Legendary: The Box

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még 1 kérdés és nem zavarkolódok többet
engem a BlackSite -nál nagyon zavart az hogy ahogy húztam az egeret el torzult a kép ennél is van ilyen?
DarkSector
akkor fog menni ez is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tegnapelõtt vettem vissza
de medium k9rnyékén volt
DarkSector
Milyen beállítással nyomod cod 5-öt?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah...:D

nem télleg nem
medium környékén talán alatta
nekem nem az a lényeg egy játéknál hogy maxon fusson minden csilivilivel hanem hogy játszani lehessen vele
magyarul nem olyan ilyesztõ a gépigény gyakorlatba mint leírva?
vagy hogy kell érteni én az ilyen hardwer dolgokba nem nagyon vagyok otthon inkább programozásba hardwer csak akkor fontos ha gépetújjítok
Maxtreme
Hát gondolhatod hogy nem maxon tolta azzal a vassal.

DarkSector
Cod 5 sokkal szarabbul megy ugyanazon gépen, mert az maxon iszonyat lefogja a procit.

Maxtreme
kinek mi a szép ugye..
Az UW-nek kb akkora a vasigénye mint a legendnek (patchelve) az meg egy 3ghz-s p4-en, és egy 6600GT-n (kb = 7600GS kb) borzasztóan megy Nextgen módba.

az szupp mer a cod5 szépen megy
köszi
DarkSector
Ez fog menni , akinek a cod 5 is megy.

DarkSector
Egy óra után picit kezdett unalmas lenni.
nemtuom szép, de olyan érzésem van, hogy erre építették a projectet, hogy csak látvány legyen.
Remélem késõbb mutat majd újjat.

én ennyit tudok

de mondhatna valaki valamit hogy kb mivel 1en értékû
nekem a frissek közül most a Silent hill szépen megy a TRU is és most a Gow -ot vettem elõ újra az is szépen megy

van esély rá hogy ez is elinduljon 8gb nem kis idõ leszedni fõleg ha utánna kiderül hogy felesleges volt
Maxtreme
Ezt csak te tudod..

a gépigény engem is érdekelne ?
Qwerty4
Az. :)

A gépigénnyel kapcsolatban vki tud mondani valamit?

Qwerty4

Maxtreme
hát jah, mivel gondolom ez is ue3-as :) (legalábbis a képekbõl ítélve)

CalebJoe
Mozgás közben meg grafikában nagyon hasonlít a Blacksite-ra, de jók a szörnyek (griffmadár, vérfarkas stb) olyan egyszer végigjátszható game lett szerintem.

DarkSector
már mindenhováfeltették. :D

DarkSector
Jha azért sokat nem szabad tõle várni, mert a videók nem túlzottan egy mega játékot sugaltak eddig.
:P
de remélem jó lesz, látványra ha más nem is.
a nagy városban az a pusztítás, meg azok a fura lények...

DarkSector
faxa látom kijött.
már vártam, úgyhogy remélem nem lesz csalódás (átlag fps)

JackSparrow88
Hát a képek és pár gameplay video alapján nem tûnik rossznak, de azért aki beszerezte és kipróbálta, számoljon már be róla, h milyen is ez a game...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Qwerty4
A g*be?2 DVD?<#gonosz3>
Amilyen nagy a mérete, olyan szinten pocsék lesz sztem...

Qwerty4

wedge31
Hát az elözö játékuknál csak jobb lehet ,holnap majd ránézek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Midnighton már fenntvan!

Next PC upgrade: 2022

áu kicst erõs a gépigény
lalakov
Legendary (c) Atari RELOADED 83x100 MB
Seth
Hmm,majd legközelebb( az a két 7.5 nem tudom hogy csúszott be XD )

Gamespot 3.5/10
Official Xbox Magazine 7.5 / 10
Edge Magazine UK 4 / 10
IGN 2.5 / 10
GameShark C
Eurogamer 2 / 10
Gameplanet 7.5 / 10

Persze ez a 360 változat, de kétlem, hogy sokban javulna pc-n. Azért majd kipróbáljuk

PSN ID.: Beegabor

grebber
The Xbox 360 and PS3 versions will be shipping on Nov. 4, 2008, while the PC edition will be shipping on Nov. 18, 2008.

Törölt felhasználó
Gamefaqs szerint ma jön
Qwerty4
Egyébként már nem jó a topik címe, a játék csak Legendary (The Box nélkül), mint ahogy már látni a borítón is.
Sztem szar lesz, kb. BlackSite szint...nagy meglepetés lenne ha hozná mondjuk a Jericho hangulati szintjét, akkor elégedett lennék.Na majd kiderül, de sokat nem várok tõle. :)

Qwerty4

Törölt felhasználó
Legendary-PAL-XBOX360-DAGGER
Prince23
grebber
Még 5 nap és xboxon ittvan pc-re november 4-én jön!

Prince23
grebber

grebber

Törölt felhasználó
Valahol mintha azt olvastam volna, hogy késik.
De Neked legyen igazad!
Prince23

grebber
Szeptember 30.-án jelenik meg agame!

Prince23
bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino

grebber

bertino
<#idiota>

grebber

grebber

grebber

grebber
Trailerek az E.I.E.I.O 08 névre keresztelt show-ról!