179
A Spark Unlimited fejlesztésében készülő új FPS.
-
Danryu82 #179 Valószínű, hogy a vége fele tartok a játéknak, mert visszatértem abba az épületbe, ahonnan a játék elején ki kellett menekűlni. De van egy nagy bug (hiba) a játékban. A szöszi csaj kinyitja nekem a labor ajtaját és egy liftbe kell beszállni, ahol nekem az ember kiesik a liftből. Nincs valami jó javító patch, ami kijavítja ezt a hibát? Kérlek titeket egy linkel dobjatok már meg!! -
Novotsik #178 xbox-os vezérlővelé lehet játszani a játékot? -
bcrics #177 Jeah,Beszerereztem kemény 900Ftéér. MediaMarkban:D..Annyit éépen megér,,széép doboza van:)...
-
#176 Elakadtam :(
Itt járok, felrobbantom mind a három valamit, és ilyen átlátszó farkasemberek támadnak be amiket nem tudok megölni :(
-
#175 Na feltették a magyar verziót! -
#174 A két minotauruszt hogyan kell hazavágni? -
mester1987 #173 Ja és leszarom hogy BANNolsz SHiTHEAD!!!!!! -
mester1987 #172 Ki vagy te Lammer GECCi, Flood :S
Magyarul beszélj!!!!! -
mester1987 #171 FUCK YOU KICKASSS -
#170 mester1987: ne floodolj kispofa, mert repulsz a banamakra!
uff
(hszeket toroltem) -
#169 ha ennyire kell vedd meg. -
tmisi #157 Hello, a New Yorki pályán hogy kell eloltani a tüzet, ahol a tűzszörnyek jönnek ki folyamatosan? Felette lövöm a beszakadt részt (csövek is vannak itt), de semmi. Nem villog zölden semmi (így szokta jelezni), remélem nem bugba futottam bele. -
mester1987 #156 Akinek megvan magyaru lrakja már fel hozzá a nyelvi fájlokat. Az INT mappa tartalmát! THX -
#155 ugy h ellököd magadtol öket az erövel azt akko löhetöek
-
maori721 #154 Sziasztok!Hogyan lehet kinyirni a sok farkast,ami támad rám a Pandora Szelencéjénél?Szellem farkasok..sajna itt nem tudok tovább lépni.Elakadtam.:(Help!Thanks! -
#153 Ha valaki felteszi itt megfogod találni,de eddig nem akadt ilyen ember! -
#152 Szevasztok! Akinek megvan a magyar verzió, megoszthatná velünk a nyelvi fájlokat.Előre is köszi! -
#151 liftes bug megoldása:
"c:\Documents and Settings\neved\My Documents\My Games\Legendary\PandoraGame\Config\PandoraEngine.ini"
át kell atirni a MaxSmoothedFrameRate=300 sort valami 60-nal kisebb ertekre
igy nem kell fraps sem...
-
#150 át kell irni egy fájlt és akkor nem jön a bug... ha kell leirom hogy mit... -
#149 Pont most uninstalláltam, a mentésekkel együtt. A lift után már csak egy nagyobb lövöldözés van és vége. -
#148 Ez most komoly? Ha igen nagyon durva. -
Kaszkadőr Mike #147 Halli! Hát a freps progi kell hozzá vagy mi? De esetleg lementésedet nem tudnád elküldeni a liftes utáni elmentést. Gondolom már úgyis itt a vége jön a fő ellenség. -
#146 Megvan a megoldás a liftes problémára, nfohump-on egy srác jött rá. Nálam is működött: mikor beléptem a liftbe, bekapcsoltam a fraps video rögzítőjét (30 fps korláttal) és nem jött elő a bug. Lehet, hogy később akad más probléma, de a liftes jeleneten tovább lehet ezzel a "megoldással" menni. -
Kaszkadőr Mike #145 Felony!
Ha visszaolvasol velem együtt mindannyian itt vagyunk. De játék hiba hát ez van!.
-
#144 Egy kis segítségre lenne szükségem. Mikor bemegyek a liftbe, mindig meghalok, mintha kiesnék az épületből. Találkozott valaki ezzel a problémával már?
-
#143 Helló!
A Griff-et hogyan kell legyőzni? Beleengedek 5-6 tárat de semmi hatás. Ja és milyen messze vagyok a játék végétől?
Amúgy eddig a játék bejön. Sokkal rosszabbnak harangozták be a játékújságírók, mint amilyen valójában. -
Kaszkadőr Mike #142 Hali! És a liftes utáni elmentést nem tudnád oda adni esetleg? Előre is megköszönném! -
#141 Én biztos hogy nem fogom csak elolvasom a szöveget azt annyi! -
strebacom #140 Én éppen ma végeztem vele, nem volt rossz egynek, ne mégegyszer nem viszem végig magyarul...bár ki tudja.... -
#139 Megjelent a magyar feliratos verzió! Várjuk a fájlokat -
strebacom #138 Én leteszteltem,nálam nagyon jól fut....280 135FPS..X2 177 Fps...1920*1200.. -
Samanoske #137 Nálam akad a hang a videokba de már meg se lepődök,a gépigény kamu
mert amd3000+,2,5gb ram,ati x1950el megy 640be.
A kraken után megyek a városba a romok között és van egy barikád ahonnan szétlőnek,előtte van a földön vmi kütyü nyomvataartom az "f"et de semmi! -
strebacom #136 Nálam meg nincs hang az összekötö videóknál oszt akkor mi van ,tolom némán.. -
zsotee #135 Sajnos nálam továbbrais megmaradt a hiba, szóval én úgy oldottam meg, hogy a játékmentést odaadtam 1 ismerősnek, és átvitte a liftes részt, majd mikor végre mentett a játék, akkor kilépés, és elhoztam a mentést, amit így már tudtam folytatni. Nálam 9600gt-n csinálta driverfüggetlenül. Nála 7600gt-n simán ment.. Nemigazán értem mi ez de eléggé furcsa. -
Kaszkadőr Mike #134 Hali! Valaki nem segítene! Egy nagy toronyba vagyok aminek a teteje ég gondolom itt már a vége felé lehetek! És beszállok a liftbe a grafika eltűnik és végem. ugyan úgy mint zsotee-nél. Előre is köszönöm! -
Anteris #133 a retail-nek is olyan nyomorult a menüje mint a demónak, mert akkor messzire elkerülöm. -
Okisz #132 Ja, akkor nem szóltam. köszi a gyors választ. -
#131 Nem jelent még meg magyarul! -
#130 Átlagtól kicsit jobb, de hát kinek mi. -
Okisz #129 Na vki, akinek megvan, nem rakná fel valahova a magyar nyelvi fájl-t?