista.
    Itt megtalálod a Rarity-nél mi mennyire ritka. Van ultra rare is, ez még ritkább, ezekből nekem egy Sciondar Fire God-ot és egy White Cubic-ot sikerült kifognom. :)
  • THE DAHAKA3
    összesen 110 kártya van ultra ritka szörnyekkel együtt? mennyi ritka szörny van összesen?
  • baggins
    Egyébként olvassátok el a videó alatti hsz-eket; úgy látszik a legtöbb ember azon a véleményen van, mint Tyrant vagy én. :)
  • baggins
    Szerintem ez egy nagyon gáz dolog. Gondolj bele: a játék léyege piont a gyűjtögetés. Milyen szar érzés, hogy te megveszed a kártyákat, nagy nehezen összeválogatsz egy jó csapatot, valami barom meg lemásolja őket 5 perc alatt és legyaláz a legjobb karakterekkel. Potopm pénzért lehet hozzájutni a csomagokhoz, valami 1000 forintra jön ki egy booster pack, és mekkora élmény, mikor kibontod és látod, milyen új karaktereket kaptál. Sztem a játék lényegét öli meg ez a másolgatás.
    Ezért van az, hogy az EOJ online-al kizárólag magyar ismerősökkel fogok játszani, olyanokkal, akik valószínűleg tisztességesen játszanak.
  • tyrant71
    csak játszani nem fog veled senki, ha megtudják, hogy azzal nyomod
  • JohnnySmith
    Persze hogy viszi nézd meg a videót! :)
    Fénymásolt lap !
  • SonicBoom
    most olvastam , hogy fénymásolt kártyákat is felismer a rendszer. bár nagy előnyhöz nem jutsz, mert játszani ugyanúgy kell, csak pénzt spórolsz.

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=86447
  • JohnnySmith
    oks! Még úgy sincs egy Friend-em se :D
    Hazaértem beírom, nem emléxem az ID-imre van us,uk,jpn :)))
    Az us asszem Janos1982 UK-JPN-t nem tom biztosan... Haza érek 100%ra megnézem:)