King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Külön játszható. A heroes a csaták grafikájában meg úgy általában alatta van ennek a sorozatnak.
biztosan gyogyinak fog hatni amit kérdezek, de még nem játszottam a játékkal, csak annyit tudok róla hogy hasonló a heroes-hoz

melyik a legutolsó megjelent epizódja, a warrior of the north ? és az dlc vagy különállóan is játszható ?

Köszi, hogy írtál! 😊
(látod, én is késõn válaszoltam)

Nincs semmi baj, sikerült megoldani.
Amúgy meg nem volt drága. (1 dollár)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Elég lassúk a harcok a játékban, ráadásul szerintem elég sok ellenséget raktak bele, nincs valami mod amitõl gyorsabb lesz a harc?

igen, még teljes játék is volt valamelyik hazai játékújságnál.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

LSSAHPAUL
Bakker, lehet késõn írok de ez a játék hivatalosan kijött magyar verzióban.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Sziasztok!

Humble bundle csomagos The Legend-em van és szeretnék hozzá magyarításhoz fájlokat, és azt olvasom itt hogy kérni kell tõletek. Olyannak kéne aki egyáltalán nem tud angolul.

Jár még ide olyan, aki rendelkezik ilyennel?

Köszönöm szépen a választ! 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Tinman
1 szolgálati közlemény!

Beszéltem Aryol-al a korábbi King's Bounty részek fordítójával, a Warrior's of the North magyarítással kapcsolatban. Ezt a választ kaptam:

"Ez minimum fél éves munka lenne és mostanában elégé magam alatt vagyok. Nem akarok többé nagyobb munkába belevágni.

Ha akarod, körbekérdezhetsz ki akarná támogatni a projectet, de sok reményt ne fûzz hozzá."

Nyilván hülyeséget mondok, de akinek szívügye lenne a dolog /mint pl. nekem is/ szvsz 500 Ft ELMÉLETI összeggel tudná támogatni a projektet?

Részemrõl én ennyit nem sajnálnék rá. "Elméletben" össze kéne jönni mondjuk 40 embernek az 20k. Ennyivel már megkereshetnénk újra és menne a dolog.

Szerintetek?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ryleh
koszonom

Lacoka12
http://dfiles.eu/files/77vk8c0eg
itt van bár csak be kellet volna írnod a google-ba

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Ryleh
hello

szeretnek egy magyaritast kerni (linket,vagy a [email protected] ra)

koszonom

Lacoka12
igen felrakható

tutituti
Megnyertem steamgiften és azt kérdezném meg hogy a magyarítás felrakható a steames verzióra is?
Illetve hol található jó mod?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Volt régebben egy teljes, mindenre kiterjedõ végigjátszása a KB legend-nek, ami errõl az oldalról is be volt linkelve
itt
Sajnos a link már halott, és én keresek olyan helyet, ahol ez a leírás megtalálható. Tud esetleg valaki mondani ilyen oldalt?

elõfordulhatott -.-'

esetleg még az is körfordulatot hogy több egységed van a megengedettnél, ez általában akkor szokott elõfordulni hogyha egy sereg limit növelõ ereklyét kicserélsz egy másik ereklyére, ez is kiválthatja az irányíthatatlan egység jelenséget.

Valószínûleg a 'Fear' varázslat vagy képesség hatása alá kerültek. Például a farkasok üvöltése teheti ezt az alacsony szintû egységekkel, akik ilyenkor automatikusan cselekszenek, és náluk magasabb szintû csapatokat nem mernek megtámadni.
Sziasztok
Miért van az, hogy néha a csaták alatt az egységeim maguktól mozognak, támadnak (nem a visszatámadásról beszélek, mert az természetes). Van olyan eset, hogy a harcos vagy a gyógyító fogja magát és elkezd mászkálni. Lelépi a körét és az ellenfél jön. Elõször azt hittem az autocombat-ot kapcsoltam be véletlenül, de nem. Van, hogy így lemegy 2-3 kör is aztán szépen visszaáll a helyzet és én irányíthatom az egységeimet. Olyan nagy hülyeséget mondjuk nem csináltak még maguktól az egységeim, csak kíváncsi vagyok, hogy másnak is így mûködik-e, mert ha igen, akkor nem panaszkodom😄

Sziasztok!

A King`s Bounty - Crossworlds Premium games kiadása van meg nekem Ami alapból 1.3 verzió. Az 1.31-es patch meg telepítés közben leáll unknow error-al. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma?

Köszönöm!

Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64

alratar
Aham.
Ahhoz kell egy képzettség , az elme oldalán van, a neve inkvizíció
alratar
Köszönöm a választ.
Sikerült.

És akkor kérdeznék még valamit.
Miért nem tudom a mágusaim inkvizítorrá fejleszteni?
Jobb kattintás a gyûrûre és ott van valami leigázás vagy hasonló
alratar
Sziasztok.

Bepróbálkozom itt is, hátha tudja valaki a megoldást.
Elakadtam az átalakult molnár küldetésénél.
Megszereztem az elátkozott gyûrût, azonban nem tudom, miként tudnám leigázni az õrzõit.

Tudnátok segíteni?
soha nem veszítettem egy csatát sem(tudom hihetetlenül hangzik)így ebben a kérdésben nem tudok segíteni :-)

ollie
Tudtommal nincs semmi bünti. Elég nagy büntetés az, hogy elveszted a sereged, ugyanis végesek a felbérelhetõ egységek a játékban, na meg a pénz is hamar elfogy ha állandóan vesztesz.

Javaslom, hogy minden csata elõtt ments, és ha vesztesz, töltsd vissza a játékállást.

Ha csatában vesztek akkor van valami büntetés? Pl. Xp büntetés vagy hasonló?

Steam-en ~2.000 Ft a platinum csomag:
King's Bounty

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

gandrus
Van egy kard, ami +5 támadást és +50% sebzést ad sárkányok ellen. Illetve van a sárkányölõ varázslat is.

Zolcsi 84
Helló!
Olyan segítséget szeretnék kérni amit már biztos kkértek páran csak nincs idõm végogolvasni a kommenteket, se türeklmem. A démonok világában járok. A King's Bounty Legend-ben. Az aranyam sajna nem sok van. De azért valahogy mególdom. Az érdekelne, hogy a sárkányokat meg ezeket a tûz szörnyeket milyen csapattal lehetne jól leszedni? Mert sajna nem tudok rájönni. Azt hittem a varázslók jók erre a célra, de nem. Mert hát a sárkányok mágikus lények. Senki nem volt elég hatásos nekik igazán. Légyszi segítsetek nagy stratéga mágusok. 😊

Zolcsi

Hello lenne 1 kis problémám. Feltelepítettem a játékot fel is ment sikeresen. De amikor meg akarom nyitni a játékot nem csinál semmit. Már autorunnal éa mindennel probáltam megnyitni de nem ír ki semmi hibát hanem konkrétan semmi nem történik.
A játékhoz van elvileg crack? Mert én nem találtam a telepítés után, bár szerintem nem ez a probléma. HELP PLEASE
jújj ha te a harcossal szenvedsz akkor a másik két kaszt kínzás lesz számodra.

Lacoka12
szerintem mágus de a paplovag is jó

Rash87
Melyik a legkönnyebb kaszt? 😊
Mert harcossal kicsit szenvedek...így 3. sziget után.

Glory, Glory Man. United!

Lacoka12
na rendbe hoztam csak a játék beállításoknál a élsimitás alatit be kell kapcsolni

Lacoka12
de hol van az leírva vagy valamit be kell állítani a ati contror centerbe

trident
Tehát:
szerinted más a baj.
ismerõsöd szerint nem megy 7-en.

kontra:

ati driver relase note-ban ismert hiba (a következõben már le van írva, hogy javították.)
itt is beírja egy fórumozó, hogy ez volt a baj, és megoldotta
belinkeltem a kiadó fórumát, ami csak errõl szól.

Ráadásul leírod, igen, az a drivered van ami ezt a hibát okozza, elõtted lévõ hozzászólások is ezt a hibát taglalják (és megoldását), ráadásul még hajlandó sem megfontolni a lehetõséget, hogy több felhasználónak és a catalyst programozóinak van igaza, mert "szerinted".

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Botond
Szerencsére az én játékomnak nem szólt senki, hogy nem szabad mennie win7 alatt, szóval megy.
Lacoka12
1 gigás ati video kártyám van és igen 11.5 ös verziom van de egy ismerõsöm szerint win 7 nem megy ez a játék pedig hasonló megy úgy hogy más a gubanc szerintem

trident
Leírod, hogy ati kártyával van gondod, az elmúlt hozzászólások és link arról szól, hogy melyik driver okoz ilyen hibát. Három másodpercbe kerül, hogy kiderítsd (és ha neked is a 11.5 okozza a hibát, akkor a megoldás is le van írva).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Lacoka12
mi van senki nincs itt?

Lacoka12
meg tudná valaki mondani miért fekete a kép az xp nem volt ilyen de nem rég win 7 re váltottam és ez fogadott ati video kártyám van és nem hiszem hogy a driver lenne a gond a segítséget elõre meg köszönöm

Talált!

A 11.5-s driver nem jó hozzá. Letöltöttem az újabbat, azzal már mûködik tökéletesen. Köszi a tippet 😊
trident
Elvileg driverhiba, vagy a legfrissebbet próbáld ki, vagy egy korábbit. link.

Sziasztok!

Lenne egy problémám a játékkal. Feltelepítettem, elindítottam. A bevezetõ animációk helyett nagy fekete képernyõ, csak a hangot hallani. Átugrottam, és a játék fõképernyõje megjelent. Gondoltam, kezdek egy új játékot. Kiválasztás, sztori szöveg, minden ok, de amikor maga a játék képernyõ bejelentkezett, csak az alsó kezelõsort látni. A játéktér helyén csak nagy feketeség látható. Minden mûködik rendesen, hallani a hagokat, a térkép, karakterképernyõ stb. rendesen megjelenik, látni a vezérlõ kurzort is... de a játéktér helye tök fekete 😞. Kértem haveroktól más verziót is - magyar, angol - a legújabb GOTY Crossworld-os verziót is, de mindegyiknél ugyanez a helyzet. Nincs egyiknél sem kép. Próbáltam Xp-n és W7-n is, de ugyanez a helyzet. Minden más játék tökéletesen mûküdik - régebbiek, újabbak - , soha nem találkoztam még ilyen jelenséggel. Valakinek esetleg van valamilyen ötlete a jelenséggel kapcsolatban? Köszi elõre is.
hagy gratuláljak én is <#taps><#idiota><#taps>

shaba23
köszi, akkor megöltem õket a C formázásával😊
gandrus
C:\documents and settings\user\Documents\My games\Kings Bounty

ahol a c nyilván a rendszerpartíció, szóval más betûjele is lehet, a user helyére pedig a saját felhasználói neved helyettesítsd be.

shaba23
hol tárolja a játék a mentéseket?
Jaja hát még én.