Legendary: The Box

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali.Griffmadarat hogyan lehet elintézni?Már jópárszor próblkoztam de meg sem sérül a fegyverektõl.
JackSparrow88
thx, azóta már sikerült, sõt már ki is nyomtam. Hát nem volt egy rossz game végülis, egyszer végig lehet tolni...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

grebber
Ha jönnek a bogarak akkor nem lötted szét mindegyiket 😄
Az a 3 kapcsolo arra jó hogy kinyitja a gázt a falon lévõ járatokhoz amibe benne van még olyan burok amibõl jönnek a bogarak dobj mindegyikbe gránátot azt elégnek!!

Next PC upgrade: 2022

JackSparrow88
heló, elõször akadtam el a játékban de most naon. Annál a résznél amikor egy metró alagútban vok aztán meg jön egy csomó piros bogár. Arra már rájöttem h kapcsolókat kell keresni és elfordígatni õket. 3-at megcsináltam de nem történik semmi. A bogarak már állandóan jönnek, pedig már mindegyik ilyen burkot szétlõttem amibõl elõjönnek...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

tonyr
thx, rem benne van a menü zenéje, me az naon faya

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

The Legendary OST:
http://data.hu/get/895921/Legendary.OST.2008-pbacsi.rar.html

tonyr
én most ott haltam meg párszor, ahol ott a pan-box a repcsibe, azt jönnek az átlácco farkasok, azt kewés a powa, h minden külön lökdössem az F-el... de hazamegyek kinyirom mind 😊

Üdv! Más is tapasztalt olyant ennél a játéknál, hogy amikor egy nagy toronyházba megy fel a lifttel az emberke, megszûnik a lift és leesik a mélybe, mintha a grafika eltünne (el is tûnik..), és leesik. mindig ugyanannál a liftnél. A lift elindul és game over, mert lepottyan a nagy sötét semmibe.

Csak halkan, mert ez illegális...

The Protector
Én ekkora ratyi játékkal mostanában nem játszottam.Nagyon nem tetszik.De nem akarok senkit sem megsérteni.Az alap ötlet nagyon tuti de a megvalósítás.A szörnyek mozgása fõleg a griggé és távolrólszemetgyönyörködtetõen jó.De ahogy minden közelebb jön.pfff.És az animus efekt is egész jó.De a lövölde borzalmas.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

A Londonos pálya egész jó volt!

DarkSector
Karmolások olyanok, mint egy fénypisztolyos játékban.. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Majd ha kijön magyarul azt a mappát tegye majd fel akinek meglesz:

Legendary\PandoraGame\Localization\INT\ ebben vannak a feliratok!

grebber
Na végigjátszottam!Egynek jó volt!

tonyr
nos igen vannak kicsit gagyi dolgok benne, pl ajtonyitás tekergetéssel, ill a karmolás full fixel(vagy csak nálam ?) ill néhány szörny kidolgozása (pl farkasember, szöszi csaj)...
de a szori, ill a hangulata nekem naon teccik...

Qwerty4
Letlthetõ már egy mindössze csak 2.8 gigás skullptura verzió is. 😊

Qwerty4

DarkSector
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Jaja mivel már végigvittem úgyis a szemem elõtt lesznek a dolgok mi hol történik amolyan visszaemlékezés képen.

DarkSector
jah vágom csak elolvasod mint egy könyvet.

grebber
Ja így már értem.Azért mondtam végigtolom angolul de magyarul nem fogom még1x csak elolvasom a szövegfájlt!
Ugyanez a Far Cry 2 esete annyira unalmassá vált megáltam vele 10 küldõivel a vége elõtt onnantól magyarul fogom befejezni mert még1x aztse tolnám végig.

De pl ott a BIA 3 na ha ahhoz lesznek nyelvi fájlok szó nélkül végigviszem még1x.

DarkSector
háát hogy ha magyar, akkor az számít ilyen hanyag játékmenet mellett.
én semmiképpen sem vinném végig csakazért mert magyar

lol
ha csak arra gondolok hogy 2008 végén így kell egy ajtót kinyitni, ez iszonyatgáz!!!!

grebber
"na de elég a szöveg?" Ezt nem értem!

DarkSector
na de elég a szöveg?
mert ha a játékmenet is jó lenne, még megérteném.<#vigyor3>

grebber
Hát aki nem tud angolul annak igen mint pl nekem is 😄 De én végigtolom így és max ha kijön magyarul és felkerülnek a nyelvi fájlok amik szerencsére alig pár kb-osak akkor csak szimplán elolvasom a szövegfájlt!

Turning Pointnál jobb lett a game azt leszögezhetjük!

DarkSector
Megéri kivárni?<#confused>

grebber
Ja egyébként ha valakit érdekel decemberben jön magyar felirattal!

grebber
Már semmi bug volt újratöltöttem a mentést és megvannak!

uv
az egyik a metrósíneken (ahol már nem tudsz tovább menni), a másik egy metrókocsiban, a harmadik meg a síneken túl egy büfében ahol a repkedõ bizbaszok - narik - kólaautómatával támadnak meg. a síneken lévõt mindig ellebegtetik, de idõnként visszakerül a helyére.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

grebber
Elakadtam 😞
Lent vagyok a metróban egy EMP-t kéne összerakni 3 db-ból de 1 db sehol sem találok.Hol van?

Ez valami hihetetlen szar játék. Az intrója is kritikán aluli, a játékról nem is beszélve.
Kb. Will Rock szintû kreálmány.

DarkSector
6-7õra ha nem nézelõdsz.

DarkSector
Te xp-n nyomod 4gb meg vista-ra kell.
xp-n nem lehet maxra rakni grafikát.

DarkSector
4 az kamu.

grebber
Valaki végigvitte már a gamet ? Ha igen milyen hosszú kb?

Hali !

Teszteletem, még csak röviden, de eddig elég látványos, azt nem mondom, lehet késõbb uncsi lesz, de nem is egyhuzamba tervezem nyomni <#nevetes1>
Egyébként a gépigényen meglepõdtem amikor a readme-ben 4giga ram volt az ajánlott, a minimum meg 2g, és nekem 2 van, de semmi para, 1280-ban very high-on 50-60 fps alá nem nagyon megy, még zúzós robbanós részeken sem, másutt meg volt 100 körül is... szal sima unreal3 motoros gépigény <#mf1>

Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2

DarkSector
Szép ez is hidd el.
és itt legalább látsz is valamit.

Fritz Von...
Ja a Bioshock is szép volt. De ez... Na mindegy, ma este még adok egy utolsó sanszot neki, de már látom, hogy hol fogja végezni...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Prince23
Elsõ benyomás: nem jött be.
a konténerig toltam, na mondom, hagyatok már békén ezekkel a faszságokkal, az eleje még érdekes volt, addig amig meggjelentek ellenem a kommadósok.

Grafika: 70
Hangok: 65
Hangulat: 40
Irányíthatóság: 90
Küldetések: 35

Átlagos: 55-60%

grebber
Ha megélik azt a 2 évet a warez végett 😞
Szerintem a Turning Pointot is alig vették meg ezt talán többen fogják de nagyon kevés lesz ez is.

DarkSector
háát ehez a linearitáshoz elkellett volna valami extra.
de ez van 1x végignyomom szerintem már csak azért is hogy lássam a szörnyeket benne.
😛

Jericho19
Nekem nem annyira fontos a grafika.Jó persze én is szeretem ha überbrutál grafikája van egy játéknak,de nekem a nem annyira szép is megfelel.

For the Empire!

wedge31
Egész vállalható a game ,nálam 10/6 az elözö játékuk 10/3 volt. csak Csak igy tovább a fejlesztöknek ha töretlen marad a fejlödés még 1-2 év és összejön eg szuper játék.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Igen de a város egy cseppet kétes érzéssel töltöttt el.
Szép is, meg csúnya is egyben.

Jericho19
Nekem eddig egy kellemes meglepetés ez a játék.Sztem kibaxott látványos volt ahogy az elején elszabadul a városban Pandora szelencéjének ereje.Nem váltja meg a világot a játék,de a középkategóriás FPS-ek közt az egyik legjobb.

For the Empire!

DarkSector
Aszonnyák GoW2 alázott rendessen.

Maxtreme
"Ezzel a motorral a Brothers in Arms:HH mutatta meg, hogy mit lehet kihozni belõle"

Ó hát persze. A bioshock pl 25x szebb volt.

DarkSector
Elmosódásnak nevezik.
Motion Blur...pontossan.
Itt nem vettem észre hogy lenne.

DarkSector
Nekem turning point.

Fritz Von...
Én is megnéztem, érdekeltek ezek a mítikus lények. Nagyon felemás érzéseim vannak.
A grafika csak akkor szép, ha messzi dolgokat nézel, és a látványt összességében, mint pl. a gólemnél. Akkor látványos, de egyébként nagyon részletszegény. Az emberek gagyik, a mozgásuk még inkább. Ezzel a motorral a Brothers in Arms:HH mutatta meg, hogy mit lehet kihozni belõle, ahhoz képest ócska. A hangok elmennek. Kivéve a fegyvereket, mert azok borzalmasan szólnak. A gépigénye nem brutális, nekem HD4850-nel 1024x768-ban fullra feltekerve röccenésmentesen fut.
A játékmenet sajnos tényleg nagyon lineáris. Ezen kívül a "kezed" olyan alapdolgokra tudod csak használni, ami evidens. Speciel nekem már nagyon unalmas volt 1,5 óra játék után, hogy minden ajtót a rövidzárlattal tudsz kinyitni.
Ebbõl a sztoriból ki lehetett volna hozni egy nagyon fasza játékot is, de ez nem sikerült. Csalódás, 100-as skálán olyan 70-75 pontot adnék neki.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Prince23
Elég felejtõs a játék. Sokszor jutott eszembe az Infernal.
- fav

OptimusPrime
Most eléggé belejöttem a játékba, nekem eddig bejön. Nagyon Prey hangulata van, bár lehetne Bioshock is, a kézhasználat miatt, de azért az még mindig etalon.

Az Unreal motor hibátlan, a világ modellezése is profi. New York pont olyan, fõleg a Times Square környéke, mint a valóságban, még a hadsereg toborzó-irodája is centire ott van, mint a valóságban! 😊

Kellemes meglepetés eddig, végigtolom, aztán meglátjuk, hogy változik e a véleményem, de határozottan tetszik. 😊 Egy nagy baj van vele, hogy ANNYIRA lineáris, el sem lehet tévedni, hogy minden helyre csak egy út vezet, az kiábrándító egy kicsit! 😞 Na, majd akkor folyt. köv.

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.