Legendary: The Box

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valószínû, hogy a vége fele tartok a játéknak, mert visszatértem abba az épületbe, ahonnan a játék elején ki kellett menekûlni. De van egy nagy bug (hiba) a játékban. A szöszi csaj kinyitja nekem a labor ajtaját és egy liftbe kell beszállni, ahol nekem az ember kiesik a liftbõl. Nincs valami jó javító patch, ami kijavítja ezt a hibát? Kérlek titeket egy linkel dobjatok már meg!!<#worship>

xbox-os vezérlõvelé lehet játszani a játékot?
Jeah,Beszerereztem kemény 900Ftéér. MediaMarkban😄..Annyit éépen megér,,széép doboza van😊...

Törölt felhasználó
Elakadtam 😞

Itt járok, felrobbantom mind a három valamit, és ilyen átlátszó farkasemberek támadnak be amiket nem tudok megölni 😞

grebber
Na feltették a magyar verziót!

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
A két minotauruszt hogyan kell hazavágni?
Ja és leszarom hogy BANNolsz SHiTHEAD!!!!!!
Ki vagy te Lammer GECCi, Flood :S

Magyarul beszélj!!!!!
FUCK YOU KICKASSS
Lammer
mester1987: ne floodolj kispofa, mert repulsz a banamakra!

uff
(hszeket toroltem)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Bence94
ha ennyire kell vedd meg.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Hello, a New Yorki pályán hogy kell eloltani a tüzet, ahol a tûzszörnyek jönnek ki folyamatosan? Felette lövöm a beszakadt részt (csövek is vannak itt), de semmi. Nem villog zölden semmi (így szokta jelezni), remélem nem bugba futottam bele.

Akinek megvan magyaru lrakja már fel hozzá a nyelvi fájlokat. Az INT mappa tartalmát! THX
tonyr
ugy h ellököd magadtol öket az erövel azt akko löhetöek

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Sziasztok!Hogyan lehet kinyirni a sok farkast,ami támad rám a Pandora Szelencéjénél?Szellem farkasok..sajna itt nem tudok tovább lépni.Elakadtam.😞Help!Thanks!
grebber
Ha valaki felteszi itt megfogod találni,de eddig nem akadt ilyen ember!

matula77
Szevasztok! Akinek megvan a magyar verzió, megoszthatná velünk a nyelvi fájlokat.Elõre is köszi!

tonyr
liftes bug megoldása:
"c:\Documents and Settings\neved\My Documents\My Games\Legendary\PandoraGame\Config\PandoraEngine.ini"
át kell atirni a MaxSmoothedFrameRate=300 sort valami 60-nal kisebb ertekre
igy nem kell fraps sem...

tonyr
át kell irni egy fájlt és akkor nem jön a bug... ha kell leirom hogy mit...

felony
Pont most uninstalláltam, a mentésekkel együtt. A lift után már csak egy nagyobb lövöldözés van és vége.

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

saxicola
Ez most komoly? Ha igen nagyon durva.

www.gportal.hu/bioshock

Halli! Hát a freps progi kell hozzá vagy mi? De esetleg lementésedet nem tudnád elküldeni a liftes utáni elmentést. Gondolom már úgyis itt a vége jön a fõ ellenség.
felony
Megvan a megoldás a liftes problémára, nfohump-on egy srác jött rá. Nálam is mûködött: mikor beléptem a liftbe, bekapcsoltam a fraps video rögzítõjét (30 fps korláttal) és nem jött elõ a bug. Lehet, hogy késõbb akad más probléma, de a liftes jeleneten tovább lehet ezzel a "megoldással" menni.<#eljen>

Felony!

Ha visszaolvasol velem együtt mindannyian itt vagyunk. De játék hiba hát ez van!.
felony
Egy kis segítségre lenne szükségem. Mikor bemegyek a liftbe, mindig meghalok, mintha kiesnék az épületbõl. Találkozott valaki ezzel a problémával már?

saxicola
Helló!

A Griff-et hogyan kell legyõzni? Beleengedek 5-6 tárat de semmi hatás. Ja és milyen messze vagyok a játék végétõl?

Amúgy eddig a játék bejön. Sokkal rosszabbnak harangozták be a játékújságírók, mint amilyen valójában.

www.gportal.hu/bioshock

Hali! És a liftes utáni elmentést nem tudnád oda adni esetleg? Elõre is megköszönném!
grebber
Én biztos hogy nem fogom csak elolvasom a szöveget azt annyi!

Én éppen ma végeztem vele, nem volt rossz egynek, ne mégegyszer nem viszem végig magyarul...bár ki tudja....

grebber
Megjelent a magyar feliratos verzió! Várjuk a fájlokat <#eplus2>

Én leteszteltem,nálam nagyon jól fut....280 135FPS..X2 177 Fps...1920*1200..

Nálam akad a hang a videokba de már meg se lepõdök,a gépigény kamu
mert amd3000+,2,5gb ram,ati x1950el megy 640be.
A kraken után megyek a városba a romok között és van egy barikád ahonnan szétlõnek,elõtte van a földön vmi kütyü nyomvataartom az "f"et de semmi!
Nálam meg nincs hang az összekötö videóknál oszt akkor mi van ,tolom némán..<#hehe><#hehe>

Sajnos nálam továbbrais megmaradt a hiba, szóval én úgy oldottam meg, hogy a játékmentést odaadtam 1 ismerõsnek, és átvitte a liftes részt, majd mikor végre mentett a játék, akkor kilépés, és elhoztam a mentést, amit így már tudtam folytatni. Nálam 9600gt-n csinálta driverfüggetlenül. Nála 7600gt-n simán ment.. Nemigazán értem mi ez de eléggé furcsa.

Csak halkan, mert ez illegális...

Hali! Valaki nem segítene! Egy nagy toronyba vagyok aminek a teteje ég gondolom itt már a vége felé lehetek! És beszállok a liftbe a grafika eltûnik és végem. ugyan úgy mint zsotee-nél. Elõre is köszönöm!
a retail-nek is olyan nyomorult a menüje mint a demónak, mert akkor messzire elkerülöm.

Ja, akkor nem szóltam. köszi a gyors választ.

..ki ez a szörny a tükörben..

grebber
Nem jelent még meg magyarul!

Shep
Átlagtól kicsit jobb, de hát kinek mi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na vki, akinek megvan, nem rakná fel valahova a magyar nyelvi fájl-t?

..ki ez a szörny a tükörben..

deestroy
Érdemes leszedni? Jó game???

A liftes résznél nálamis aláesik a koma.Ha nincs megoldás a problémára akkor sajna törlöm a gamét.
uv
van még bõven

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Törölt felhasználó
Amikor a templonnál hazavágom a griffmadarat onnan még sok van?
Shep
Érdekes, Vista alatt meg továbbment, a vége megint a szokásos idiótaság, végtelenségig özönlõ ellen + energiapajzs kiiktatás.

Nem volt rossz játék, de eléggé value kategória lett belõle mert
- mi az, hogy emberünk nem tud csak 10 centi magasra ugrani?
- olyan gombra nem enged bind-elni ami már foglalt, na de miért?
- sok helyen nehézkes a mozgás, idétlen karakter mozgás, még idétlenebb elhalálozás (akit lelövök miért vetõdik oldalra?)
- gyenge minõségû karakterek, fõleg az ellenséges katonák néznek idétlenül és csúnyán
- 1 vagy 2 zene szól végig ráadásul az is ilyen 2 hangból álló valami

A történet alapvetõen nem volt rossz, a helyszínek jól néztek ki, a gólem meg a kraken szintén. Voltak hangulatos csaták.

Tehát egy erõs közepes a játék, szerintem ha az uborkaszezonban adták volna ki, sokkal többet el tudtak volna adni belõle, kicsit olyan ez mint tavaly a Blacksite (igaz az szerintem jobb ettõl)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A LaFeye toronyban, miután kiszabadítom a csajt felmegyek a lépcsõn, beszállok a liftbe és mikor elindul kiesek a pályából, visszatöltöttem többször is, de semmi változás. Ezzel mit lehet kezdeni?

Köszi a segítséget .Megmurdált de ráment az össz gránát meg molotov.
grebber
Maxon volt minden 1280*1024 nem volt vele akadás gond!

Synchronous
2 gb rammal nem szaggatott? Mert a duplája javasolt. Milyen beállításokkal játszottál?

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

grebber
Pedig sérül lõni kell ezerrel azt meghal az!

Oldal 1 / 4Következő →