King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok

Vki el tudná nekem küldeni a Magyar nyelvi filokat?

Jaja garantált lesz a nyerés.
Új kiegészítõ a láthatáron:

Az expansion rögtön két kampányt tartogat számunkra, valamint az Armored Princess-hez tucatnyi küldetést, új tárgyakat, varázslatokat, és lényeket...

A többi infó:
King’s Bounty: Crossworlds

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

gandrus
Így van. Kettõ sírkõ lesz a küldetés elvégzése után.

Asszem meghalt o is, nezd meg ott ahol eredetileg volt a sirkoveket.

Yang: Skandi- senior shao wari

hali mindenkinek! 1 kis problémám lenne az egyik mellékküldinél. Az elfek területén vagyok és elvállaltam egy mellékküldetést, amiben az egyik elf csávó megkért, h bosszuljam meg a szerelmének a halálát. Ehhez át kellett menni a holtak világába és ki kellett nyírni egy tolvajt. Ezzel végeztem, visszamegyek, de nem találom sehol azt a palit, aki a küldit adta.
Nyugis
össze vissza a játék véletlenszerüen generálja hogy kinél hol mit lehet venni. ha jól emlékszem ebbe még az is belejön, hogy egy bizonyos szint alatt kisebb a megjelenési esélye.
A tündéknél TUTIRA lehet majd venni sárkányt, illetve a törpéknél HA átmész káosz országba.

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Helo
Az érdekelne hogy erõsebb lényeket pl sárkány klüklopsz mikortól vagy inkább hol lehet venni?
Most a törpe trületen tartok.
thx
gandrus
Én is csak onnan tudtam, hogy ide beírta valaki anno. 😊 Nem olvasod elég gyakran eme remek topicot? 😊

Rip
Ah, köszi, ezt nem tudtam.
Bár a steam-en is 5€ áron lehetett megvenni, az sem volt sok érte 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

😊!

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

gandrus
Pc-Guru 2009.09.

Rip
Melyik újság melléklete volt?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

gandrus
Az nem rossz, bár újságmellékletként se volt rossz. 😊

Szép árona King's Bounty: The Legends... kb. 1320 HUF.

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

Na jól van lehet hogy eltúloztam de most már jó.
Nyugis
egyszerûbben? 😄DD ember!!
1500Hsz-en keresztül segítettek neked!!
az a MINIMUM hogy vakkantasz érte egy köszit basz**d!!

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Cobra.
Nem írok inkább semmit...<#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Rip
Egyszerûbben??
Többen is leírtuk lépésrõl lépésre, hogy pontosan mit csinálj!

Kíváncsi vagyok, hogy hogy írnád le azt egyszerûbben, hogy a saját file-odat konvert .ogg-ba, majd másold be a játék könyvtárába, ahol a zenék vannak a játék eredeti file neveire átnevezve a sajátjaidat...
A hiba nem a leírásban volt...

Most már mûködik, de egyszerû volt mint a pofon, csak kétszer kellett belemásolni egymás után.

Az elõzõ felhasználóval nem tudok belépni valamiért ezen a gépen valami leblokkolja.
Egyszerûbben is le lehetett volna írni most már mindegy.
Rip
Csinálj egy screenshotot a music mappádról, és linkeld ide.

Oda van írva a végére, hogy .ogg de még így sem jó.
Rip
Azért túlzásokba ne essünk...
Szerintem elég világosan el lett magyarázva. Ez így mûködik.
Hogy ki nem hiszi el, azt nem tudom, de nem is érdekel, én nem akarok senkit meggyõzni.

És videóba fel tudod tölteni?, mert nem hiszik el.
Ja értem akkor az volt a hiba, most már biztos jó lesz köszi szépen.
Rip
Ha más nevet adsz neki, honnan ismerné fel a KB, hogy neki azt le kell játszani? Itt nem véletlenszerûen játssza le a zenéket vegyesen, ami egy mappában van (mint pl. a GTA), hanem minden eseménykor egy elõre meghatározott nevût (pl. csatában, a mocsárban, stb.). Ezért fontos, hogy a te zenéid az eredeti file nevekkel megegyezzenek.

Rip
Nem! Pont hogy az eredeti zenék neveit kell neki adni!
Ezért kell biztonsági másolat az eredeti file-okról.

Fogtam egy véletlenszerû .ogg file-t, és átneveztem

the_legend.ogg

nevûre, majd bemásoltam a játék megfelelõ mappájába, ezzel felülírva az eredeti file-t.
Persze egy biztonsági másolat maradt.

Így a saját .ogg szólt a fõmenüben.

Te milyen nevet adtál neki amikor a fõmenünél raktad át másik zenére?
Aha, de az amit berakok annak nem az hogy teljesen más nevet kell adni?
A játék meg eredeti mivel a pc guruhoz volt mellékelve.
Rip
Nézd, fogalmam sincs, mit csinálsz rosszul
Én most neveztem át egy .ogg file-t a játék fõmenü zenéjének nevére, és gond nélkül lecserélte.

Igen át van konvertálva ogg-ba.
A zene neve végéhez odaírtam hogy.old.
A sajátomat pedig az eredeti file nevét írtam be és úgy másoltam be oda.
Rip
Tehát

1.) átkonvertáltad a te zenédet .ogg-ba
2.) Átnevezted a játék zenéjét akarmi.old-ra, ahol az akarmi a játékban szereplõ eredeti filenév.
3.) A saját .ogg-odat átnevezted akarmi.ogg-ra, és bemásoltad a játék megfelelõ mappájába. Kis- nagybetûk stimmelnek?

Tehát itt jársz most?

Megoldás?
Hát akkor egyáltalán nem is lehet megcsinálni.
Pedig úgy csináltam ahogy Cobra mondta.
így jár az akinek nem jó az eredeti zene
bocs, csak kicsit kötekedek <#eplus2>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

A kurva annyát ennek a kibaszott szarnak most már, az mp3-mas fájlokba vannak amiket berakok, és átírom arra a névre amit kiszedtem onnan, és amikor átkonvertáltam ogg-ba akkor ez a barom állat úgy kezeli, mintha az eredetit raktam volna vissza.
Akkor most mit csináljak mert már agyilag felkurt.
Az nagyon jó meg is próbálom úgy, remélem beválik nagyon jó lenne köszi.
Cobra.
Át kell írnod a használni kívántat az eredeti filenevére, mert nem random a zene, hanem helyszíntõl függõen tölti be. Bemész a Music könyvtárba, átírod az eredetinek mondjuk a kiterjesztését valami másra, pl .old (így megmarad az eredeti zene), majd bemásolod a kívánt zenét és átírod a filenevet arra, amit az elõbb átírtál.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nem neveztem át hanem hagytam úgy ahogy eredeti nevén, és azt raktam bele a mappába.
Rip
Ezt a kommentet nem is igazán értem.

Konvertáltál .ogg formátumba, átnevezted az eredeti file névre, és beraktad a megfelelõ mappába? És nem múködik?

?
Belevan programozva, és azért hozzáférhetetlen a zenékhez, ezért nem lehet belerakni.
Akkor most ilyenkor mivan?
Megnéztem és nem lett az a zene.
Közben már sikerült is,találtam egy progit ki is próbálom.
Ja tényleg, és mp3-ból hogy csináljak ogg-ot?
ollie
A formátum ogg, de ezt már írták neked egyszer.

A zenefájlok valami sonys akármiben nyitódnak meg, nem tudja valaki, hogy azok mi a formátumuk?,mert akkor abban kéne a többi zenét átkonvertálni.
De akkor sem jó mp3 formátumban van akkor is, hiába állítottam át a kiterjesztését.
Feltelepítettem.