Legendary: The Box

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ez barátibbnak néz ki mint a Turning Pointos förmedvényük.

Next PC upgrade: 2022

bertino
ezzel kezdõdik: alpha build

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Új video. Vmiért kissé akad...
grebber
4 kép

Valamikor nyáron érkezik a game!

Next PC upgrade: 2022

nem rossz... 😊 de az már látható, hogy a mentés checkpoint-os lesz 😛
STREEX
3 új videó!
elsõ

második

harmadik

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

nemtom, mivel még nem jelent meg 😛
berlinboy6329
Na b+ de béna vok....Az elejét letörölhetem volna...Ezt a késõbbi bezárt topikba írtam,onnan lett copyzva.Mind1 az ne nézzéteek.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Öhmmmm. ???????

Há' nem vót itten ögy másik még a déután?

Mére lett áz?

Btw láttam a videt és nem rosz grafja van neki.Fõleg az tetdszik,hogy a kerek ablakoon a háttérben ugrálnak a szörnyek,és el van mosódva...

De a Torkolattûz SZTEM borzalmas..Eltakarja a képernyõt,meg csúnya is(gépfegyók),vagy pedig,pici,alig látni,semmi(Shotgun)

Off:Hogy a retekbe lehet akadásmentesen lejátszani HD videót 9600-oson 2400-es AMD athlon-nal?(Ha lehet)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Qwerty4
mintha a MOHAA egyik pályájából lopták volna ezt a helyszínt <#wow1>

Qwerty4

Pheaper
+számoltad?😊

amugy jó game? 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

de PC-re is kijön, úgyhogy nem probléma.... Pheaper: neked van 27 topicot, szóval csak hallgass...
Casillas

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ruffirant
szerintem van már ilyen topic de nem biztos...

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Pheaper
csgj<#levele><#vigyor3>

Topik nyitási kényszer? -.-

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

A keresõ nem talált ilyen topicot (többféleképpen is megnéztem), úgyhogy gondoltam, nyitok neki egyet.

"Az E3 keretein belül mozgás közben is láthattuk a frissen bejelentett Legendary: The Box FPS-t, ami a Spark Unlimited fejlesztésében érkezik meg 2008 elsõ felében.

A történet szerint Pandora szelencéjét valaki kinyitja Manhattan szívében és ezzel rengeteg szörnyet szabadít rá New York városára. Ennek az inváziónak a képét láthatjuk viszont a fejlesztõi prezentációban, amiben igyekeznek minden lényegesebb elemet bemutatni nekünk. Grafikailag jól néz ki a program és a nagy alma szörnyedvényeinek levadászása is jó mókának tûnik,.... "
(Gamestar)

Videó (E3)
honlap
← ElőzőOldal 4 / 4