41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Apocalipto
    "a Spyware Terminator erre a legalkalmasabb. csak az úgy van hogy Spyware-irtó és bele van integrálva ClamAntivirus védelem is. " - benne van ugyan de a vírusteszteken az szerepelt a legrosszabbul meg eredetileg linuxra tervezék azt a víruskergetőt
  • Apocalipto
    Szerintem a keriohoz Avast, az outposthoz nod32
  • spidey91
    A Sunbelt Keriohoz és a Sunbelt CounterSpyhoz melyik virusirto passzol??

ÖTLETEKET KÉREK SZÉPEN!!
  • bmate0007
    A Home Edition tudtommal csak vírusok, a Prof. az meg vírusok és kémprogramok ellen is véd. Meg akarod venni?
  • spidey91
    Az Avast Professionalba van Spyware védelem is?
    nem a home hame a proba

Vagy mind2 verzsön virus irto csak?
  • bmate0007
    Megmég Webroot Spy Sweeper. Az viszont már nem ingyenes. Az is úgy van hogy eredetileg spyware-irtó és van beleintegrálva antivírus.
  • bmate0007
    a Spyware Terminator erre a legalkalmasabb. csak az úgy van hogy Spyware-irtó és bele van integrálva ClamAntivirus védelem is.
  • spidey91
    tom hogy a topic neve az h inygenes de tudtok olyan nem inyenes virusirtot modnani többet a ha lehet amibe van Spyware védelem is??
  • bmate0007
    talán nem ártana frissíteni ezeket a letöltéseket amik ezen az oldalon vannak :S Meg a víruskeresőhöz beraknak antispyware-t. Azért nem ugyanaz.
  • bmate0007
    sztem maradjunk annyiban, hogy elmegy
  • bmate0007
    ZoneAlarm Pro mellé érdemes felrakni mondjuk a Spybot-S&D-t?
    És milyen vírusirtót ajánlotok a ZoneAlarm mellé?
  • zvaragabor
    Nekem fogott már meg trójait.
  • bmate0007
    BOClean nem olyan jó
  • lck
    Comodo Boclean 4.24 final
  • bmate0007
    Szerintetek a Malware Guard nevezetű program teljesen vírus-és kémprogrammentes?
  • JAG1
  • Apocalipto
    a szokásosak közül lehet választani: Ad-aware, Spybot S&D, counter spy, spy sweeper, avg anti spyware,Xoftspy,spyware doctor, spywareterminator van pár :D
  • bmate0007
    na mind1. ez van...sztetek avast! Antivirus Professional mellé rakjak fel kémprogram-irtót? és ha igen, milyet?
  • bmate0007
    ez így viszoni elég gáz, mert sok programot nem lehet feltelepíeni :(
  • bmate0007
    hát lehet, csak ilyenkor mit lehet tenni? újrarakni a windows-t meg nem szeretném
  • Apocalipto
    bmate007 akkor nem lehet hogy az a gond? :D
  • zvaragabor
    ott a pont.
  • aszizoli
    Teljesen fölöslegesen vitatkoztok. 100%-os védelem nincs! Ugyanis nem létezik olyan vírus, ill. spyware irtó program, aminek az adatbázisában, naprakészen, minden rosszindulatú szoftver szerepelne.
    Aki azt állítja, hogy neki tiszta a gépe (internet használata mellett), az téved. Küldjön rá szépen, egymás után (nem egyszerre), több különböző pucoló progikat mindkét kategóriából, és meg fog lepődni az eredményen.
    A jobb hatásfokú védelem, a jól eltalált, tűzfal - vírus - és spyware irtó összeállítással érhető el. A megfelelő kombinációt nehéz összehozni, mert sajnos, mindig csak utólag derül ki, hogy "ez így nem az igazi". Persze lehetne, használat előtt az adatbázisokat összeegyeztetni, de szerintem nincs az a felhasználó, aki erre hajlandó lenne. Végülis, mindenki kísérletezze ki, az ő internetezési szokásaihoz, a leginkább megfelelőt. Választék az van bőven, még az ingyenes kategóriában is.
  • bmate0007
    nekem eredeti windows-om van, viszont a windows installerrel van vmi gond.
    lehet hogy nincsen megfelelően telepítve, de már vagy 5X újratelepítettem(már mint az installert)
  • csuszi
  • zeli
    a véfel az végén.
  • zeli
    A hivatalos oldalról ingyen letölthető, ha eredeti Microsoft termékkel rendelkezel.:)
    Véfel lesz hívva a BSA
  • Czdano
    Sztem:
    Tüzfal -kerio
    Virusirto- avast
    Kémprogi írtó - ad aware
  • JAG1
    Egy codostól mást nem is vártunk.
  • csuszi
    én csak annyit tok hogy nod-ot használtam és állandóan bajom volt a vírusokkal, mióta avastot használok (másféléve), egy darab vírusom se volt!!!!!!!!!!! 100%-os királyság az avast
  • kollektor
    windows defender
  • bmate0007
    tudna valaki 1 olyan linket adni ahonnan közvetlenül tudnám letölteni a Windows Defender-t? nem a microsoft hiv. oldalja kéne hanem valami más.
    mert már a gugli-ba is beírtam de mindig csak azt a rohadt hivatalos oldalt dobja ki.
  • bmate0007
    ez télleg jó volt! lol!!!
  • zeli
    lol, ez jó volt
  • bmate0007
    pfff :D :) XD
  • JAG1
    BSA
  • bmate0007
    az ki?
  • F1re
    minek feltorni ? :D letoltod f3elteszed 1 honapig joh letorlod felteszed megint 1 honap azt kesz
  • JAG1
    Kérdezd meg a BSA-t. :-)
  • bmate0007
    milyen büntetést lehet kapni ha feltörjük a nod32 serial-ját?