179
A Spark Unlimited fejlesztésében készülő új FPS.
-
#8 Öhmmmm. ???????
Há' nem vót itten ögy másik még a déután?
Mére lett áz?
Btw láttam a videt és nem rosz grafja van neki.Főleg az tetdszik,hogy a kerek ablakoon a háttérben ugrálnak a szörnyek,és el van mosódva...
De a Torkolattűz SZTEM borzalmas..Eltakarja a képernyőt,meg csúnya is(gépfegyók),vagy pedig,pici,alig látni,semmi(Shotgun)
Off:Hogy a retekbe lehet akadásmentesen lejátszani HD videót 9600-oson 2400-es AMD athlon-nal?(Ha lehet)
-
#7 mintha a MOHAA egyik pályájából lopták volna ezt a helyszínt -
#6 +számoltad?:)
amugy jó game? :D -
csgj #5 de PC-re is kijön, úgyhogy nem probléma.... Pheaper: neked van 27 topicot, szóval csak hallgass... -
#4 konzolba nyitották azt nemrég -
#3 szerintem van már ilyen topic de nem biztos... -
#2 csgj
Topik nyitási kényszer? -.- -
csgj #1 A kereső nem talált ilyen topicot (többféleképpen is megnéztem), úgyhogy gondoltam, nyitok neki egyet.
"Az E3 keretein belül mozgás közben is láthattuk a frissen bejelentett Legendary: The Box FPS-t, ami a Spark Unlimited fejlesztésében érkezik meg 2008 első felében.
A történet szerint Pandora szelencéjét valaki kinyitja Manhattan szívében és ezzel rengeteg szörnyet szabadít rá New York városára. Ennek az inváziónak a képét láthatjuk viszont a fejlesztői prezentációban, amiben igyekeznek minden lényegesebb elemet bemutatni nekünk. Grafikailag jól néz ki a program és a nagy alma szörnyedvényeinek levadászása is jó mókának tűnik,.... "
(Gamestar)
Videó (E3)
honlap