King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
melyik a legutolsó megjelent epizódja, a warrior of the north ? és az dlc vagy különállóan is játszható ?
(látod, én is késõn válaszoltam)
Nincs semmi baj, sikerült megoldani.
Amúgy meg nem volt drága. (1 dollár)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Humble bundle csomagos The Legend-em van és szeretnék hozzá magyarításhoz fájlokat, és azt olvasom itt hogy kérni kell tõletek. Olyannak kéne aki egyáltalán nem tud angolul.
Jár még ide olyan, aki rendelkezik ilyennel?
Köszönöm szépen a választ! 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Beszéltem Aryol-al a korábbi King's Bounty részek fordítójával, a Warrior's of the North magyarítással kapcsolatban. Ezt a választ kaptam:
"Ez minimum fél éves munka lenne és mostanában elégé magam alatt vagyok. Nem akarok többé nagyobb munkába belevágni.
Ha akarod, körbekérdezhetsz ki akarná támogatni a projectet, de sok reményt ne fûzz hozzá."
Nyilván hülyeséget mondok, de akinek szívügye lenne a dolog /mint pl. nekem is/ szvsz 500 Ft ELMÉLETI összeggel tudná támogatni a projektet?
Részemrõl én ennyit nem sajnálnék rá. "Elméletben" össze kéne jönni mondjuk 40 embernek az 20k. Ennyivel már megkereshetnénk újra és menne a dolog.
Szerintetek?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
itt van bár csak be kellet volna írnod a google-ba
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Illetve hol található jó mod?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
itt
Sajnos a link már halott, és én keresek olyan helyet, ahol ez a leírás megtalálható. Tud esetleg valaki mondani ilyen oldalt?
Miért van az, hogy néha a csaták alatt az egységeim maguktól mozognak, támadnak (nem a visszatámadásról beszélek, mert az természetes). Van olyan eset, hogy a harcos vagy a gyógyító fogja magát és elkezd mászkálni. Lelépi a körét és az ellenfél jön. Elõször azt hittem az autocombat-ot kapcsoltam be véletlenül, de nem. Van, hogy így lemegy 2-3 kör is aztán szépen visszaáll a helyzet és én irányíthatom az egységeimet. Olyan nagy hülyeséget mondjuk nem csináltak még maguktól az egységeim, csak kíváncsi vagyok, hogy másnak is így mûködik-e, mert ha igen, akkor nem panaszkodom😄
A King`s Bounty - Crossworlds Premium games kiadása van meg nekem Ami alapból 1.3 verzió. Az 1.31-es patch meg telepítés közben leáll unknow error-al. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma?
Köszönöm!
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
Sikerült.
És akkor kérdeznék még valamit.
Miért nem tudom a mágusaim inkvizítorrá fejleszteni?
Bepróbálkozom itt is, hátha tudja valaki a megoldást.
Elakadtam az átalakult molnár küldetésénél.
Megszereztem az elátkozott gyûrût, azonban nem tudom, miként tudnám leigázni az õrzõit.
Tudnátok segíteni?
Javaslom, hogy minden csata elõtt ments, és ha vesztesz, töltsd vissza a játékállást.
King's Bounty
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Olyan segítséget szeretnék kérni amit már biztos kkértek páran csak nincs idõm végogolvasni a kommenteket, se türeklmem. A démonok világában járok. A King's Bounty Legend-ben. Az aranyam sajna nem sok van. De azért valahogy mególdom. Az érdekelne, hogy a sárkányokat meg ezeket a tûz szörnyeket milyen csapattal lehetne jól leszedni? Mert sajna nem tudok rájönni. Azt hittem a varázslók jók erre a célra, de nem. Mert hát a sárkányok mágikus lények. Senki nem volt elég hatásos nekik igazán. Légyszi segítsetek nagy stratéga mágusok. 😊
Zolcsi
A játékhoz van elvileg crack? Mert én nem találtam a telepítés után, bár szerintem nem ez a probléma. HELP PLEASE
Mert harcossal kicsit szenvedek...így 3. sziget után.
Glory, Glory Man. United!
szerinted más a baj.
ismerõsöd szerint nem megy 7-en.
kontra:
ati driver relase note-ban ismert hiba (a következõben már le van írva, hogy javították.)
itt is beírja egy fórumozó, hogy ez volt a baj, és megoldotta
belinkeltem a kiadó fórumát, ami csak errõl szól.
Ráadásul leírod, igen, az a drivered van ami ezt a hibát okozza, elõtted lévõ hozzászólások is ezt a hibát taglalják (és megoldását), ráadásul még hajlandó sem megfontolni a lehetõséget, hogy több felhasználónak és a catalyst programozóinak van igaza, mert "szerinted".
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A 11.5-s driver nem jó hozzá. Letöltöttem az újabbat, azzal már mûködik tökéletesen. Köszi a tippet 😊
Lenne egy problémám a játékkal. Feltelepítettem, elindítottam. A bevezetõ animációk helyett nagy fekete képernyõ, csak a hangot hallani. Átugrottam, és a játék fõképernyõje megjelent. Gondoltam, kezdek egy új játékot. Kiválasztás, sztori szöveg, minden ok, de amikor maga a játék képernyõ bejelentkezett, csak az alsó kezelõsort látni. A játéktér helyén csak nagy feketeség látható. Minden mûködik rendesen, hallani a hagokat, a térkép, karakterképernyõ stb. rendesen megjelenik, látni a vezérlõ kurzort is... de a játéktér helye tök fekete 😞. Kértem haveroktól más verziót is - magyar, angol - a legújabb GOTY Crossworld-os verziót is, de mindegyiknél ugyanez a helyzet. Nincs egyiknél sem kép. Próbáltam Xp-n és W7-n is, de ugyanez a helyzet. Minden más játék tökéletesen mûküdik - régebbiek, újabbak - , soha nem találkoztam még ilyen jelenséggel. Valakinek esetleg van valamilyen ötlete a jelenséggel kapcsolatban? Köszi elõre is.
ahol a c nyilván a rendszerpartíció, szóval más betûjele is lehet, a user helyére pedig a saját felhasználói neved helyettesítsd be.