King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

tototto
értem, remek, akkor kitartást a fordítóknak, én nagyon örülök neki hogy valaki csinálja 😊

Az már kész van egybe fogják kiadni a crosswordsal.
tototto
hamár itt tartunk akkor ugye az armored princess is elkészül valamikor? 😊

A crosswordsnak.
Nyáron lesz kész a fordítása.
trident
Köszönöm Neked, Nektek!😊

Így már tiszta, a magyar verzióban ez nem volt benne, de így tiszta!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

A magyar verzióhoz sajnos nem készítették el külön az 1.7, az EU patch pedig nem megy fel rá, így az mindenképpen 1.6.5 marad.

A Doom/Végzet spell leírásából pedig kiderül, hogy kik ellen tudja a hõs használni, a Chaos Magic fejlesztése nélkül csak 1. és 2. szintû lények ellen vethetõ be, tehát valószínûleg nincs olyan ellenséges sereg életben, amely ennek a feltételnek megfelel. Lásd itt.
trident
Egyes varázslatoknál azt írja ki: nincs ellenfél kijelölve.
Ilyen varázslat például a végzet (érdekes módon, néha el tudom lõni, engedi, máskor nem).

Seven M-es változat van meg barátnõmnek, neki segítenék (s ezzel nincs is baj).

Gondoltam bug-ra, de a legfrissebb patch nem települ fel (frissebbnek jelöli a telepített seven M-es verziót).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ollie
Meg se próbáltál rákattintani az ellenfélre?

hogy érted a kijelölést? marha rég játszottam már a játékkal de én kijelölésre nem nagyon emlékszem.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

trident
Sziasztok!😊

Az ellenfél kijelölése hogy történik? A kézikönyv nincs most nálunk, rakat gombot már végigpróbáltam...:/

Na jah én is bírnám.
Na végigcsináltam az alap King's Bountyt <#smile>
42óra gameplay 😄 420 csata, 0 vesztett /Normal/
Azért tök jó lenne ha készülne a kieg magyarítás. Nagyon bírtam a humorát a játéknak 😄

-tRs-Landor

wolf magic
dll fileokat hiányol a géprõl

Cobra.
Dx7 W7 alatt?? Töltsd le a dxwebsetup.exe-t az MS oldaláról és frissítsd vele a géped. Bár a játéknak telepítéskor elvileg fel kellett volna raknia a DX9-et. Ha utána is ír hibát, akkor írd le pontosan mit ír ki.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

gandrus
Persze, hogy nem. Tedd fel a legújabb directx-et.

wolf magic
de nem a legend valami crossworlds de dirx7 nem jo ?

wolf magic
nincs csak direktx 7 😄 de a Keresztapa gammel is ez van :S

gandrus
Persze, hogy fut. Megfelelõ directx fent van?

ollie
És a játék eredeti?

wolf magic
nekem Win 7 ultimate 32 bit es van és valami dll hibát ir ki hogy az hiányzik.. friss az op rendszerem most tettem ujra és nem müködik.. :S

Cobra.
Persze.

wolf magic
srácok win 7 en fut ez a game?

Jaja észrevettem.
Egy kis Help!
King’s Bounty: Crossworlds II.-rész – A „Champion of the Arena” Kampány

Térkép, Képek, Végigjátszás Tipp!

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Kezd el játszani, és észre fogod venni kb. 1 óra után, hogy ez a bõvített AP, az az találsz benne új küldetés sorozatot (Orcs on the March), új tárgyakat, varázslatokat stb....

A lényeg ugyan úgy fog indulni a játék, de a kikötõnél már az "ork bácsi" mesél nekünk a küldetésrõl is.

Ez van nálam is.
Hali!

Nekem annyi lenne a kérdésem, h az utolsó - Orcs on the March - kampány miként mûködik? Az alapjáték alatt található 2 kampányt lejátszottam, de amikor az utolsót indítom, akkor az Armored Princess játék eleje jön be - a kiegészítések az alapjáték újrajátszása közben tûnnek meg elõ vagy én csinálok vmit rosszul...?

Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Nálatok is két egyforma hadjárat van?
Na csak annyi volt a baja, hogy iso-ban kellett volna feltelepíteni a játékot. 😄 😄
Na mért nem lehet használni?
Még fordítva is felraktam és ugyan az a hiba.
Egy kis Help!King’s Bounty: Crossworlds I.-rész – A „Defender of the Crown” Kampány

Térképek, Képek, Végigjátszás Tipp!

Hát még mindig adódott probléma az hogy nem lehet használni a menüjét.
Most már mûködik is igaz 2 órát szenvedtem vele de mûködik már.
Jaja ma már végre letöltöm ezt a játékot és játszhatok a crosswords-al végre.
Köszönöm szépen<#wave>
gandrus
A hõs értékei (támadás, védekezés stb.) befolyásolják az egységekét is. A hõsnél lévõ tárgyak növelik az értékeit, így az egységekét is. Persze más jellegû tárgyak is vannak. De szerintem ezt a játékban is leírja. A hõs pedig csak varázsol, illetve - a legendben - a harag ládáját használhatja.

Én eddig is beírtam csak akkor még nem volt feltöltve sehová sem.
Sziasztok !

Én még csak most kezdtem el a játékot, gondoltam a legelején érdemes, tehát a Legenddel. Elolvastam elõtte egy PC Guru tesztet is, és abból olyat vettem ki, hogy a hõssel is lehet harcolni. Én erre viszont nem látok módot, viszont ha nem lehet vele harcolni, mi értelme van a felszerelésének ?

Nagyon szépen kérnék egy nem leoltó, hanem egy segítõ választ, mert így sajnos egy picit kezd monotonná válni a játék.<#confused>

Köszöntem<#hamm>
ollie
Taníts minket mester!

Cobra.
Marha nagy skill kellett beírni egy torrentoldalon, hogy Kings Bounty <#lama>

Már nem kell a segítségetek megoldottam mással és nem orosz hanem angol nyelvû hoppá.
Kmarha
még mindig el kéne olvasni ezt a kurva felíratot itt, hogy nincs warez, kitiltás jár érte!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Le lehet tölteni is ha eddig nem jutott volna eszedbe.
Cobra.
Csak single van benne.

Hello!
Multizni lehet a játékkal? Erre való leírást nem találtam. Arra gondolok, mint a heroesban. Egy gépen ketten.
ollie
A játék nem ingyenes.

De ingyenes a netrõl nem pénzért.
Ja aha kerestem én csak nem találtam meg.