298
Eye of Judgement
-
Decooy #58 Uraim! A banner készítő barátom írta el véletlenül az EOJ-ban a Készleten részt (azóta javította),ezért elnézést kérünk....sony és a magyar nagyker pedig 12-ére tolta el a megjelenést itthon. Eu verzio,nagy dobozos,full angol lesz,garival stb.....köszönöm -
#57 -
THE DAHAKA3 #56 thx ;) -
#55 Az nincs. 720p és 1080i. -
THE DAHAKA3 #54 ja és még 1 kérdés van benne 1080p? -
THE DAHAKA3 #53 ugye a piros sárkány rajta van ? :D -
#52 Nem, azon az 5 elementéál van 5 szörnnyel. -
THE DAHAKA3 #51 a díszdobozos verziónak is így néz ki a belső borítója? -
#50 de bent a játékok felsorolásánál , szállitás alatt , ez van oda írva -
#49 megnéztem, nincsenek :( -
#48 holnap vajon nyitva vannak? -
tyrant71 #47 az ÜK főoldalán a reklámban azt irják, hogy raktáron van a game
kiváncsi vagyok mikor hivnak -
tyrant71 #46 card manager -
#45 De ultra ritka sztem a Bosterben is van. Legalábbis én kettőt is kaptam. -
#44 ja, egy ezres 9db lap... ultra ritkáért nem fizetnék -
tyrant71 #43 2,5 GBP a boster pack az egyik oldalon
ugyanitt 10 GBP az ultra ritka lap -
#42 gyűjtsd össze mind :D valahol olvastam 500+ lapot terveznek egyenlőre 110-nél tartunk :) -
#41 A magic ilyen, de az TCG, ez CCG szval ez a veszély nem fenyeget ;) -
#40 Ja, igen. Azt akarod mondani, hogy egy kiadás frissítésekor az eddigi kártyáimat akár el is dobhatom? Ez azért kicsit durva lenne, nem? -
#39 Nem érted, ha értenéd nem ezt írtad volna ;) Olvasd el megint... -
#38 Értem. Vagyis a végtelenségig jelennek majd meg lapok, és update-ek. Aha. -
#37 A CCG egy korlátozott dolog, tudod, hogy nem lesz belőle több, szép lassan össze lehet gyűjteni, a TCG sokkal nagyobb mint egy CCG iszonyatos pénz van benne és mondjuk a következő kiadás megjelenésekor érvényét vesztik az addig kiadott és megvásárolt lapok és csak az új kiadásban megjelenő lapok használhatók ezután. Ez így nagyon leegyszerűsítve a különbség. -
#36 Ez jóóó!
De ezt most nem értem, akkor én kérek elnézést és mégis írd le, mi a különbség köztük. Nálam ez úgy jött le, hogy ugye van száz-valahány lap, annak nagy részét szép lassan összegyüjtögetem majd, ismerősökkel cserélek, stb. Nem így működik?
Egyébként hogy szűrhetik ki? Nem hsizem, hogy erre megoldást találnának, vagy igen? -
#35 Nézd ez egy CCG, a Magic pedig egy TCG a CCG-t esetleg van értelme elkezdeni a TCG-t nálunk nincs értelme elkezdeni [azaz van, ha vezető pozicióba dolgozol és az évi fizetésed 10 millió fölött van]. Ha rendes asztali CCG-t veszek azt tudod PS3om nélkül is játszani, de minden gyűjtögetős dolog irdatlan pénz, kiszürni pedig nem nagyon fogják tudni a másoltat, azaz van rá 1 módszer, nem hiszem, hogy bejátszánák; de nagy úr a WotC és a Hasbro.
Nézd meg -
#34 Nekem nem ilyen van, de bitang jól néz ki. -
#33 Szerintem ne írd le, sejtem mire gondolsz. Egyébként nem kitörés volt, hanem vélemény. Magasról teszek rá, mennyibe fog kerülni, a másolást (legyen az akár szoftver, akár kártya) gyökérségnek tartom. Egyébként tudom, miről szeretnél beszélni: megveszem a Booster packot, ami kerül egy ezresbe, de szinte az összes kártya meglesz már, esetleg kapok egy-két újat. Vágom, de ennek akkor is ez az értelme, szeretem ezt a játékot, a másolgatás tönkrevágja és kész.
Őszintén, ha játszottál már ilyet (Hatalom Kártyái, Yugioh, vagy az általad nyitott topikban található Marvel kártyák), te másoltad a paklijaidat vagy vetted?
Tudod, lehet, hogy hülyeséget mondok, de egy ilyen kártyacsomag GYŰJTEMÉNY, és számomra ez azt jelenti, hogy mind-mind eredeti. És pont ezért kuriózum egy jól összállított csomag. Vagy nem ez egy gyűjtemény lényege? -
#32 Ha kicsit is foglalkoztál/csináltad volna, nem lennének ilyen kitöréseid, majd este leírom pontosan mi a különbség és hogy miért fog neked valójában a teljes EoJ 80.000+27.000 Forintba kerülni. -
#31 Passz enyém még nem jött meg... (nagy dobozos) -
THE DAHAKA3 #30 ilyen csomagolás van, vagy ezt váltotta fel a díszdoboz? -
#29 Csak felületesen, miért? -
#28 Te hallotál már valaha is ezelőtt a CCG vagy TCG fogalmáról? -
#27 Elcsesztem a topik címét, a játék címe Eye of JUDGMENT és nem jdgEment. Pedig mindkettő ugyanazt jelenti, ítéletet. Szóval mindegy. -
#26 Hivatalos jelenlegi kártyalista.
Itt megtalálod a Rarity-nél mi mennyire ritka. Van ultra rare is, ez még ritkább, ezekből nekem egy Sciondar Fire God-ot és egy White Cubic-ot sikerült kifognom. :) -
THE DAHAKA3 #25 összesen 110 kártya van ultra ritka szörnyekkel együtt? mennyi ritka szörny van összesen? -
#24 Egyébként olvassátok el a videó alatti hsz-eket; úgy látszik a legtöbb ember azon a véleményen van, mint Tyrant vagy én. :) -
#23 Szerintem ez egy nagyon gáz dolog. Gondolj bele: a játék léyege piont a gyűjtögetés. Milyen szar érzés, hogy te megveszed a kártyákat, nagy nehezen összeválogatsz egy jó csapatot, valami barom meg lemásolja őket 5 perc alatt és legyaláz a legjobb karakterekkel. Potopm pénzért lehet hozzájutni a csomagokhoz, valami 1000 forintra jön ki egy booster pack, és mekkora élmény, mikor kibontod és látod, milyen új karaktereket kaptál. Sztem a játék lényegét öli meg ez a másolgatás.
Ezért van az, hogy az EOJ online-al kizárólag magyar ismerősökkel fogok játszani, olyanokkal, akik valószínűleg tisztességesen játszanak. -
tyrant71 #22 csak játszani nem fog veled senki, ha megtudják, hogy azzal nyomod -
#21 Persze hogy viszi nézd meg a videót! :)
Fénymásolt lap ! -
SonicBoom #20 most olvastam , hogy fénymásolt kártyákat is felismer a rendszer. bár nagy előnyhöz nem jutsz, mert játszani ugyanúgy kell, csak pénzt spórolsz.
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=86447 -
#19 oks! Még úgy sincs egy Friend-em se :D
Hazaértem beírom, nem emléxem az ID-imre van us,uk,jpn :)))
Az us asszem Janos1982 UK-JPN-t nem tom biztosan... Haza érek 100%ra megnézem:)